Κάντο όπως η Νιμ

Gazzetta team
Κάντο όπως η Νιμ

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Θανάση Κυλώνη από το betplayergr.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.

Ωραία ματς και αρκετές γκολάρες είδαμε το τελευταίο τριήμερο στην επανέναρξη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, στοιχηματικά αρκετός κόσμος πληρώθηκε, ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου όλα ήρθαν φυσιολογικά. Στα της στήλης, θετικότατο το πρόσημο την Τρίτη, αρνητικό χθες και προχθές, όπου κινήθηκα πολύ ρισκαδόρικα εν γνώσει μου.
Για το 1-1 στο Ρόμα-Ρεάλ στεναχωρήθηκα περισσότερο, όποιος είδε το ματς νομίζω ότι θα συμφωνεί πως αυτό θα ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα βάσει εικόνας αγώνα και ευκαιριών. Στην Πόρτο δεν «βγήκε» απ’ την αρχή το παιχνίδι και έχασε δικαιότατα στο Ντόρτμουντ, αλλά δεν μετάνιωσα στιγμή για το ποντάρισμά μου. Οι αποδόσεις ήταν λάθος 100%. Το άλλο μου προσωπικό παράπονο έχει να κάνει με το ότι δεν πόνταρα τελικά στη Βιγιαρεάλ και στο over της Γιουνάιτεντ, τα οποία ανέφερα στο κείμενό μου την Τετάρτη, αλλά στο ξεσκαρτάρισμα "κόπηκαν". Είπαμε, μεγάλη υπόθεση η "χημεία" στο στοίχημα...
Πάμε στα φρέσκα, Παρασκευή σήμερα, την τιμητική τους έχουν κλασικά οι Γάλλοι και μόνο μ’ αυτούς ασχολήθηκα. Στη Ligue 1, ο άσος της Μπορντό στο 2.05 παίζεται. Ερχεται από μεγάλο διπλό στη Γκινγκάμπ (2-4), γενικά σκοράρει εύκολα και με νίκη μπαίνει για τα καλά στο κυνήγι της Ευρώπης. Οι απουσίες της παραμένουν πολλές, ωστόσο έχει μάθει πλέον να ζει μ’ αυτές και ο παίκτης-κλειδί, ο αρχισκόρερ Ντιαμπατέ, δίνει κανονικά το παρών. Με τον Αφρικανό φορ στην ενδεκάδα της, η Μπορντό έχει ποσοστό νικών 50% φέτος. Χωρίς αυτόν, κάτω από 25%. «Ψήθηκα» αρκετά και από τις δηλώσεις του Σανιόλ, που είπε δημόσια ότι οι παίκτες του θέλουν να πάρουν πάσει θυσία ρεβάνς για τη συντριβή (6-1) του α’ γύρου στη Νίκαια, όταν η Νις και ο Μπεν Αρφά «πετούσαν». Τώρα, η Νις δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη την ομάδα-σίφουνα των πρώτων μηνών της σεζόν, ενώ Μπεν Αρφά δεν υπάρχει πια. Εχασε με παίκτη παραπάνω στο Μονακό, κατά τύχη δεν έχασε και από τη Μαρσέιγ την περασμένη εβδομάδα εντός, εκτός έδρας έχει να κερδίσει από αρχές Νοέμβρη, άρα κάτι δεν πάει καλά πλέον στην ομάδα του Πιουέλ. Λόγω της διάθεσης των Γιρονδίνων για ρεβάνς κι επειδή τα παιχνίδια τους φέτος έχουν πάρα πολλά γκολ (8 σερί over εκ των οποίων τα 6 ξέφυγαν στο over 3,5), έχει λογική και το combo 1+over στο 3.40.
Στη Ligue 2, δύο πράγματα μου κέντρισαν το ενδιαφέρον. Καταρχήν, οι αποδόσεις στα over, οι οποίες προκαλούν όταν οι τελευταίες αγωνιστικές, ειδικά τα ματς της Παρασκευής, έχουν ποσοστά από 50% και πάνω στα over. Τεράστιο το 2.50 στο Οσέρ-Αζαξιό, όταν η Οσέρ έρχεται από 6 σερί over και 7 σερί g/g, παίζοντας φουλ επίθεση πλέον. Η Αζαξιό δεν είναι τόσο... έξω καρδιά ομάδα, όμως έχει ξεσφίξει αισθητά τους τελευταίους μήνες. Λάθος απόδοση, το κρατάω χωρίς δεύτερη σκέψη.
Το άλλο, είναι η απόδοση στο διπλό της Παρί. Από το αρχικό 9.00 έπεσε ελαφρώς σήμερα (8.50), αλλά θα επαναλάβω αυτό που έχω πει πολλές φορές κατά καιρούς. Τόσο υψηλές αποδόσεις σ’ αυτήν την κατηγορία, ΔΕΝ υπάρχουν κι αξίζουν το ρίσκο τους όταν ευνοούν οι συνθήκες. Και νομίζω ότι ευνοούν σήμερα. Η Νανσί ναι μεν είναι 2η, όμως είναι ξεκάθαρα ντεφορμέ, ενώ έχει 3 βασικούς τιμωρημένους, άλλους 2 τραυματίες και κάνα-δυο ακόμα αμφίβολους. Εχει και επιστροφές, κομπλέ πάντως δεν τη λες σε καμία περίπτωση. Κάπως έτσι ήταν τα πράγματα και όταν υποδέχτηκε πριν από έναν μήνα την τότε ουραγό Νιμ. Οσοι είστε τακτικοί αναγνώστες της στήλης, θυμάστε τι είχε γίνει. Διπλαδούρα με σκορ 3-4, και τότε κοντά στο 8.00 πλήρωνε (η φωτό απ' το εν λόγω παιχνίδι).
Το πλήρες άρθρο στο betplayergr.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα