Παιχνίδι με τα ειδικά

Gazzetta team
Παιχνίδι με τα ειδικά

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Κοτσαρίνη από το bxpbet.com .
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Σκέψεις και προτάσεις ενόψει του επικείμενου Final Four της Ευρωλίγκα

Το Final Four της Ευρωλίγκα βρίσκεται προ των πυλών και η μπασκετική υφήλιος αναμένει με τεράστιο ενδιαφέρον τις τέσσερις αναμετρήσεις του. Σε τέτοιες περιπτώσεις, χρησιμοποιείται το γνωστό… κλισέ πως δεν υπάρχουν φαβορί και ότι και οι τέσσερις ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες να βρεθούν στην κορυφή της Ερώπωης. Φέτος όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά, και οι δύο ημιτελικοί έχουν ξεκάθαρα φαβορί και θα αποτελέσει πολύ μεγάλη έκπληξη , στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, αν οι δύο ομάδες που βρέθηκαν στον περυσινό μικρό τελικό της διοργάνωσης (ΤΣΣΚΑ και Φενέρ) δεν διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο το βράδυ της Κυριακής.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, ξεκινώντας με τους δύο σπουδαίους ημιτελικούς της Παρασκευής. Ο ρωσικός εμφύλιος μεταξύ ΤΣΣΚΑ και Λοκομoτίβ, με τους δύο Ελληνες τεχνικούς στην άκρη των πάγκων (Ιτούδης για τη μεν ΤΣΣΚΑ και Μπαρτζώκας από πλευράς Λοκομοτίβ), ανοίγει την αυλαία της μεγάλης γιορτής στο Βερολίνο. Η «αρκούδα», μαθημένη πλέον στα Final – 4, στην πέμπτη συνεχόμενη συμμετοχή της από το 2012, φαντάζει το ακλόνητο φαβορί αλλά ποιος μπορεί να υποτιμήσει την… σταχτοπούτα Λοκομοτίβ, που διαψεύδοντας τους πάντες ήρθε στο τέλος της διαδρομής;
Τo σύνολο του Ιτούδη, έφτασε σχεδόν άκοπα μέχρι εδώ, ξεπερνώντας σαν τελευταίο εμπόδιο, τον Ερυθρό Αστέρα με 3-0. Τεόντοσιτς και Ντε Κολό τραβούν το κουπί στο επιθετικό κομμάτι, ενώ πολύτιμες βοήθειες έρχονται από όλες τους παίχτες της «ομάδας του Στρατού». Ο 45χρονος Μακεδόνας τεχνικός των Ρώσων ωστόσο, θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει σε έναν από τους πυλώνες της ομάδας κάτω από τη ρακέτα, το Βρετανό Φρίλαντ που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.
Η «Λόκο» από την άλλη, πηγαίνει στη γερμανική πρωτεύουσα χωρίς ίχνος άγχους και πίεσης, έχοντας ουσιαστικά πραγματοποιήσει μία ήδη άκρως επιτυχημένη σεζόν. Ντιλέινι – Ράντολφ – Κλαβέρ και Σίνγκλετον, αποτελούν την τετράδα στην οποία στηρίζεται κυρίως το φετινό οικοδόμημα του μοναδικού Ελληνα που έχει κατακτήσει ως προπονητής την Ευρωλίγκα (το 2013 με τον Ολυμπιακό). Αντιμετωπίζοντας την Μπαρτσελόνα στα πλέι οφ, και ειδικά μετά το μπρέικ των Ισπανών στο δεύτερο παιχνίδι, ελάχιστοί πίστεψαν στις δυνατότητες της Λοκομοτίβ, η οποία ωστόσο κατάφερε να αφήσει εκτός συνέχειας τους πολύπειρους και με πολύ πιο ακριβό ρόστερ «μπλαουγκράνα». Εμπειρία, ποιότητα αλλά και βάθος ρόστερ αποτελούν σε τέτοια ματς καθοριστικούς παράγοντες και βάσει αυτών,ο πρώτος λόγος ανήκει στην ΤΣΣΚΑ.
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα