Η απόλυτη φαντασίωση στην «King Bet» της Τρίτης

Gazzetta team
Η απόλυτη φαντασίωση στην «King Bet» της Τρίτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Εμελλε να το ζήσουμε κι αυτό. Πάνω που πιστεύαμε ότι τα ‘χουμε δει όλα. Και είναι ίσως η πρώτη φορά στην ιστορία των ευρωπαϊκών Κυπέλλων που το Γιουρόπα Λιγκ κλέβει τις εντυπώσεις σε σχέση με το Τσάμπιονς Λιγκ. Οταν το μεσημέρι της 26ης Φεβρουαρίου ο Αλεξάντερ Φράι έβγαζε από την κληρωτίδα τα ονόματα «Liverpool» και «Manchester United» για τη φάση των «16», η αίθουσα κληρώσεων στη Νυών… πάγωσε. Και δευτερόλεπτα μετά, ακούστηκε ένα μακρόσυρτο «ωωωω». Αμεση και λογική η αντίδραση όλων των παρευρισκομένων, το ίδιο έκαναν και όσοι έβλεπαν live την κλήρωση ή όσοι έμαθαν αργότερα τα ζευγάρια.
Reds v Red Devils λοιπόν. Οι δύο κορυφαίες -βάσει τίτλων- ομάδες στο Νησί, δύο εκ των μεγαλύτερων κλαμπς στον πλανήτη, με εκατοντάδες εκατομμύρια πιστούς. Είναι η πρώτη φορά που σε μεταξύ τους αγώνα θα υπάρχει… σεντόνι στο κέντρο του γηπέδου και όχι ο… μουσαμάς της Πρέμιερ Λιγκ, του Κυπέλλου ή του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Η μεν Λίβερπουλ έχει συγκρουστεί κατά το παρελθόν με αγγλική ομάδα εκτός συνόρων (την Τσέλσι, την Αρσεναλ, τη Νότιγχαμ, την Τότεναμ), ποτέ όμως με τη Γιουνάιτεντ. Η δε Γιουνάιτεντ έχει βρει στο διάβα της άλλες ομάδες (Αρσεναλ, Τσέλσι, Τότεναμ), ποτέ όμως τη Λίβερπουλ. Αυτό από μόνο του «γράφει ιστορία».
Υπάρχει κι άλλος ένας «εμφύλιος» σε τούτη τη φάση, συν άλλα δύο πολύ μεγάλα ζευγάρια (τι… κέφια είχε ο Φράι, δεν θα μάθουμε ποτέ). Μπιλμπάο – Βαλένθια, Ντόρτμουντ – Τότεναμ, Βιγιαρεάλ – Λεβερκούζεν. Να βρούμε τα φαβορί και στα τρία; Να βρούμε. Ισως η Μπιλμπάο. ΟΚ, αλλά οι «νυχτερίδες» έχουν βαριά φανέλα. Ισως η Ντόρτμουντ. Καμία αντίρρηση, αλλά η φετινή Τότεναμ έχει χτιστεί για πολύ ψηλά. Ισως η Βιγιαρεάλ. Μπορεί, είδατε όμως πόσο άνετα πέρασε η Λεβερκούζεν τη Σπόρτινγκ στον προηγούμενο γύρο. Οσο για τα άλλα τέσσερα ματς, ούτε εδώ βρίσκουμε ξεκάθαρο προβάδισμα για κάποια ομάδα: Βασιλεία-Σεβίλλη, Σαχτάρ-Αντερλεχτ, Φενέρ-Μπράγκα, Σπάρτα Πράγας-Λάτσιο.

Αρχίσαμε… ανάποδα σήμερα, από τις αναμετρήσεις της Πέμπτης, αλλά το επέβαλε η περίσταση. Πάμε λοιπόν στα σημερινά και στα αυριανά. Απόψε, το ενδιαφέρον δεν κρύβεται στο ποιες ομάδες θα προκριθούν (Βόλφσμπουργκ και Ρεάλ έχουν κάνει… κράτηση για τα προημιτελικά), όσο στο πώς θα κυλήσουν τα 90λεπτα, από τη στιγμή που η υπόθεση πρόκριση έχει… τελεσιδικήσει. Εκτός αν πιστεύετε ότι μπορούν να ανατραπούν το 3-2 των Γερμανών στη Γάνδη και το 2-0 της «βασίλισσας» στη Ρώμη. Αντίθετα, αύριο το βράδυ η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο και προβλέπεται μέχρι λίγο πριν από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να μην… ξέρουμε ποιοι θα περάσουν στην 8άδα. Θα είναι η Τσέλσι ή η Παρί; Το 2-1 του πρώτου αγώνα δίνει ελπίδα στους «μπλε», αλλά η εικόνα εκείνου του αγώνα δίνει θάρρος στους Παριζιάνους. Θα είναι η Ζενίτ ή η Μπενφίκα; Στο 1-0 της Λισσαβώνας οι Ρώσοι δεν απείλησαν, ωστόσο προέρχονταν από μακρά αγωνιστική αποχή, ενώ οι Πορτογάλοι βρήκαν τη λύση στο 90’, όμως είναι πολύ κουρασμένοι (αυτό το ματς θα είναι το 15ο από την αρχή του έτους).
Αφήνουμε τα σεντόνια και πιάνουμε τα πρωταθλήματα. Ή, μάλλον, ας κάνουμε μια παράκαμψη, με Κύπελλο Αγγλίας. Μόνο σε ένα ζευγάρι από τα 8 του πέμπτου γύρου δεν ανέδειξε νικητή και οι αντίπαλοι καλούνται σήμερα να βρουν τη λύση. Χαλ και Αρσεναλ έχουν ραντεβού στο «KC», με έπαθλο ένα εισιτήριο για τους «8», εκεί όπου θα βρουν τη Γουότφορντ (άρα, ο δρόμος για τα ημιτελικά είναι ορθάνοιχτος). Κατά τα λοιπά, έχουμε Τσάμπιονσιπ, εξ αναβολής αναμετρήσεις από Λιγκ 1, Λιγκ 2 και Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας, από όλες τις κατηγορίες της Σκωτίας και δύο από τη Γαλλία. Προσθέστε και Ουγγαρία, Περού, Κύπελλο Δανίας, Κύπελλο Μεξικού, Βολιβία, Αίγυπτο, Β’ Πορτογαλίας, Κόστα Ρίκα και Λιμπερταδόρες για να έχετε σχεδόν πλήρη εικόνα του μεσοβδόμαδου προγράμματος. Καλή τύχη στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Παρασκευή.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά «Ανφιλντ»
Billaras (Betsellers): Πόνεσε πολύ
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Θα το… τσικνίσουν στο Λονδίνο!
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Βραδιά για πολλά γκολ
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Με το μυαλό στο Κύπελλο
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Ρεσιτάλ τερμάτων στη Μαδρίτη
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Ξεκούραστοι οι Γάλλοι
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Δίνουν πρόκριση τα 2-3 και 0-2
Γιάννης Μακρατζάκης (Ολη η Ελλάδα μια παρέα): Εντελώς τυχαία
Νίκος Ζερβόπουλος (Τελευταίος & καταϊδρωμένος): Με καράβια χιώτικα
Αναλύουν
Πάνος Κραψίτης: Στο… καυτό Βελιγράδι
Μάρκος Xάννα: Πετούν στη Δύση τα «γεράκια»
Γιάννης Αλυσανδράτος: Τώρα που... γυρίζει
Χρήστος Στεργίου: Επιστροφή στην Κορσική
Γιάννης Καραγιάννης: Κρίσιμη «στροφή»
Δημήτρης Κοντοές: Ου μπλέξεις
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Κρίνεται η πρόκριση
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα