Η φορμαρισμένη Κορίνθιανς

Gazzetta team
Η φορμαρισμένη Κορίνθιανς

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Σταύρου Πραβή από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Με την φορμαρισμένη Κορίνθιας (ως βασικό στήριγμα) και την ευκαιρία που πρέπει να αρπάξει η Πόντε Πρέτα κόντρα στην ελλιπέστατη Κρουζέιρο, η σημερινή στήλη.
Το πρώτο χρονικά ματς, είναι αυτό της Πόντε Πρέτα που υποδέχεται την Κρουζέιρο στο γήπεδο Μαζεστόζο. Οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα απουσιών λόγω των εθνικών ομάδων αλλά και τιμωρημένους. Στα συν και η κακή αγωνιστική κατάσταση της Κρουζέιρο η οποία προέχεται από τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη (3 ήττες και 1 ισοπαλία). Από την άλλη, οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, έπειτα από το εκτός έδρας 3-0 απέναντι στην Σάο Πάολο.
Κάντε LIKE στη σελίδα του bxpbet.com στο Facebook και ενταχθείτε για στοιχηματική... κουβέντα στο φόρουμ στο Facebook!
Τέλος, η πρωτοπόρος και ιδιαίτερα φορμαρισμένη Κορίνθιας (5-1-0 στα τελευταία έξι ματς) φιλοξενεί την Φλουμινένσε στο Αρένα Κορίνθιανς. Με 9 νίκες στις 10 εντός έδρας αναμετρήσεις τη φετινή χρονιά είναι δικαίως στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τον επιθετικό Λουσιάνο και τον αμυντικό Φελίπι να αποτελούν τις μοναδικές απουσίες για τους γηπεδούχους. Σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, με τα αμυντικά προβλήματα να μην διορθώνονται, ενώ και επιθετικά δεν δείχνει κάτι σπουδαίο παρότι ενισχύθηκε με τον Ροναλντίνιο στο δημιουργικό κομμάτι.
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα