Η Ελλάδα μας ενώνει… στην «King Bet» της Παρασκευής

Gazzetta team
Η Ελλάδα μας ενώνει… στην «King Bet» της Παρασκευής

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το θυμάστε εκείνο το εύστοχο πέναλτι του Γιώργου Σαμαρά με την Ακτή Ελεφαντοστού στο περσινό Μουντιάλ; Σιγά μην το έχετε ξεχάσει. Το ημερολόγιο τότε έγραφε 24 Ιουνίου 2014. Σήμερα γράφει 4 Σεπτεμβρίου 2015. Ε, από τότε η Εθνική μας ομάδα έχει πάρει «διαζύγιο» με τις νίκες. Και όπως σε όλα τα διαζύγια, οι αφορμές ήταν πολλές. Ασυμφωνία χαρακτήρων (επί εποχής Ρανιέρι), τσακωμοί (Μαρκαριάν και Καραγκούνης εναντίον ΕΠΟ), μέχρι και λόγοι… απιστίας ενέσκηψαν, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που οι διεθνείς κατηγορήθηκαν για αδιαφορία, «επιλέγοντας» να ιδρώσουν τη φανέλα του συλλόγου τους και όχι τη γαλανόλευκη. Πού κατέληξε όλη αυτή η ιστορία; Το βλέπετε στη βαθμολογία του 6ου προκριματικού ομίλου για το EURO 2016, δεν χρειάζεται να το υπενθυμίζουμε διότι… πονάει. Τελευταία στην κατάταξη η Εθνική μας; Κι όμως. Αν μάλιστα θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, αυτή η θέση μάς αξίζει. Με το ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει, δεν μας φταίει κανείς άλλος, μόνον ο εαυτός μας. Και τώρα, τέσσερις μόλις στροφές πριν ολοκληρωθεί η προκριματική φάση, πρέπει να βρούμε το κουράγιο και να σηκώσουμε κεφάλι. Με τον Κώστα Τσάνα υπηρεσιακό (;) προπονητή, με αρκετά φρέσκα πρόσωπα στην αποστολή και με συναίσθηση της δύσκολης κατάστασης, η Εθνική μας μπαίνει στο βιράζ για να περισώσει ό,τι μπορεί, αρχής γενομένης από το αποψινό ματς με τους Φινλανδούς, με τους οποίους, παρεμπιπτόντως, έχουμε απίστευτα θετική παράδοση εντός έδρας (οι παλαιότεροι θα θυμούνται ίσως το εκπληκτικό 8-1 του 1978). Και μετά, τη Δευτέρα, στο Βουκουρέστι, για την αναμέτρηση με τη Ρουμανία, ένας ευχάριστος προορισμός, καθώς μας φέρνει στο νου το 1-1 στα μπαράζ για το Μουντιάλ του ’14.
Να αλλάξουμε άθλημα; Ναι, αλλά πάλι για Εθνική ομάδα θα μιλήσουμε. Την μπασκετική, την επίσημη αγαπημένη, που βρίσκεται ήδη στο Ζάγκρεμπ, πανέτοιμη για την έναρξη του 35ου Ευρωμπάσκετ. Στο φύλλο της Τρίτης ο Πάνος Κραψίτης σας έβαλε στο… παιχνίδι, με ένα 11σέλιδο αφιέρωμα στη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Σήμερα, δεν έχει «παιχνίδι», έχει στοίχημα, με αναλύσεις, ρεπορτάζ και προτάσεις για τα ματς του τριημέρου. Οσο για την πορεία και τους στόχους της ελληνικής ομάδας, ας αρκεστούμε σ’ αυτά που τόνισε ο Νάσος Γαλακτερός στην KINGBET της Τρίτης: «Είμαστε Νο1 φαβορί».
Επιστρέφουμε στα ποδοσφαιρικά για να δούμε τι κουπόνι έχουμε μπροστά μας. Εκτός από τα προκριματικά του EURO (μεγάλα ματς τα Γερμανία – Πολωνία, Ρωσία – Σουηδία, Τουρκία – Ολλανδία), υπάρχουν αγώνες από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, της Σκωτίας, της Ισπανίας, πρεμιέρα στη Β’ Ιταλίας, συν τα λάτιν πρωταθλήματα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, από τα οποία «μαζέψαμε» τα πιο δυνατά σημεία και σας τα παρουσιάζουμε στη σελίδα 55. Αυτά ως μια πρώτη εικόνα για τη στοιχηματική δράση του γουικέντ. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Τρίτη.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Η ώρα της κρίσης
Billaras (Betsellers): Εβδομάδα μελέτης
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Η αγγλική λίρα… υπερτερεί του ευρώ!
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Μπάσκετ vs Μπάλα, σημειώσατε άσο
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Ελκυστικά over στη Segunda
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Σκοράρουν οι Πολωνοί στη Φρανκφούρτη
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Παιχνίδι τακτικής στην Κοπεγχάγη
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): 88% για τα φαβορί στον 5ο όμιλο!
Γιάννης Μακρατζάκης (Ολη η Ελλάδα μια παρέα): Καλοστραθιά…
Σάββας Σπανούδης (Τελευταίος & καταϊδρωμένος): Η πόλη που θα αφανιστεί
Αναλύουν
Πάνος Κραψίτης: Με ψυχή για το... χρυσό
Παναγιώτης Τράγος: Διεθνείς... μπελάδες
Πάνος Γαρίδης: Ματσάρα με το… καλημέρα
Μάρκος Xάννα: Παράδοση και… Γένσεν
Γιάννης Αλυσανδράτος: Η ώρα της Γουίγκαν
Σταμάτης Δημάκης: Νέος προπονητής στο Μόντρεαλ
Δημήτρης Καραμφυλίδης: Πειστική η Μπάνφιλντ
Γιώργος Πετρίδης: «Ζαλισμένη» η Ράσινγκ
Ντενίς Μάρκο: Αλλαγή σκυτάλης στους «ντρογκς»
Γιάννης Καραγιάννης: Το… βιολί της η Ρέιντζερς
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Αλώνουν τη Λόχα οι «ραγιάδος»
Γιώργος Κωστομοίρης: Με ψυχολογία η Ερφουρτ!
Socrates: «Μετωπική» σε Σάο Πάολο και Ρίο
Κώστας Σφήκας: Πού το πάει η Φόρεστ Γκριν;
Χρήστος Χρυσαΐτης: Ματς-ορισμός του over
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα