Ευλογία και κατάρα

Gazzetta team
Ευλογία και κατάρα

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Λευτέρη Ντανοβασίλη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Η Σόκολ μάζεψε τα σπασμένα από το χαμένο βασικό σημείο της Ζενίτ και συνεχίζουμε. Τελικά, να έχεις τον Χουλκ στη Ρωσία είναι ευλογία και κατάρα μαζί, γιατί αν το αποτέλεσμα δεν έρχεται και επικρατεί εκνευρισμός, ο Βραζιλιάνος αντί να κάνει τη διαφορά κάνει εύκολα το λάθος.
Στα σημερινά παιχνίδια, η Ροστόφ έχει τη δυνατότητα να γράψει ιστορία. Όπως ανακοινώθηκε, ο σύλλογος έλαβε την πολυσυζητημένη άδεια για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και με νίκη επί της αδιάφορης Ουράλ εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση, ενώ παράλληλα συνεχίζει να κάνει όνειρα τίτλου. Ο Μπερντίεβ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, έχουμε ξανά sold out και από τη στιγμή, που δικαιολογημένα ο άσος είναι χαμηλά, θα πάμε σε νίκη των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο. Τα καναρίνια μπαίνουν πολύ δυνατά εντός έδρας και στο 1,75 θα είναι το στήριγμά μου. Σε φόρμα ο εξαιρετικός Αζμούν, το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή θα το βρείτε κάπου στο 2,20 και θα ποντάρω πάνω του.

Στη Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ έχει να ξεπεράσει το μεγαλύτερο εμπόδιο για τον τίτλο. Η Κρασνοντάρ είναι πολύ ανεβασμένη, όμως εκτός έδρας δεν παίζει με την ίδια ψυχολογία. Δημιουργεί φάσεις, αλλά δεν σκοράρει το ίδιο εύκολα. Οι ταύροι δεν έχουν ελπίδες για τον τίτλο, καθώς στην ισοβαθμία μετράνε οι νίκες και η ΤΣΣΚΑ έχει 3 περισσότερες με 2 αγωνιστικές να απομένουν. Για την δεύτερη θέση θα πρέπει να γκελάρει η Ροστόφ. Αυτό σημαίνει ότι στην ουσία οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κάτι να κερδίσουν, αλλά ούτε και να χάσουν τίποτα. Ο μοναδικός πραγματικός στόχος είναι να αποδείξουν ότι ανήκουν στην ελίτ. Η ΤΣΣΚΑ δεν είναι σταθερή αμυντικά τελευταία, όμως στη δημιουργία τα πηγαίνει εξαιρετικά. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι έχει ξεμείνει μόνο με τον Μουσά στην επίθεση και ο Νιγηριανός φημίζεται για την αναποτελεσματικότητά του. Όχι ότι δεν σκοράρει, απλά σπαταλάει πολλές ευκαιρίες. Οι Μοσχοβίτες θέλουν μόνο νίκη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παίξουν ανοιχτά από το πρώτο λεπτό. Το θέμα είναι ότι δύσκολα θα ορίσουν και μόνοι τους τον ρυθμό. Επιλογή με λογική το over σε συνδυασμό με το G/G, που πληρώνει 2,30. Θα παίξω και τον Σμόλοβ για σκόρερ στο 2,80. Ο Ρώσος σκοράρει ασταμάτητα (7 σερί αγωνιστικές, στις 8 κάνει ρεκόρ) και έφτασε τα 20 γκολ.
Από την αναμέτρηση της Σπαρτάκ με την Τέρεκ θα παίξω για σκόρερ οποιαδήποτε στιγμή τον Προμές στο 2,30, ενώ περνάμε στο Κρασνοντάρ, όπου η Κούμπαν θα υποδεχθεί την Ντιναμό. Οι Μοσχοβίτες έχουν αλλάξει προπονητή, με τον Τσικίσεβ να παίρνει τη θέση του Κόμπελεβ και έδειξαν σημάδια ζωής επιθετικά στο ματς με την Ροστόβ. Τελικά έχασαν με 3-1 από μία πολύ καλύτερη ομάδα και τα πράγματα δεν δείχνουν καλά. Το θέμα είναι ότι ο Χούποτσαν είναι εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Σάμπα έμεινε στη Μόσχα με πρόβλημα, ενώ οι Κοζλόβ και Χόλμεν είναι αμφίβολοι. Σε ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν η Ντιναμό ξέμεινε από κεντρικούς αμυντικούς! Η Κούμπαν έχει ψυχολογία μετά τη μεγάλη νίκη επί της Λοκομοτίβ στη Μόσχα (1-0), όμως αυτό δε σημαίνει ότι από την πλευρά της δεν έχει προβλήματα.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα