Ένα και καλό, πριν πέσει η απόδοση

Gazzetta team
Ένα και καλό, πριν πέσει η απόδοση

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γιάννη Μακρατζάκη από το kingbet.net.
Την εκτίμηση μου για τα σημερινά παιχνίδια Κυπέλλου θα την βρείτε στις σημερινές αναλύσεις του kingbet.net. Ήμουν αναλυτικότατος, εύχομαι να μην το μετανιώσω (με οπαδικά σχόλια). Ξαναλέω, μιλάμε για στοίχημα, και όχι για ΠΡΟ-ΠΟ. Δεν έχει σημασία αν βλέπω άσο τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, αλλά αν οι αποδόσεις αδικούν τον Ομβριανό Πετροκεράσων. Ούτε έχει σημασία αν συμπαθώ τον Ηρακλή Καρδιτσομαγούλας ή αν αντιπαθώ τον Γιούχτα Αρχανών. Εδώ πληρώνομαι για να βλέπω ΟΛΕΣ τις ομάδες σαν απλά γράμματα της αλφαβήτου. Αν δεν το κάνω, απλά δεν θα έχω αποτέλεσμα.
Από σήμερα για αύριο, λοιπόν, έχω ποντάρει το διπλό της Ξάνθης στο Γεντί Κουλέ. Για την ακρίβεια από την Τρίτη νωρίς το πρωί, με τον ΟΠΑΠ να βγαίνει στο 2.25. Δεν παίζω εγώ μπάλα, δεν είναι στημένο, δεν είναι… άχαστο. Το 2.25 όμως ήταν εξαιρετικό και το 2.20 που υπάρχει ακόμα την στιγμή αυτή μεγάλο. Αυτός είναι και ο λόγος που ανεβάζω blog από σήμερα για αύριο, γιατί ΙΣΩΣ το διπλό να υποχωρήσει.
Στον ΟΦΗ η κατάσταση είναι δύσκολη από κάθε άποψη. Εδώ και 40 μέρες παίζουν Τετάρτη/Κυριακή οι ίδιοι 11-12 παίκτες, ασταμάτητα. Μπολάκης – Φαζός – Δαμιανάκης στην άμυνα, που δεδομένα δεν είναι συνηθισμένοι σε αυτούς τους ρυθμούς, ούτε έχουν προπονηθεί κατάλληλα. Ο 37χρονος αμυντικός μέσος Κάλαϊτζιτς προέρχεται από τραυματισμό, μπήκε στο γήπεδο χωρίς καλά καλά να είναι έτοιμος και φανερά αγωνίζεται περισσότερο με την καρδιά και το μυαλό, παρά με τα πόδια. Τώρα μάλιστα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (γνωστά όσα έχουν προηγηθεί, γνωστές και οι κάκιστες σχέσεις μεταξύ των δύο ΠΑΕ), το οποίο οι οργανωμένοι έχουν «σημαδέψει» από καιρό… Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο να εκδοθούν τα δελτία των νεοαποκτηθέντων μέχρι την Πέμπτη. Ε, και; Οι περισσότεροι από αυτούς δεν θα έβρισκαν δουλειά ούτε στην Φούτμπολ Λιγκ και όσοι ήδη αγωνίζονται (ναι, ακόμα και οι παίκτες της Κ-20) είναι μακράν καλύτεροι. Χώρια που αν παίξουν οι μεταγραφές δεν θα υπάρχει καμία συνοχή στην ενδεκάδα. Άρα μπρος γκρεμός και πίσω πάλι γκρεμός (ούτε καν ρέμα…) για τον Νίκο Αναστόπουλο.
Η Ξάνθη έχει βασικό στόχο της σεζόν να φτάσει τουλάχιστον στον τελικό του Κυπέλλου και όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός συν ένας από ΑΕΚ, Ολυμπιακό εκτός ημιτελικών) το ενδεχόμενο φαντάζει εξαιρετικά πιθανό. Ο Λουτσέσκου έχει ένα ρόστερ με πολύ μεγάλο «βάθος», λύσεις υπάρχουν σε όλες τις γραμμές (πχ Γούτας – Καρυπίδης στα στόπερ είναι εξίσου καλοί με Λισγάρα – Παπάζογλου ή Φλίσκας – Βασιλακάκης στα χαφ με Παπαστεριανό – Ομπόντο) και όποια ενδεκάδα και να αγωνιστεί θα είναι μακράν ποιοτικότερη από την αντίστοιχη του ΟΦΗ. Μετά την 3άρα της Κρητικής ομάδας στον ΠΑΟΚ δεν θα υπάρχει και υποτίμηση του αντιπάλου, ενώ άπαντες στην Ξάνθη θέλουν να πάρουν εκδίκηση και για την ήττα με 3-2 πέρυσι την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος (ήττα που έφερε την ομάδα του Χρήστου Πανόπουλου με το ενάμισι πόδι στην Φούτμπολ Λιγκ…).
Πολλές λέξεις, πολλά επιχειρήματα για να εξηγήσω τους λόγους που θεωρώ αυτό το 2.20 στο διπλό της Ξάνθης μεγάλο. Αν επιβεβαιωθεί ξαναλέω δεν γνωρίζω, όμως μεγαλύτερη σημασία έχει να παίζουμε σωστά. Και διπλό που εκτιμώ στο 1.60 να το βρίσκω στο 2.20 δε μπορώ να το αφήσω χωρίς… τουφεκιά.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net.
Η επιλογή μου
ΟΦΗ – ΞΑΝΘΗ 2 (2.20)
Ενημερωθείτε από το www.kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του www.kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα