8άρια και 10άρια που προκαλούν

Gazzetta team
8άρια και 10άρια που προκαλούν

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Θανάση Κυλώνη από το betplayergr.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Αρχισαν να στρώνουν για τα καλά οι Παρασκευές, λίγο ήθελε να βγει αυτούσια και η χθεσινή τριάδα της στήλης και να δώσει πολύ μεγάλο κέρδος με το 7άρι του 1+g/g της Οσέρ, αλλά το 2-2 παρέμεινε παρά το αριθμητικό της πλεονέκτημα για πολλή ώρα. Το g/g επιβεβαιώθηκε από νωρίς, όπως και το over της Ντιζόν, ενώ στο ματς της Γάνδης μέχρι και στο ακριβές σκορ (2-0) πέσαμε μέσα. Δεν το πόνταρα όμως κι έτσι ένα μικρό χαρτζιλίκι πήρα μόνο, καλύπτοντας τη μικρή χασούρα των δύο προηγούμενων ημερών, όπου είχα κυνηγήσει τις παρατάσεις σε Περιστέρι και Τούμπα...
Πάμε στα φρέσκα, ξεκινάω με χρονολογική σειρά, από Πρέμιερ Λιγκ. Μακριά από το 1.75 της Γιουνάιτεντ το μεσημέρι. Μπορεί να έδειξε αισθητά σημάδια βελτίωσης στα 3 τελευταία παιχνίδια, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να την εμπιστευτούμε φέτος σε διπλό με τέτοια απόδοση. Από καλές εμφανίσεις έρχεται και η Σάντερλαντ που ενισχύθηκε ιδιαίτερα στις μεταγραφές, δεν αποκλείω ακόμα και τον άσο (5.20 ). Δεν μπλέκω με σημείο, με καλύπτει το 2.15 του over. Τα φετινά παιχνίδια της Σάντερλαντ έχουν σχεδόν πάντα πολλά γκολ και σασπένς, η Γιουνάιτεντ είναι ανεβασμένη εσχάτως, νομίζω ότι θα σκοράρουν αμφότερες, άρα και το g/g (2.05) αποτελεί επιλογή.

Από σημεία, το 3.05 στο διπλό της εξαιρετικής και φέτος Γουέστ Χαμ έχει ενδιαφέρον, όταν απέναντί της θα έχει μια σαφώς χειρότερη ομάδα σαν τη Νόριτς, που έρχεται από 6 σερί ήττες με 19 γκολ παθητικό. Αυτό που φοβάμαι και θα το αποφύγω, είναι η κούραση των «σφυριών» από τα 120’ της ρεβάνς του Κυπέλλου με τη Λίβερπουλ, αν και κάτι τέτοιες προκρίσεις με γκολ στα χασομέρια συνήθως «σβήνουν» την όποια κόπωση υπάρχει. Εχει και απουσίες πάντως ο Μπίλιτς, δεν θ’ ασχοληθώ, ούτε με τα κυριακάτικα ντέρμπι κορυφής Αρσεναλ-Λέστερ και Σίτι-Τότεναμ. Πίστευα την ομάδα του Ρανιέρι πάρα πολύ το περασμένο Σάββατο στην Σίτι, όταν το διπλό της πλήρωνε 6.00, το έγραψα, το αιτιολόγησα, το πληρώθηκα, όμως κάθε μέρα… Πασχαλιά δεν είναι. Τώρα πληρώνει 4.70+ και θεωρώ πιο δύσκολο αντίπαλο, την δεδομένη χρονική στιγμή, την Αρσεναλ. Η ομάδα του Βενγκέρ είναι καλά, είναι σχεδόν κομπλέ πλέον και δεν έχει μπροστά της ευρωπαϊκό ματς για να την αποπροσανατολίσει, αφού το πρώτο της «ραντεβού» με την Μπαρσελόνα για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ είναι τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Ο Ρανιέρι πιθανολογώ ότι θα παίξει για την ισοπαλία ευρισκόμενος στο +5 και δεν αποκλείεται να το πληρώσει. Στο Σίτι-Τότεναμ το διπλό πληρώνει ταβάνι 3.80, απόδοση στην οποία δεν βρίσκω αξία. Ασε που δεν αποκλείω μια αντίδραση των «σίτιζενς». Πιθανά over-g/g και τα δύο, γι’ αυτό και πληρώνουν κοντά στο 1.70.
Προτιμώ να δοκιμάσω την τύχη μου σ’ ένα άλλο διπλό, σήμερα, που πληρώνει μέχρι και 8.00 (7.75). Τόσο υψηλές αποδόσεις έχω τονίσει πολλάκις ότι δεν στέκουν σε πρωταθλήματα επιπέδου Πρέμιερ Λιγκ, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Για τη Νιούκαστλ μιλάω, μια εντελώς αναξιόπιστη ομάδα, που εδώ και χρόνια είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Το ρόστερ της πάντως ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο στις μεταγραφές, κέρδισε με καλή εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα και βγήκε από την ζώνη του υποβιβασμού, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι και φέτος θα την σκαπουλάρει, αφού το υλικό της είναι ανώτερο από όλες σχεδόν τις ομάδες που εμπλέκονται στη μάχη της παραμονής. Διπλό με ανατροπή έβγαλε στην σοβαρότατη φέτος Τότεναμ τον Δεκέμβρη, γιατί να μην κάνει κάνα… κουλό και στην Τσέλσι. Καλύτερη από την συμπολίτισσά της η ομάδα του Χίντινκ δεν είναι φέτος και έχει μπροστά της δύο τεράστια παιχνίδια την ερχόμενη εβδομάδα, που λογικό είναι να την ενδιαφέρουν πολύ περισσότερο. Την Τρίτη παίζει στο Παρίσι Τσάμπιονς Λιγκ και την άλλη Κυριακή υποδέχεται την Σίτι για το Κύπελλο. Αυτές είναι οι μοναδικές διοργανώσεις που την ενδιαφέρουν φέτος, στο πρωτάθλημα ψιλοαδιάφορη είναι, κακά τα ψέματα. Και το ότι ακόμα δεν έχει χάσει με τον Χίντινκ στον πάγκο της (5-6-0 από τη μέρα που διαδέχτηκε τον Μουρίνιο μέσα Δεκέμβρη), συγκυριακό το βρίσκω βάσει της μέτριας συνολικά φετινής της εικόνας. Στις καθυστερήσεις σώθηκε στο 1-1 με τη Γιουνάιτεντ την περασμένη Κυριακή, στο… 98’ λυτρώθηκε στο 3-3 με την Εβερτον πριν από ένα μήνα, κάποια στιγμή το άστρο της θα σβήσει. Αυτό κυνηγάω ουσιαστικά, την πρώτη της «στραβή» με τον Ολλανδό, γνωρίζοντας ότι μπορεί κάλλιστα το ματς να λήξει και… 5-0. Δεν αναφέρω τυχαία αυτό το σκορ. «Valuebet κι ας λήξει 5-0» ήταν ο τίτλος μου μια βδομάδα πριν για το διπλό της Λέστερ, μην το χαλάσουμε το γούρι. Φυσικά, σηκώνει και κάλυψη, είτε στο Χ2 είτε με DNB (5.40 ) είτε με ασιατικό χάντικαπ +1, όσοι ασχολείστε. Η κεντρική ιδέα δεν αλλάζει, η κόντρα της Τσέλσι είναι. Από ‘κει και πέρα ο καθένας κινείται ανάλογα με τα ρίσκα που παίρνει και τα λεφτά που βάζει.
Το πλήρες άρθρο στο betplayergr.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα