Αμυνα, τι είναι αυτό;

Gazzetta team
Αμυνα, τι είναι αυτό;

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Ντενίς Μάρκο από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Χαιρετώ, επιστρέφουμε στις επάλξεις, ύστερα από την απουσία της Παρασκευής, ομολογώ πως εσκεμμένα δεν αναρτήθηκε στήλη καθώς δεν μπόρεσα να καταλήξω σε κάποια αξιόλογη επιλογή. Πάμε όμως στα σημερινά. Ξεκινώντας από τη Μεγαλόνησο, ξεχωρίζει η συνάντηση ανάμεσα σε ΑΕ Λεμεσού και Ανόρθωση. Τα «λιοντάρια» αφυπνίστηκαν κόντρα στην Ομόνοια με τον Χάβο επιτέλους να παίρνει τρίποντο. Η ηρεμία επέστρεψε ενώ και η ρευστή κατάσταση στα διοικητικά λύνεται σταδιακά. Δύσκολο τεστ όμως κόντρα στην «κυρία» που φέτος έχει αποδείξει πως το οξυγόνο της είναι τα δύσκολα ματς. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο συντηρητικούς τεχνικούς και κατά συνέπεια εκτιμώ ότι η έκταση του σκορ δύσκολα θα ξεφύγει.
Το εντελώς αντίθετο προσμένω στο παιχνίδι της Δόξας με τον Εθνικό Αχνας. Αμφότερες προέρχονται από θετικά αποτελέσματα ενώ και οι δυο έχουν αποδείξει ότι δεν διστάζουν να ρισκάρουν και να κάνουν το παιχνίδι τους. Ενδεικτικά τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής (Νέα Σαλαμίνα – Εθνικός Αχνας 2-2, Πάφος – Δόξα Κατωκοπιάς 3-3). Ο Εθνικός βραχυκυκλώνει εκτός έδρας, η Δόξα είναι καλύτερη εντός, αλλά και οι δυο ανασταλτικά έχουν τα θεματάκια τους. Αουτσάιντερ το over και το αγοράζω δίχως δεύτερη σκέψη.

Προς Σκωτία μεριά νωρίς έχουμε ματσάρα μεταξύ της Αμπερντίν και της Χαρτς. Ητοι ο δεύτερος με τον τρίτο. Εξαιρετική η οικοδέσποινα στο τελευταίο με την Νταντί, ισοπεδωτική, δημιούργησε ουκ ολίγες ευκαιρίες, «καθάρισε» από νωρίς το ματς με δυο γρήγορα γκολ (9’ και 25’), αλλά η έκταση του σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερη. Θύμισε εν ολίγοις την ομάδα στις αρχές της σεζόν. Η Χαρτς προέρχεται από αναβολή, μπορεί να είναι πιο ξεκούραστη αλλά το γεγονός ότι δεν διάγει την καλύτερη δυνατή φόρμα και ότι δεν μπορεί να «καθαρίσει» τα παιχνίδια της δεν κρίνονται ενθαρρυντικά. Παράλληλα εκτός έδρας σε έξι ματς στο πρωτάθλημα μετράει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και δύο ήττες.
Παραμένουμε στο Νησί αλλά οδεύουμε προς Μάντσεστερ μεριά. Η Σίτι ξεπέρασε το εμπόδιο της αξιόμαχης Γκλάντμπαχ υποτάσσοντάς την με 4-2 μεσοβδόμαδα, χωρίς να είναι σταθερή σε μεγάλη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από κάκιστη εμφάνιση που συνδυάστηκε με ήττα από την Στόουκ (0-2), θα μπορούσε πάντως να δεχτεί και άλλα. Συνολικά, στο πρωτάθλημα έχουμε καιρό να παρακολουθήσουμε μια αξιόλογη παρουσία. Στον αντίποδα η διοίκηση της Σουόνσι υποχρεώθηκε να πατήσει το κουμπί του πανικού και να πάρει διαζύγιο με τη σημαία της ομάδας Γκάρι Μονκ.
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα