Λες και είναι η Σεβίλλη…

Gazzetta team
Λες και είναι η Σεβίλλη…

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Βαγγέλη Λυκάκη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Μπαρτσελόνα και Ρεάλ παίζουν μέσα, συνεπώς στοιχηματικά οι (σοβαρές) επιλογές περιορίζονται. Μπορείτε βέβαια να ρίξετε μια ματιά στα ρεπορτάζ, είτε για κάποιο ειδικό στοίχημα είτε για παιχνίδι στο live. Στο ματς που ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα της Πριμέρα η Σοσιεδάδ φιλοξενεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της πρώτης αγωνιστικής, τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Σωστά «διαβασμένο» το ματς από τους μπουκ, φαβορί μεν η Σοσιεδάδ, αλλά όχι σε αποδόσεις που να προκαλούν για κόντρα.
Οπως συμβαίνει με τη Θέλτα. Προφανώς, το συγκρότημα του Εντουάρντο Μπερίσο έχει το ταλέντο να κερδίζει παιχνίδια απέναντι σε αντιπάλους τύπου Ράγιο Βαγιεκάνο. Στην καλή της βραδιά, με άξονα την τριπλέτα Νολίτο – Ορεγιάνα – Ασπας, η Θέλτα μπορεί να κάνει άσο και να το κάνει εύκολα. Δεν έχει όμως ούτε το ειδικό βάρος ούτε την έδρα ούτε πολύ περισσότερο την ποιότητα στα μετόπισθεν για να υπολογίζεται από τους μπουκ λες και είναι η Σεβίλλη ή η Βαλένθια. Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να «βραχυκυκλώνει» έχοντας μια φλύαρη και ανούσια υπεροχή, ειδικά στα «εύκολα» παιχνίδια. Το περσινό ρεκόρ της στο «Μπαλαΐδος» ήταν 8 νίκες, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες. Κάποιες από τις γκέλες ήρθαν απέναντι σε Εϊμπαρ, Ελτσε, Αλμερία, Γρανάδα…
Η Ράγιο έβγαλε καλό ματς στην πρεμιέρα, είχε ένταση στο παιχνίδι της και, το κυριότερο, έδειξε ότι ανασταλτικά μπορεί να βελτιωθεί συγκριτικά με πέρσι. Είναι η γνωστή ομάδα-τρελοκομείο, ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Μια ομάδα όμως που φέρει την υπογραφή του Πάκο Χέμεθ, που θα ψάξει και πιθανώς θα βρει ευκαιρίες για να σκοράρει. Με αυτά τα δεδομένα, θεωρώ ότι ο άσος του 1.50 θα έπρεπε να πληρώνει πολύ παραπάνω και έχει βάση για τον κοντράρει κανείς. Το διπλό στο draw no bet δίνει πάνω από 4.50.
Καλή τύχη στις επιλογές σας...
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα