Ελλάς, Ευρώπη και... διπλό!

Gazzetta team
Ελλάς, Ευρώπη και... διπλό!

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Σταύρου Πραβή από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Μία δυάδα με ελληνικό περιεχόμενο και μία με ευρωπαϊκό άρωμα στη σημερινή στήλη. Ξεχωρίζουν τα δύο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και στο Ολντ Τράφορντ.
Καλησπέρα σε όλους! Ο ΠΑΟΚ εχθές ήταν ανώτερος από τον Αστέρα Τρίπολης και αυτό φάνηκε από το πρώτο λεπτό. Το γκολ του Πέλκα, η καλή αντιμετώπιση των παικτών του Τούντορ στο πρώτο μέρος είχε ως συνέπεια να χαθεί η ισοπαλία στο πρώτο μέρος. Στα τελειώματα χάθηκε το 2-3 γκολ στο Παναιτωλικός - Ξάνθη, ενώ η επιλογή από το ντέρμπι της Μαδρίτης επιβεβαιώθηκε στο να μη χάσει η Ατλέτικο. Εν τέλει κέρδισε και το μονό πέρασε. Γενικά κακή μέρα η χθεσινή. Ελπίζω ήμερα να αλλάξει η κατάσταση και επειδή το εκτός συνόρων ποντάρισμά μου πάει αυτό το διάστημα θα έχω μία ξεχωριστή δυάδα, εκτός δηλαδή από την ελληνική.
Εκκίνηση από τα δικά μας και στον... κολλημένο στον τοίχο Πανθρακικό (λόγω βαθμολογικής θέσης) που υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Κομοτηνή. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα πιστεύω, από τη στιγμή που το διπλό είναι αουτσάιντερ. Μπορεί ο ΠΑΣ να αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, όμως ο Πανθρακικός έχει ξεχάσει πως είναι να νικάς. Εχει επιστροφές η ομάδα του Πετράκη (γυρνάει ο Τσουκαλάς στο κέντρο), ενώ ο Πανθρακικός αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Σε τιμές που αγγίζουν τις αποδόσεις τριπλασιασμού δεν περνάει απαρατήρητο.

Ηθελα να βάλω στο παιχνίδι μου και τον Πανιώνιο, ωστόσο θα το αφήσω στην άκρη. Από τη μία το άγχος των Νεοσμυρνιωτών να «σπάσουν» το ρεκόρ, από την άλλη το ντεφορμάρισμά τους αυτή τη περίοδο. Πόσω μάλλον όταν ο άσος είναι χαμηλός. Πάμε παρακάτω. Το ντέρμπι ενόψει στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Από τη μία έχουμε την Ενωση που κέρδισε και τα δύο ντέρμπι (ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός) στο Μαρούσι, από την άλλη ένας Παναθηναϊκός που δεν έχει κερδίσει φέτος ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι δείχνουν αρκετό διάστημα την σταθερότητά τους, το αγωνιστικό πλάνου τους, ενώ από την άλλη ο Στραματσόνι δείχνει πως ακόμα ψάχνεται. Το «τριφύλλι» βέβαια στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο εκτός έδρας και αυτό φαίνεται από τις τρεις σερί νίκες εκτός έδρας. Εκτιμώ πως στα ντέρμπι δεν παίζει ρόλο η φόρμα, αλλά η ψυχή του κάθε παίκτη να σηκώσει στο βάρος του ένα ντέρμπι. Το διαθέτει ο Παναθηναϊκός και θα αυτό θα παίξει ρόλο από την παρουσία των Εσιέν, Μπεργκ και Ζέκα. Θα πάω στη μοιρασιά.
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα