Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Gazzetta team
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το kingebet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Θυμάμαι ότι ήμουν στην τρυφερή ηλικία των 19 ετών, όταν το 1996 κυκλοφορούσε από τον Σάκη Ρουβά το «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα». Για κάποιον λόγο που δεν έχω ακόμα καταλάβει, κάθε φορά τέτοια εποχή που τα πρωταθλήματα στην Ιταλία μπαίνουν στην τελική ευθεία, μού έρχεται στο μυαλό το συγκεκριμένο τραγούδι. Πιθανότατα χρήζω ψυχιατρικής παρακολούθησης, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενό μας.
Μόλις ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας η προηγούμενη αγωνιστική της Σέριε Β με το διπλό της Σαλερνιτάνα στην Τσεζένα, άρχισα να μελετάω για την επόμενη. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μου συγκέντρωσαν δύο παιχνίδια, αυτό της Σαλερνιτάνα με τη Βίρτους Λαντσιάνο και της Λιβόρνο με τη Βίρτους Εντέλα. Και στους δύο αγώνες είχα τσεκάρει τους άσους και περίμενα με μεγάλη αγωνία να δω τα σετ των αποδόσεων. Η έκπληξη μου και ο ενθουσιασμός μου ήταν μεγάλος, όταν είδα το 2.15 της Σαλερνιτάνα και το 2.45 της Λιβόρνο. Εσπευσα να τα ποντάρω, έκλεισα τον υπολογιστή, πήγα για καφέ, γύρισα, είδα… «Μπρούσκο» (ψέματα, έχω να δω ελληνικό σίριαλ από τα «Μυστικά της Εδέμ»...), άνοιξα ξανά υπολογιστή και είδα στο 1.80 τη Σαλερνιτάνα και στο 2.20 τη Λιβόρνο. Τη σκέψη που έκανα εγώ για τους δύο άσους προφανώς την έκαναν… χιλιάδες άλλοι άνθρωποι και αυτό οδήγησε τους μπουκ να ρίξουν αισθητά τις αποδόσεις.

Η διαφορά ανάμεσα στους δύο αγώνες είναι η εξής: το Σαλερνιτάνα – Βίρτους Λαντσιάνο θα παιχτεί στα ίσια, γιατί τίθεται αντιμέτωπες δύο ομάδες που έχουν τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο στη μάχη που δίνουν να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό. Το Λιβόρνο – Βίρτους Εντέλα δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα παιχτεί στα ίσια. Η Λιβόρνο είναι πολύ μεγάλο μέγεθος για τα δεδομένα της κατηγορίας και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να υποβιβαστεί. Αντίθετα η μέχρι τώρα πορεία της Βίρτους Εντέλα ασφαλώς και συνιστά τεράστια έκπληξη. Αλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για μία ομάδα που πέρυσι υποβιβάστηκε εντός αγωνιστικών χώρων, όμως σώθηκε λόγω του υποβιβασμού της Κατάνια για το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες.
Αυτή τη στιγμή που γράφω ο άσος της Σαλερνιτάνα στην Ιταλία βρίσκεται στο 1.80 με ελαφρά ανοδική τάση και εκείνος της Λιβόρνο στο 2.05 με καθοδική τάση. Θεωρώ ότι έπαιξα σωστά και τους δύο στις αποδόσεις που προανέφερα, στο 2.15 και στο 2.45. Θα έκανα το ίδιο ακόμα και αν ήταν στο 1.95-2.00 η Σαλερνιτάνα και στο 2.15-2.20 η Λιβόρνο. Από εκεί και πέρα στις αποδόσεις που βρίσκονται αυτή τη στιγμή επαφίεται στο κριτήριο και στο ένστικτο του καθενός, αν θέλει να πάρει το ρίσκο.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα