Προθέρμανση στην «King Bet» της Παρασκευής

Gazzetta team
Προθέρμανση στην «King Bet» της Παρασκευής

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Αν κάνουμε ένα γκάλοπ ανάμεσα στους αναγνώστες της KINGBET (ή, γενικότερα, ανάμεσα στους παίκτες του στοιχήματος) με το ερώτημα «ποια πρωταθλήματα προτιμάτε να παίζετε;», οι απαντήσεις που θα δοθούν είναι λίγο-πολύ γνωστές. Πρέμιερ Λιγκ, Σούπερ Λίγκα, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία. Οντως, αυτά είναι τα πιο δημοφιλή. Κοντά σ’ αυτά όμως είναι και το γαλλικό. Οχι όμως η Ligue 1, όπως ίσως πιστέψατε. Η Ligue 2, κύριοι. Το «γιατί» μας έχει απασχολήσει πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Ως τώρα έχουμε εντοπίσει τρεις λόγους. Ο πρώτος είναι ότι οι αγώνες της Β’ Γαλλίας διεξάγονται Παρασκευή, μια σχετικά «φτωχή» στοιχηματικά ημέρα, με λίγες επιλογές, σίγουρα λιγότερες από τον… χείμαρρο του Σαββατοκύριακου. Φτιάχνεις το πρώτο παρολί του γουικέντ, περιμένεις να δεις αν κέρδισες και εφόσον έχεις πάει ταμείο, υπάρχει «κάβα» για το επόμενο διήμερο. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι πρόκειται για ένα βατό πρωτάθλημα. Οι ομάδες επηρεάζονται πάρα πολύ από τις απουσίες, άλλωστε τα ρόστερ δεν είναι ιδιαίτερα πλούσια. «Οδηγό» όμως αποτελεί και η φόρμα τους. Κοιτάς δηλαδή τα αποτελέσματά τους, διαβάζεις το ρεπορτάζ και έχεις ολοκληρωμένη εικόνα για τη δυναμικότητά τους. Ο τρίτος λόγος είναι καθαρά… ενδοοικογενειακός. Εμείς εδώ στην εφημερίδα «αγαπήσαμε» τη Ligue 2 επί θητείας Θανάση Κυλώνη. Επί μια τετραετία τού είχαμε… παραχωρήσει τα κλειδιά του συγκεκριμένου πρωταθλήματος και ο εκλεκτός συνάδελφος το… απογείωσε. Υπήρξαν σερί Παρασκευές που περνούσε το παρολί του. Κάπως έτσι βγήκε (στα social media κυρίως) το μότο «σαν τη Β’ Γαλλίας, δεν έχει» (κάτι αντίστοιχο με τη Χαλκιδική)… Αλλά πέρσι το καλοκαίρι, αυτή η… μπαλαδόφατσα (ο Κυλώνης ντε) αποφάσισε να κάνει το άλμα (τρομάρα του) προς τις μπροστινές σελίδες. Αφησε τα γαλλικά και εξασκήθηκε σε άλλες γλώσσες, χωρίς όμως να ξεχάσει από πού… ξεκίνησε. Ως Paspartou πλέον, έχει τη δική του στήλη. Και ήρθε ο Χρήστος Στεργίου να τον αντικαταστήσει επάξια. Μέσα σε πολύ μικρό διάστημα έχτισε το δικό του κοινό. Σχεδόν κάθε Παρασκευή γέμιζε ο… τοίχος του στο Facebook με αποθεωτικά σχόλια. Το ίδιο (είμαστε σίγουροι ότι) θα συμβεί και φέτος. Vive La France λοιπόν, όπως γράφει ο Φώντας (σελ. 4).
Το παρακάναμε με τη Β’ Γαλλίας, ε; Δίκιο έχετε, αλλά μας… παρέσυρε η πρεμιέρα του συγκεκριμένου πρωταθλήματος. Οπως πρεμιέρα έχουν και οι Σκωτσέζοι. Με το ματς Σέλτικ – Ρος Κάουντι ανοίγει η αυλαία της νέας σεζόν και ο Γιάννης Καραγιάννης δηλώνει πανέτοιμος για την έναρξη. Μέχρι τον Μάιο θα… βαρεθείτε να διαβάζετε κείμενά του, καθώς έχει αναλάβει… εργολαβία όλες τις κατηγορίες της Σκωτίας. Εδωσε τα πρώτα δείγματα γραφής την περασμένη εβδομάδα με το Τσάλεντζ Καπ (με 10/14), συνεχίζει σήμερα με Πρέμιερ και Λιγκ Καπ.
Αυτά είναι τα δύο πρωταθλήματα που κάνουν ποδαρικό σήμερα και μαζί με άλλα 40+ που συνεχίζονται χωρίς ανάσα συμπληρώνουν ένα πολύ πλούσιο -για την εποχή- κουπόνι. Και -για να δικαιολογήσουμε τον τίτλο του εξωφύλλου- μάθετε ποια άλλα ξεκινάνε σε μία εβδομάδα: η Πρέμιερ Λιγκ, η Τσάμπιονσιπ, η Α’ Αγγλίας, η Β’ Αγγλίας, η Κόνφερενς, η Α’ Γαλλίας, η Α’ και η Β’ Ολλανδίας και οι μικρές Σκωτίες! Μην επιχειρήσετε να μετρήσετε πόσα ματς θα τίθενται προς στοιχηματισμό μέχρι τέλος Αυγούστου. Θα το κάνουμε εμείς σε κάθε έκδοση, δίνοντάς σας όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να είστε πλήρως ενημερωμένοι. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Τρίτη.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Ορεκτικό πριν το… κυρίως πιάτο
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Vive La France!
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Ισχυροί άσοι
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Οι αριθμοί σε Πρέμιερ Σκωτίας και Β’ Γαλλίας
Σάββας Σπανούδης (Τελευταίος & καταϊδρωμένος): Το έβδομο σε τζίρο
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Σαν τα… κοκόρια
Γεράσιμος Μανωλίδης: Το καινούργιο… klassiker
Νίκος Μπέλτσος: Με το μυαλό στον Παναθηναϊκό
Σταμάτης Δημάκης: Επιστροφές στο Σιάτλ
Χρήστος Στεργίου: Νεοφώτιστες σε ουδέτερα
Δημήτρης Καραμφυλίδης: Ποδόσφαιρο στο πένθος
Γιάννης Καραγιάννης : Παίζει πάλι... μόνη της
Μίλτος Ζωγράφος: Αλλαγή σκηνικού στην κορυφή
Ντενίς Μάρκο: Παίζουν τα ρέστα τους
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Αμέρικα vs Ματόσας
Γιώργος Κωστομοίρης: Φαβορί με το… κυάλι
Socrates: Ο κανόνας και… η εξαίρεση
Νίκος Μανουσογιαννάκης: Τα ‘σπασαν στην Α Μπε Σε
Χρήστος Χρυσαΐτης: Ψάχνει γκολ η Αγκουίλας
Γιώργος Σινάπης: Για το 3/3 η Λέγκια
Λευτέρης Ντανοβασίλης: «Πάτημα» η Σπαρτάκ
Γιώργος Ζάκκας: Ντέρμπι και στο βάθος αλλαγές
Γιώργος Βλαντής: Εχει «πλάτες» η Λουγκάνο
Σταύρος Πραβής: Δυνατές έδρες
Νίκος Κοτσαρίνης: Αλλαξε κάτοικο η κορυφή
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα