Αργεντινή ΝΑΙ, αλλά ΟΧΙ στο 1.40

Gazzetta team
Αργεντινή ΝΑΙ, αλλά ΟΧΙ στο 1.40

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Θανάση Κυλώνη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Η πρώτη φιναλίστ του Κόπα Αμέρικα είναι γνωστή εδώ και λίγες ώρες, κι όπως αναμενόταν είναι η οικοδέσποινα Χιλή, η οποία και στον χθεσινό ημιτελικό με το Περού «σπρώχτηκε» όσο έπαιρνε. Κάλλιστα θα μπορούσε να έχει αποβληθεί ο Βιδάλ στο 7’, κάλλιστα θα μπορούσε να έχει «πνίξει» την κόκκινη στον Σαμπράνο ο ρέφερι στο 20’. Δεν πειράζει όμως. Ετσι όπως είχαν διαμορφωθεί τα ζευγάρια στους «4», νομίζω ότι οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι, αλλά και οι άνθρωποι της CONMEBOL, γουστάραμε να δούμε έναν τελικό Χιλή-Αργεντινή.
Προσωπικά, έχω έννομο συμφέρον να περάσει η Αργεντινή απόψε, καθώς την είχα προτείνει-ποντάρει για κατάκτηση του τροπαίου, όπως και τον Αγουέρο για πρώτο σκόρερ (εδώ σφίξαμε αρκετά ελέω Βάργκας), προτού ξεκινήσει η διοργάνωση. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα ποντάρω και σήμερα στο 1.40+ που πληρώνει ο άσος της κόντρα στην Παραγουάη. Πολύ λίγο για ημιτελικό, ελάχιστο, όσο κι αν υπάρχει δεδομένη διαφορά ποιότητας ανάμεσα σε Παραγουανούς και Αργεντίνους. Αν κέρδιζε πάντα ο καλύτερος στο ποδόσφαιρο, πολύ απλά δεν θα υπήρχε στοίχημα.
Όπως έγραφα και για τον προημιτελικό της Παρασκευής, Αργεντινή-Κολομβία, αν κάποιος βλέπει άσο σήμερα, μόνο με κάποια ειδικά στοιχήματα αξίζει να ασχοληθεί. Μια κλασική εναλλακτική λύση σε τέτοιες περιπτώσεις είναι το Χ ημίχρονο/1 τελικό, που ανεβάζει την απόδοση στο 4.00+. Η μόνη μου ένσταση έχει να κάνει με το γεγονός ότι και τα 4 παιχνίδια της Παραγουάης είχαν γκολ στο α’ ημίχρονο, αρχής γενομένης από το 2-2 της πρεμιέρας με την Αργεντινή, όπου έχανε με 2-0 στην ανάπαυλα. Κακά τα ψέματα, όταν ποντάρεις Χ ημίχρονο, ουσιαστικά πιστεύεις ή ελπίζεις ότι το α’ μέρος θα λήξει 0-0. Και με εξαίρεση το ματς κόντρα στην αδύναμη Τζαμάικα την οποία κέρδισε 1-0, η Παραγουάη βρέθηκε πίσω στο σκορ στο α’ ημίχρονο και απέναντι στην Ουρουγουάη και απέναντι στη Βραζιλία. Το να προηγηθεί η Αργεντινή λοιπόν, φαντάζει πολύ πιθανό, ωστόσο πληρώνει ελάχιστα (1.27 στον ΟΠΑΠ), όπως και το over 0,5 γκολ στο α’ ημίχρονο (1.33).
Προτιμώ να ρισκάρω στη νίκη της Αργεντινής με ένα γκολ διαφορά, σενάριο που επιβεβαιώθηκε στις 13/16 συνολικά νίκες που σημειώθηκαν στην διοργάνωση και αποδεικνύει περίτρανα το πόσο αμφίρροπο και «κλειστό» είναι το φετινό Κόπα Αμέρικα. Στο γκολ, με 1-0, πέτυχε και τις δύο νίκες της μέχρι τώρα η Αργεντινή, με το ίδιο σκορ πήρε και η Παραγουάη τη μοναδική της νίκη. Στον ΟΠΑΠ, το Χ ως τελικό αποτέλεσμα με πλεονέκτημα +1 γκολ για την Παραγουάη πληρώνει 3.15, όσο περίπου πληρώνει και έξω το αντίστοιχο στοίχημα (3.35). Αντιθέτως, στα ακριβή σκορ υπάρχει μεγάλη απόκλιση. Το ακριβές σκορ 1-0 πληρώνει μέχρι και 7.00, το 2-1 έπεσε σήμερα και προσφέρεται πλέον στο 8.50.
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων
 

Τελευταία Νέα