King… bets σε πέντε τελικούς των Κυπέλλων!

Gazzetta team
King… bets σε πέντε τελικούς των Κυπέλλων!

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις της ομάδας του kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Ημέρα ευρωπαϊκών τελικών το Σάββατο και φυσικά είναι μεγάλο και το στοιχηματικό ενδιαφέρον.
Κύπελλο Αγγλίας: Αρσεναλ – Αστον Βίλα. Ο Μάκης Μηνδρινός εκτιμά πως δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό στις αποδόσεις: η Αρσεναλ όντως είναι το φαβορί. Επειδή, όμως, η Αστον Βίλα από τότε που ανέλαβε ο Σέργουντ έχει βρει ψυχολογία και σε έναν τελικό μετράει περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο η ψυχολογία, αποφεύγω να μπλέξω με σημεία και κρατάω το goal/goal (1.95). Μπορεί καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν οι «χωριάτες» να είχαν πρόβλημα στο γκολ, όμως με τον Σέργουντ είναι σαφώς πιο επιθετικοί.
Κύπελλο Σκωτίας: Φόλκερκ – Ινβερνές. Ο Πάνος Κοτσιμπός εκτιμά ότι και οι δύο ομάδες έχουν ψυχολογία, ενώ η Φόλκερκ θα μπει στο γήπεδο, όχι για να «κλέψει», αλλά για να «χτυπήσει» το ματς. Δεν θα είναι εύκολο για εκείνη, αφού επιθετικά η Ινβερνές είναι κίνδυνος-θάνατος. Λογικός, αλλά μικρός ο άσσος, πάμε με τα γκολ, μιας και αμφότερες συνηθίζουν να έχουν συχνή επαφή με τα δίχτυα.
Κύπελλο Γερμανίας: Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ. Ο Γεράσιμος Μανωλίδης αναφέρει ότι διαφορά στην ποιότητα και την δυναμικότητα των δύο ομάδων δεν υπάρχει. Σε αμφότερες τις πλευρές το ταλέντο περισσεύει όπως και η δίψα για τον τίτλο. Η Ντόρτμουντ όμως είναι πιο «ψημένη», έχει την εμπειρία και το ειδικό βάρος στη φανέλα για να πάρει τον τελικό με τη Βόλφσμπουργκ. Δικαίως είναι έτσι μοιρασμένο το σετ, ο άσος δεν αποτελεί και την ευκαιρία της χρονιάς, ωστόσο παίζεται με σχετική άνεση και αξίζει το ρίσκο του στο 2.40.
Κύπελλο Γαλλίας: Οσέρ - Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Χρήστος Στεργίου αναλύει ότι η Παρί θα μπει με φόρα για να καθαρίσει από νωρίς την υπόθεση νίκη, όπως ακριβώς έκανε και στον τελικό του Λιγκ Καπ με την Μπαστιά, όταν σκόραρε δις στο πρώτο μέρος. Το 2-0 άλλωστε είναι το αγαπημένο σκορ των πρωταθλητών στο πρώτο ημίχρονο, καθώς με αυτό έχουν επικρατήσει στα τέσσερα από τα έξι τελευταία τους. Ανεξαρτήτως διοργάνωσης μετρούν οκτώ σερί over 1,5 γκολ πρώτου ημιχρόνου, ενώ το πρώτο 45λεπτο είναι και ο … αδύναμος κρίκος των αντιπάλων. Οι «Οσερουά» έχουν δεχτεί πάνω από τα μισά φετινά τους τέρματα στο πρώτο ημίχρονο ενώ 9 εξ αυτών ήταν στο πρώτο τέταρτο, δείγμα πως αργούν κάπως …να πάρουν μπρος. Στο 2.30 παίζεται το να δούμε τουλάχιστον δύο τέρματα πριν την ανάπαυλα. Στο ίδιο σκεπτικό μπορούμε να ψάξουμε και το ενδεχόμενο να σκοράρει η Παρί Σ.Ζ. το πρώτο της τέρμα πριν το 30ο λεπτό.
Κύπελλο Ισπανίας: Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα. Ο Βαγγέλης Λυκάκης γράφει: οι Βάσκοι ετοιμάζονται για το ματς της… ζωής τους, ενώ για τους Καταλανούς είναι ένας ακόμα τελικός. Προφανώς το κίνητρο και η δίψα είναι με την πλευρά του αουτσάιντερ. Αγωνιστικά, όμως, η Μπαρτσελόνα δεν δικαιολογεί κόντρα και αναμενόμενα είναι το απόλυτο φαβορί. Ο μόνος τρόπος για να το παλέψει η Αθλέτικ είναι να βρει γκολ κι αν γίνεται, ακόμα καλύτερα, να προηγηθεί στο σκορ. Στοιχηματικά, όλα αυτά μικρή σημασία έχουν και δεν αποτυπώνονται στο σετ, αφού το διπλό (και όλα τα παράγωγά του) κινείται σε ασύμφορες αποδόσεις, όπως και το εξίσου πιθανό over (μόλις 1.40). Κλασικό παιχνίδι Μπάρσα συνεπώς, που προσφέρεται για ειδικά πονταρίσματα και live. Μια επιλογή στους σκόρερ θα μπορούσε να είναι στο 1.90 ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος επιστρέφει φρέσκος μετά από δυόμισι εβδομάδες, ενώ στην ίδια απόδοση κινείται κι ο Νεϊμάρ.
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα