Από 2.70 έως 3.30

Gazzetta team
Από 2.70 έως 3.30

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Κοσμά Παπαϊωάννου από το strangbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Μετά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μεσοβδόμαδα, ώρα για επιστροφή στα πρωταθλήματα.
Δύο οι προτάσεις μου για σήμερα από τη Γαλλία και το Μαρόκο.
Στην τρίτη θέση της Νασιονάλ βρίσκεται η Λουκόν με ρεκόρ 7-4-3... στην έδρα της παραμένει αήττητη με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες σε έξι αγώνες.

Σήμερα στις 19:30 υποδέχεται τη Δουνκέρκη η οποία βρίσκεται πέντε πόντους πίσω της με ρεκόρ 6-2-5. Στηρίζεται αποκλειστικά στην έδρα της όπου μετράει έξι νίκες σε οκτώ αναμετρήσεις, εκτός έδρας είναι τραγική με τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία σε πέντε ματς.Ποντάρω στον άσο που πληρώνει 1.85 κατά μέσο όρο στο εξωτερικό.
Μισή ώρα αργότερα στο Μαρόκο, η Μαχρίμπ φιλοξενεί τη Ντιφάα. Επτά under στις δέκα πρώτες αγωνιστικές μετράνε οι γηπεδούχοι, με τέσσερα under στους πέντε εντός έδρας αγώνες τους και τέρματα 3-4! Εννέα under στα δέκα παιχνίδια τους έχουν οι φιλοξενούμενοι, με τέσσερα under στα πέντε εκτός έδρας ματς που έχουν δώσει και τέρματα 2-4! Το under πέφτει συνεχώς, αυτή τη στιγμή πληρώνει το πενιχρό 1.40, αλλά δεν βλέπω να σπάει με τίποτα.
Τρία διπλά με μέση τιμή 2.90
Τρία διπλά από το Ισραήλ, την Ολλανδία και τη Γαλλία έχουμε επιλέξει για σήμερα Παρασκευή.
Η μέση απόδοση των τριών σημείων φτάνει στο 2,90.

Την Τρίτη επαληθεύθηκε το διπλό της Σάουθπορτ ανάμεσα στα τρία σημεία και σε μονό ποντάρισμα είχαμε κέρδη 13%.
ΙΣΡΑΗΛ
15:00 ΧΑΠΟΕΛ ΡΑΜΑΤ ΓΚΑΝ-ΑΣΧΚΕΛΟΝ: 2 (2.70)
ΟΛΛΑΝΔΙΑ

21:00 ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ: 2 (2.70)
ΓΑΛΛΙΑ

21:30 ΡΕΝ-ΚΑΕΝ: 2 (3.30)
Στο DNA της σημερινής KINGBET που κυκλοφορεί στα περίπτερα θα βρείτε τη φετινή επαλήθευση για το «Τελικό αποτέλεσμα με Under ή Over» για τα πρωταθλήματα της Γαλλίας, της Πορτογαλίας, της Ολλανδίας και της Τουρκίας.
Πέντε over από τέσσερις χώρες
Από το πρώτο ημίχρονο επαληθεύθηκαν τα δύο χθεσινά Over και μας έστειλαν νωρίς στο ταμείο.
Πέντε over για σήμερα Παρασκευή από το Ισραήλ, τα ΗΑΕ, την Ολλανδία και τη Γερμανία.
ΙΣΡΑΗΛ
15:00 ΡΑΜΑΤ ΧΑΣΑΡΟΝ-ΜΟΑΝΤΟΝ: OVER 2.5 (1.95)
ΗΑΕ

17:30 ΑΛ ΑΧΛΙ ΝΤΟΥΜΠΑΪ-ΑΛ ΝΑΣΡ: OVER 2.5 (1.45)
Το πλήρες άρθρο στο strangebet.net
Καθημερινά στο Strangebet θα βρείτε tips από τη στατιστική των αποδόσεων, επιλογές για live betting, tips για over, όπως και εκπλήξεις για όσους «κυνηγούν« τις υψηλές αποδόσεις και θεωρία του στοιχήματος.
Κάντε like στη σελίδα του Strangebet στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα.

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.

Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα