Τετράδα στα… δύσκολα

Gazzetta team
Τετράδα στα… δύσκολα

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Κραψίτη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Πολύ δύσκολο το σημερινό μπασκετικό πρόγραμμα, αλλά υπάρχουν λίγα και καλά σημεία. Πρώτη στάση το Καβάλα – Παναθηναϊκός. Ελάχιστες οι πιθανότητες επιβίωσης της Καβάλας, αφού θέλει το απόλυτο και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται. Πολύ περισσότερο συνεχίζοντας να παίζει άμυνα με τα μάτια. Δέχτηκε 115 πόντους από τον Ολυμπιακό, 102 από το Ρέθυμνο και 98 από τον Κολοσσό στα τρία τελευταία. Ο Παναθηναϊκός μετά το διπλό στην Τουρκία επί της Νταρουσάφακα πραγματοποίησε το άλμα πρόκρισης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Το ματς στην Καβάλα θα λειτουργήσει ως αποφόρτιση και άπαντες θα παίξουν ελεύθερα φέρνοντας το over σε πρώτο πλάνο.

Στην Ισπανία η Ρεάλ υποδέχεται τη Σαραγόσα, σε ένα ματς που αναμένεται να κινηθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα από πλευράς σκορ. Οι Μαδριλένοι διαθέτουν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος σκοράροντας 93 πόντους κατά μέσο όρο. Στην έδρα της βάζει σταθερά 96 ανά αγώνα. Η Σαραγόσα δεν έχει καμία άλλη επιλογή από το να ακολουθήσει το γρήγορο ρυθμό της ομάδας του Λάσο. Εξάλλου μακριά από το σπίτι της σκοράρει τέσσερις πόντους περισσότερους απ’ ότι μέσα σε αυτό (81).
Στο μεγάλο βαθμολογικό ντέρμπι ανάμεσα στην Γκραν Κανάρια και τη Λαμποράλ θα πάω με την έδρα και τη μεγαλύτερη ενέργεια που περιμένω να έχουν οι νησιώτες. Η Γκραν Κανάρια μεσοβδόμαδα στο Γιούροκαπ προκρίθηκε στα ημιτελικά εις βάρος της Ζιελόνα χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα. Διαχειρίστηκε απλά το προβάδισμα του αγώνα της Πολωνίας και στο τέλος χαλάρωσε γνωρίζοντας μια μικρή άνευ ουσίας ήττα.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα