Υπόκλιση… στην «King Bet» της Παρασκευής!

Gazzetta team
Υπόκλιση… στην «King Bet» της Παρασκευής!

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Δεν μοιάζουν σε τίποτα. Καμία σχέση, που λέμε. Ο ένας είναι ροκ τύπος, παρορμητικός όσο δεν πάει, το πρόσωπό του συσπάται συνεχώς από τους μορφασμούς, γίνεται «ένα» με τους παίκτες του και με τον κόσμο. Ο άλλος είναι τελείως κουλ, κάνει τη δουλειά του όσο καλύτερα γίνεται, σπάνια τον έχουμε δει να εξωτερικεύει τα συναισθήματά του. Τι τους ενώνει; Ενα «αντίο», αυτό που θα πουν αύριο το βράδυ στους φίλους τους. Ο μεν Κλοπ θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο της Ντόρτμουντ, στον τελικό Κυπέλλου με τη Βόλφσμπουργκ. Πριν από 7 χρόνια, όταν έφυγε από τη Μάιντζ για να πάει στο Βεστφάλεν, ουδείς ασχολήθηκε μαζί του. Την περασμένη εβδομάδα όμως, στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, όλοι οι φίλαθλοι της Μπορούσια (και εκατομμύρια τηλεθεατές) υποκλίθηκαν στο μεγαλείο αυτού του σπουδαίου προπονητή. Τι έχει να επιδείξει στην 7ετία του; Δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο, δύο Σούπερ Καπ Γερμανίας, έναν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Πού θα τον βρει το «αύριο»; Αγνωστο. Πολλοί οι μνηστήρες. Αλλωστε, ποια ομάδα δεν θα ήθελε στον πάγκο της έναν τέτοιο κύριο;
Για τον Τσάβι, οι σκηνές που έζησε το περασμένο Σάββατο όταν αποχαιρέτησε τον κόσμο της Μπάρτσα, θαρρείς ότι είναι το μεγαλύτερο παράσημο στη 17ετή καριέρα του με τα μπλαουγκράνα χρώματα. Κι ας έχει πάρει σ’ αυτό το διάστημα όλες τις κούπες που… κυκλοφορούν σε παγκόσμιο επίπεδο. Η αποθέωση που γνώρισε από το κοινό και οι τιμές που του αποδόθηκαν από συμπαίκτες και διοίκηση, ήταν η αναγνώριση σε έναν παίκτη που ανήγαγε το ποδόσφαιρο σε επιστήμη. Αύριο, ο 35χρονος Τσάβι θα πατήσει για τελευταία φορά το χορτάρι του «Καμπ Νόου», στον τελικό Κυπέλλου με την Μπιλμπάο. Η τεράστια καριέρα του με την Μπάρτσα φτάνει στο τέλος της. Απομένουν ακόμα δύο αγώνες. Ή, μάλλον, όπως είπε κι ο ίδιος, «απομένουν δύο τρόπαια»…
Κουπόνι γεμάτο με τελικούς αυτό που έχουμε μπροστά μας. Για Γερμανία και Ισπανία τα είπαμε. Στην Αγγλία, η Αρσεναλ διεκδικεί το 12ο FA Cup στην ιστορία της. Τι σημαίνει αυτό; Οτι αν τα καταφέρει, προσπερνά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ισοβαθμούν στα 11) και γίνεται η πολυνίκης του θεσμού. Απέναντί της η Αστον Βίλα, που διψά για το Κύπελλο, καθώς λείπει από την τροπαιοθήκη της εδώ και 58 χρόνια! Στη Γαλλία, η Παρί βρίσκεται 90 λεπτά μακριά από το εγχώριο τρεμπλ. Πήρε το πρωτάθλημα, πήρε το Λιγκ Καπ, τώρα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει και το Κύπελλο, αντιμετωπίζοντας τη… μικρούλα Οσέρ. Ε, καλά. Οχι και τόσο μικρούλα, καθώς έχει 3 τρόπαια στη συλλογή της, το ένα μάλιστα νικώντας την… Παρί (το 2003). Και σε Πορτογαλία, Σκωτία, όμως, θα αναδειχθεί ο Κυπελλούχος της σεζόν. Σπόρτινγκ εναντίον Μπράγκα στον τελικό της Κυριακής, Ινβερνές – Φόλκερκ αύριο στη Γλασκώβη.
Δεν… προκάναμε να πούμε πολλά για πρωταθλήματα. Πέφτει η αυλαία σε Α’ Ιταλίας, Τουρκία, Ρωσία, Τσεχία, Αυστρία, Ελβετία, Παραγουάη, μπαράζ σε Α’-Β’-Γ’ Γερμανίας, Β’ Ιταλίας, Ολλανδία, Βέλγιο, ενώ ξεκινά στη Νέα Ζηλανδία το Μουντιάλ Νέων που θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι τις 20 Ιουνίου. Αυτά για να έχετε μια σφαιρική εικόνα του στοιχηματικού τετραημέρου.
Καλή επιτυχία και τα ξαναλέμε την Τρίτη.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Το διήμερο των τελικών
Billaras (Betsellers): Θα ξεβρομίσει ο τόπος
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Θα πει και… σπασίμπα!
Αντώνης Καρπετόπουλος (Magic κάρπετ): Με αντίπαλο την κόπωση
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Εχει «ζουμί» το φινάλε των Ελβετών
Νίκος Μποζιονέλος (Scripta manent): «Καυτές» 20άρες!
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Το απόλυτο κίνητρο της παραμονής
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Σκοράρουν και οι δύο στο «BMO Field»
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Ακόμα και να χάσω, θα πάω με τον άσο
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Προβάδισμα για τα 0-1 γκολ στο Καζακστάν
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Για το δεύτερο σερί η Αρσεναλ
Γιώργος Χαϊκάλης: Ντέρμπι σε Ρίο και Σάο Πάολο
Πάνος Κραψίτης: «Ξύλο» στο Στρασβούργο
Bαγγέλης Λυκάκης: Το νταμπλ σε πρώτο πλάνο
Πάνος Γαρίδης: Τη διαφορά κάνουν οι μεγάλοι παίκτες
Γεράσιμος Μανωλίδης: Υπάρχει λόγος, σοβαρός
Νίκος Μπέλτσος: Τέσσερα εισιτήρια ψάχνουν κάτοχο
Γιάννης Μακρατζάκης: Μάχη για τη δεύτερη θέση
Μάρκος Xάννα: All the Kings men
Γιάννης Αλυσανδράτος: 27 τρόπαια στο χορτάρι του «Ρίτσμοντ»
Σταμάτης Δημάκης: Ευνοϊκό τάιμινγκ για τους πρωταθλητές
Αχιλλέας Κρόκος: Η μάχη της παραμονής
Χρήστος Στεργίου: Ρεβάνς 12 χρόνια μετά
Δημήτρης Καραμφυλίδης: To όνειρο της Σεντράλ
Πάνος Κοτσιμπός: Παίζει ο Λόι
Σάββας Σπανούδης: Σε φόρμα η Γίβασκιλα
Μίλτος Ζωγράφος: Αναζητείται αντίδραση στη Μάλμε
Γιώργος Ραπτάκης: Σημεία μονόδρομος
Ντενίς Μάρκο: Αρχίζει και «ζεματάει» η μπάλα
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Κρίνεται ο πρωταθλητής στο «Κορεχιδόρα»
Σταμάτης Σαμαράς: Επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς
Κωνσταντίνος Καραναστάσης: «Εξάποντο» στο Μπελσατόφ
Γιάννης Πολυχρονιάδης: Δύο εισιτήρια
Νίκος Μανουσογιαννάκης: Βλέπει κορυφή η Μπαΐα
Δημήτρης Σιώρης: Ολοι στο ίδιο… καζάνι
Γιώργος Σινάπης: Κρίνεται η 4η θέση
Γιώργος Ζάκκας: «Χαμός» στη Στρόμσγκοντσετ!
Γιώργος Σαούτης: Κρατιούνται ψηλά
Σταύρος Πραβής: Πήρε «φωτιά» η κορυφή!
Νίκος Κοτσαρίνης: Συνεχίζει απτόητη
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα