Εδώ σε θέλω καβούρα

Gazzetta team
Εδώ σε θέλω καβούρα

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Κοτσαρίνη από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Το σημαντικότερο, μέχρι στιγμής, ματς της σεζόν δίνει ο Ολυμπιακός στην έδρα της Κίμκι, στη Μόσχα.
Η νίκη επί της Ρεάλ την προηγούμενη εβδομάδα και ειδικά ο εμφατικός τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή, αναπτέρωσε το ηθικό των «Ερυθρολεύκων» που διατηρούν ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα. Μετά την επικράτηση επί των Μαδριλένων, ήρθε και το πολύ κρίσιμο διπλό στην καυτή έδρα του Αρη, με την ομάδα του Σφαιρόπουλου να δείχνει χαρακτήρα παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέσα στο ματς. Ο Χάντερ μπορεί να υπέστη διάσειση στο ματς της Θεσσαλονίκης, αλλά αυτό δεν του αφήνει εκτός από την αποψινή μάχη των Πειραιωτών. Με πρόβλημα στο δάχτυλο του αριστερού χεριού αγωνίστηκε απέναντι στον Αρη και ο Χάκετ, ο οποίος φυσικά θα βρεθεί και τώρα στην αποστολή. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον τεχνικό των πρωταθλητών, η απουσία του Μιλουτίνοφ που λόγω πυρετού δεν ταξίδεψε στη ρωσική πρωτεύουσα. Ο Σέρβος σέντερ ια μπορούσε να προσφέρει πολλές σημαντικές λύσεις κόντρα στα βαριά κορμιά των γηπεδούχων, ωστόσο ο Σφαιρόπουλος είναι μαθημένος να ζει με τις απουσίες των παικτών του.
Στην αντίπερα όχθη, η έλευση Ιβάνοβιτς φαίνεται να έχει ταράξει τα νερά στο εσωτερικό της Κίμκι, με τον έμπειρο κόουτς να προσπαθεί να βρει τρόπο ώστε να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του. Τόσο κόντρα στην Μπάμπεργκ, όπου έκανε το ντεμπούτο του, όσο και στην έδρα της Ζαλγκίρις, δεν επέδειξε σταθερότητα η ομάδα του, ακόμη κι αν στη δεύτερη περίπτωση δεν το πλήρωσε. Μπορεί το μεγάλο βάρος στον επιθετικό τομέα να επωμίζονται οι Σβεντ και Ράις, ωστόσο οι ενοχλήσεις που ταλαιπωρούν τους Σοκόλοφ και Ντέιβις, μπορούν να επηρεάσουν σε σημαντικό βαθμό την παρουσία της Κίμκι κάτω από τα δύο καλάθια.
Πιο έμπειρη ομάδα ο Ολυμπιακός, που βλέπει τους Παπανικολάου και Γουόρικ να ανεβάζουν στροφές εσχάτως, βοηθώντας την ομάδα τους να ξεπεράσει το αγωνιστικό της ντεφορμάρισμα. Εκμεταλλευόμενος και το χάντικαπ των 2,5 πόντων που δίνεται στους φιλοξενούμενους, κρατάω το διπλό, στο 1.87.
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα