Ξενερουά!

Gazzetta team
Ξενερουά!

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Μάκη Μηνδρινού από το betsellers.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Καλημέρες! Από χθες καταλάβατε φαντάζομαι ότι είμαι λίγο ξενερωμένος με το πρόγραμμα, με το κουπόνι μας. Λίγες επιλογές έτσι κι αλλιώς, οι περισσότερες από αυτές που κράτησα είναι με μπόλικες επιφυλάξεις. Με λίγα λόγια, πιάσ’ τ’ αυγό και κούρευ’ το! Βασικά όλα είναι θέμα Αγγλίας. Οταν η Αγγλία δεν μου αρέσει, αυτόματα πέφτει και το ενδιαφέρον μου για το κουπόνι.
Βάζω και τα υπόλοιπα στις σκέψεις μου (διακοπή, Εθνικές ομάδες, ταξίδια, προημιτελικά Τσου Λου και Γιου Λου να ακολουθούν) και δένει το γλυκό! Κάτι θα παίξουμε, αλλά πιο χαλαρά δεν γίνεται. Sorry για το ξενέρωμα, αλλά δεν έχω κανένα λόγο να το πιέσω, δεν έχω κανένα λόγο να σας πω «παίξτε» όταν εγώ θα ασχοληθώ ελάχιστα. Το χουμε πει πολλές φορές, θεωρώ ότι από τη στιγμή που όλοι εμείς που γράφουμε για στοίχημα είμαστε εκτεθειμένοι σε όποιον επιθυμεί να μας διαβάζει, είναι χαζό να μην υπάρχει ειλικρίνια. Γιατί αν δεν υπάρχει, ο κόσμος καταλαβαίνει και κρίνει αναλόγως!
Πιστεύω ότι μετά από τόσα χρόνια με ξέρετε, πάμε να δούμε τι κρατάμε! Στην Πρέμιερ είπαμε για Πάλας, είπαμε για Σουόνσι, είπαμε για Σάντερλαντ. Τα δύο πρώτα τσίμπησαν λίγο προς τα πάνω, η Σάντερλαντ έπεσε στο 2.00. Δέχθηκε πιέσεις, το θεωρώ φυσιολογικό. Επαναλαμβάνω, είναι ομάδα με μεγάλο κίνητρο και καλή εικόνα στα παιχνίδια της και αντιμετωπίζει μια αδιάφορη βαθμολογικά Γουέστ Μπρομ. Τονίζω το βαθμολογικά! Καμία ομάδα στην Αγγλία δεν κατεβαίνει για να πετάξει αετό!
Και στην περίπτωση της Πάλας και στην περίπτωση της Σουόνσι ήθελα κάλυψη. Στην πρώτη γιατί σέβομαι τη Γουέστ Χαμ, στη 2η γιατί η Σουόνσι δεν θα χαλαστεί και με την ισοπαλία. Αλλά τι να παίξω; Διπλή ευκαιρία; Δεν θέλω! Draw no bet; Πέφτει αρκετά η απόδοση.
Στην Τσάμπιονσιπ, νοκ άουτ ο Μέρφι από την Ιπσουιτς, σβήνεται επί τόπου το σημειάκι. Το οποίο μου άρεσε αρκετά και θα ήταν στο παιχνίδι μου. Αλλο το 3.00 της Ιπσουιτς με Μέρφι (1ος σκόρερ), άλλο το 3.00 χωρίς Μέρφι. Νομίζω είναι ξεκάθαρο. Να ανέβαινε λίγο η απόδοση να το συζητούσαμε, τώρα κάνω πίσω. Αφησα και την Μπρίστολ Σίτι, ουσιαστικά εξήγησα από χθες το λόγο: η διακοπή πιθανολογώ ότι θα κάνει καλό στην αποδεδειγμένα καλή ομάδα Χαλ.
Τη Γουόλσολ την κρατάω από τη Λιγκ 1. Στη Λιγκ 2 δεν είχα κάτι, πάμε στα εκτός Αγγλίας. Η αυριανή δυάδα Χοφενχάιμ με Ιντερ παίχτηκε ήδη. Στο 2.40 η πρώτη, στο 1.80 η δεύτερη. Από τα υπόλοιπα, το ένα μου βρωμάει, το άλλο μου ξινίζει. Νις; Τα είπαμε χθες για την Παρί, 2η σερί εντός έδρας γκέλα; Δεν είναι Αγγλία, Γαλλία είναι! Ανζε με χάλασε η απουσία του 1ου σκόρερ της, Ρεν παίζεται αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας, αφήνω και την κόντρα στην Γκλάντμπαχ. Λα Κορούνια έστω και με κάλυψη, λέω να παίξω.

Το πλήρες άρθρο στο betsellers.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα