Η εκδίκηση των... μπακαλιάρων

Gazzetta team
Η εκδίκηση των... μπακαλιάρων

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γιάννη Αλυσανδράτου από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το προηγούμενο Σάββατο πήρα ένα σημαντικό μάθημα: ποτέ δεν πρέπει να ανοίγεις το ποντάρισμά σου μετά από διακοπή. Το κρατάω ως ενέχυρο για το μέλλον και προχωράω.

Μην παραξενευτείτε με τον τίτλο θα κατανοήσετε παρακάτω από που πηγάζει (δεν πρόκειται να μαρτυρήσω από τώρα). Πλήρωσε η «αγαπημένη» Κρου, αφήνοντας γλυκιά γεύση μετά το «στραπάτσο» του Σαββάτου. Ξεμπερδέψαμε και με τις εμβόλιμες (στη Λιγκ 1), με την επόμενη να χρονολογείται την 1η Μαρτίου. Θα δώσω πρώτα το βήμα στην Τσάμπιονσιπ τούτη τη φορά, θεωρώ ότι κρύβει μεγαλύτερη στοιχηματική αξία. Τελευταία στροφή πριν το... December Madness (6 αγωνιστικές σε 3,5 βδομάδες), με Boxing Day και άλλα ωραία.

Κοιτώντας τα ζευγάρια τούτης της αγωνιστικής, καταγράφτηκαν στον σκληρό δίσκο του μυαλού μου τέσσερα παιχνίδια: Μπράιτον – Μπέρμιγχαμ, Ρόδεραμ – Μπρίστολ Σίτι, Τσάρλτον – Ιπσουιτς και Μπόλτον – Μπρέντφορντ. Θα ξεκινήσω από το τελευταίο. Το διπλό είναι η πρώτη και η τελευταία σκέψη, ωστόσο η φυγή του Λι Κάρσλι από την τεχνική ηγεσία της Μπρέντφορντ με αποθάρρυνε εντελώς. Στο Ρόδεραμ – Μπρίστολ Σίτι, ο πρότερος βίος των γηπεδούχων με κράτησε λίγο «μαγκωμένο», γι’ αυτό και προτίμησα να μείνω αμέτοχος. Πάντως, είναι λάθος η εκτίμηση των «μπουκ»...

Το ποντάρισμά μου έχει αφετηρία το Λονδίνο. Στο «Βάλεϊ» η Τσάρλτον υποδέχεται την Ιπσουιτς. Κοιτώντας ψυχρά τα τελευταία αποτελέσματα των ομάδων, μπορεί εύκολα κάποιος να πει ότι δικαίως η φιλοξενούμενη προσφέρεται ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Δεν είναι έτσι. Το σύνολο του Μικ ΜακΚάρθι τρέχει αήττητο πέντε αγώνων, ωστόσο το σερί είναι παραπλανητικό. Κοιτάξτε ποιους αντιμετώπισε. Οι δύο νίκες στο διάστημα αυτό ήρθαν κόντρα στις δύο ουραγούς (Μπόλτον, Ρόδεραμ), ενώ οι τρεις ισοπαλίες απέναντι στις προβληματικές Νότιγχαμ, Κάρντιφ και Γουλβς. Με λίγα λόγια, είχε ματς που ήταν στα μέτρα της.

Οχι ότι η Τσάρλτον είναι κανένα μεγαθήριο, αλλά έρχεται από δύο σερί νίκες (πρώτες μετά τον Αύγουστο), ο Καρέλ Φριγί θέλει να κερδίσει τη θέση του προπονητή και γενικότερα μετά τον πάτο που έπιασε τους τρεις περασμένους μήνες βγάζει ψυχολογική και αγωνιστική ανάταση. Να σημειωθεί ότι τα τρίποντα που πήρε δεν ήταν ό,τι κι ό,τι: 3-1 τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ (έβαλε τέλος στο αήττητο σερί της) και διπλό στο Μπέρμιγχαμ (1-0, πρώτο διπλό μετά τον περασμένο Μάρτη). Θα ανέβουν κι άλλο οι Λονδρέζοι, η Ιπσουιτς δεν φοβίζει, ρισκάρω με τον άσο (3.40).

Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα