Με λεπτά και τένις

Gazzetta team
Με λεπτά και τένις

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Ντενίς Μάρκο από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.

Χαιρετώ, το ντεφορμάρισμα διατηρήθηκε για την στήλη και κατά την χθεσινή ημέρα. Η κόντρα στο ματς του Ερμή Αραδίππου με τον Αρη Λεμεσού χάθηκε με ανατροπή κιόλας, ενώ ούτε το σύνολο των 2-3 τερμάτων επιβεβαιώθηκε στο ΑΕΚ Λάρνακας – Απόλλων Λεμεσού, καθώς το ματς έληξε 2-2 ύστερα από δύο γκολ που σημειώθηκαν μετά το 78’. Πάμε όμως στα σημερινά, πολύ χαλαρό ποντάρισμα και με επιλογές από ποδόσφαιρο και τένις κιόλας αυτή τη φορά για να ξεμουδιάσουμε καθώς πρέπει να μπούμε και σε ρυθμούς Indian Wells.
Από εκεί κιόλας θα ξεκινήσω. Θα πάω σε δυο φαβορί. Αρχικά αναμένω άνετη επικράτηση της Ανα Κόνγιου (μεγάλη συμπάθεια). Η 18χρονη αθλήτρια από την Κροατία θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του γυναικείου τένις και αυτό αναδεικνύεται επαρκώς φέτος που συμμετέχει πιο έντονα στις διοργανώσεις της WTA. Η νεαρή Ανα πλέον βρίσκεται στο Νο75 και σίγουρα αυτό δεν είναι το ταβάνι της. Σήμερα έχει μια καλή ευκαιρία, καθώς στον πρώτο προκριματικό του Indian Wells αντιμετωπίζει την κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερή της Αλεξάντρα Βόζνιαν, Νο628 της παγκόσμιας κατάταξης από τον Καναδά με ρίζες από την Πολωνία. Η 29χρονη Βόζνιακ που carreer high της είναι το Νο21 έχει αφήσει στο χρονοντούλαπο εδώ και χρόνια τον καλό της εαυτό. Καλύτερα κινείται στον χώρο κατ εμέ η Κόνγιου και θεωρώ πως έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Καναδή που στις επιστροφές επιστρατεύει το backhand με τα δυο χέρια.
Οι επιλογές από το τένις κλείνουν με την επικράτηση της πολλά υποσχόμενης Ναόμι Οσάκα (Νο106) από την Ιαπωνία κόντρα στην Αυστριακή Πάσζεκ (Νο119). Η Οσάκα άφησε θετικές εντυπώσεις στο Αυστραλιανό Οπεν καθώς έφτασε μέχρι τον τρίτο γύρο, εκεί όπου δεν τα κατάφερε κόντρα στην Αζαρένκα, ενώ στους προηγούμενους γύρους μεταξύ άλλων είχε αφήσει εκτός τις Βέκιτς και Σβιτόλινα. Η 26χρονη Πάσζεκ φαίνεται σε καλή κατάσταση, ωστόσο η Οσάκα έχει περάσει πιο δύσκολα τεστ το τελευταίο διάστημα και έχει ξεθαρέψει ύστερα από το Αυστραλιανό Οπεν. Τα δυνατά χτυπήματα και η φρεσκάδα που αποπνέει η Γιαπωνέζα θεωρώ πως μπορούν να της δώσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, ειδικά από την στιγμή που σε σκληρές επιφάνειες φέτος έχει δώσει περισσότερα ματς από την αντίπαλό της. Ρεκόρ 9-2 το Νο119, 13-5 το Νο106.
Σε ο,τι αφορά στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα καταφεύγω σε ένα ειδικό από το ματς του «Πρατ» όπου Εσπανιόλ και Βαγιεκάνο «καίγονται» για τους βαθμούς. Πάνω που πήγε να μας τα φτιάξει η Εσπανιόλ ύστερα από δυο σερί νίκες, κόντρα στην Μπέτις (0-3) την περασμένη Πέμπτη ήταν απογοητευτική και δίκαια ηττήθηκε.
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα