Θα είναι Μεγάλη η Δευτέρα...

Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.

Θα είναι Μεγάλη η Δευτέρα...

Θα είναι Μεγάλη η Δευτέρα...

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το kingbet.net.  

Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
 
Ευτυχώς που η λίγκα όρισε τη ματσάρα Σαλερνιτάνα – Λιβόρνο στις 4.00, γιατί διαφορετικά το μεσημεριανό ιταλικό μενού θα ήταν εντελώς «ξενέρωτο». Ουσιαστικά, αν κοιτάξει κανείς τη βαθμολογία, θα διαπιστώσει ότι όποια από τις δύο ηττηθεί, θα βρεθεί σε πάρα πολύ δύσκολη θέση για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Είναι ένα παιχνίδι που η ισοπαλία ελάχιστη χρησιμότητα προσφέρει στους δύο αντιπάλους. Ο Μενικίνι στους γηπεδούχους αφήνει στην άκρη την πολύ συντηρητική λογική που τον οδήγησε στο 0-0 την Τρίτη με τη Βιτσέντζα στο ίδιο γήπεδο, ο Τζελαΐν παρατάσσει τους Τοσκανούς με τρεις επιθετικούς. Θεωρώ ότι υπάρχουν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις επιβεβαίωσης του over (αρκεί να ρίξει κανείς μία ματιά στους τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Σαλερνιτάνα πριν από αυτόν με τη Βιτσέντζα), που παραδόξως άνοιξε την Τετάρτη στην Ιταλία στο 2.15 και από την Παρασκευή βρίσκεται στο 1.95.
 

Μοναδική επιλογή που κρατάω ζεστά από το πρόγραμμα της Σέριε Α το διπλό της Γιουβέντους στη Φλωρεντία, παρά τις ιδιαιτερότητες που έχουν πάντα αυτές οι αναμετρήσεις στο «Αρτέμιο Φράνκι» και που έχουν οδηγήσει τη «Βέκια Σινιόρα» να μην έχει νικήσει σε αυτό το γήπεδο τα τελευταία τρία χρόνια.
 
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
 
 
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
 
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

 

Best of internet