Ο «θεός του πολέμου» και η... μείωση

Gazzetta team
Ο «θεός του πολέμου» και η... μείωση

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Κραψίτη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Δεύτεροι ημιτελικοί της σειράς, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να κάνουν εύκολα το 1-0 κόντρα σε ΑΕΚ και Αρη αντίστοιχα. Οι «αιώνιοι» θέλουν να φτάσουν μια ώρα αρχύτερα στους τελικούς. Πάντως, περιμένω σίγουρα την ΑΕΚ καλύτερη αυτή τη φορά από το ταπεινωτικό 93-58 και τον Ζντοβτς πιο διαβασμένο. Οι 59 πόντοι που επιτρέπει ο Ολυμπιακός στο σπίτι του δίνουν αυτομάτως αξία στο under, αλλά προσωπικά θα ρισκάρω στο διπλό, περιμένοντας από την ομάδα του Σφαιρόπουλου να κατεβάσει ταχύτητα στο τέλος ενόψει του τρίτου ματς στο ΟΑΚΑ.
Στο άλλο ζευγάρι, ο Αρης έπεσε μαχόμενος με 85-79 και το ίδιο περιμένω να κάνει και τώρα, παρά την απουσία του Χάγκινς. Ο Παναθηναϊκός ακόμα ψάχνεται και ο Πεδουλάκης συνεχίζει τα πειράματα. Το ροτέισον έχει μικρύνει μετά τη φυγή των Πάβλοβιτς, Κούζμιτς και τους τραυματισμούς των Γιάνκοβιτς και Παπαγιάννη. Βλέπουμε διάφορες αλχημείες τόσο στη θέση «3» όσο και στη θέση «5». Το χάντικαπ δείχνει τσιμπημένο υπό αυτές τις συνθήκες. Περιμένω από την τριπλέτα Ουότερς, Μακ Νιλ και Ουάιτ να κρατήσει τους Θεσσαλονικείς στο ματς μέχρι ενός σημείου.

Στη VTB νομίζω πως έφτασε η ώρα της... μείωσης. Με το μυαλό ξεκάθαρα στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, η Κούμπαν έχασε τα δύο πρώτα ματς από την Κίμκι, αλλά αδυνατώ να πιστέψω πως θα τη… σκουπίσει η ομάδα του Ιβάνοβιτς. Ο Μπαρτζώκας και η παρέα του αναμένεται να δώσουν απαντήσεις μειώνοντας σε 2-1. Οπλο η έδρα (13-2) και σύμμαχος το πρόσφατο 94-81 της κανονικής περιόδου.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα