Η αξία στα γκολ

Gazzetta team
Η αξία στα γκολ

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Παραδοσιακά στην Ιταλία τα over προσφέρονται σε αποδόσεις αουτσάιντερ, καθώς είναι γνωστή η έμφαση που δίνουν οι γείτονές μας στην άμυνα. Εκεί πολλές φορές βρίσκεται η στοιχηματική αξία και κάτι τέτοιο πιστεύω ότι συμβαίνει στο σημερινό πρόγραμμα.
Στο «Ντίνο Μανούτσι» κοντράρονται η Τσεζένα με τη Λάτσιο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το διπλό στην Πάρμα, χάρη στο οποίο πήραν οξυγόνο και αύξησαν τις –πολύ αμυδρές είναι η αλήθεια- ελπίδες τους να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Ο προπονητής τους, Μίμο Ντι Κάρλο έχει δηλώσει ότι η ομάδα του δεν έχει πλέον το παραμικρό περιθώριο να προσεγγίζει συντηρητικά τα παιχνίδια της, αλλά αντίθετα οφείλει να παίζει επιθετικά και να διεκδικεί τις πιθανότητές της. Το ίδιο περιμένω να κάνει και σήμερα κόντρα σε έναν πολύ πιο ποιοτικό αντίπαλο, όπως είναι η Λάτσιο, που θα έχει σημαντικές απουσίες στην άμυνα. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα ξεκινήσουν ο νεοαποκτηθείς Μαουρίτσιο, που δεν είναι 100% έτοιμος και ο -πάντα έτοιμος και... πρόθυμος να κάνει την γκέλα του- Λορίκ Τσάνα. Κρίνοντας από τα προαναφερθέντα, από το ότι η Τσεζένα έχει 7 over στα 8 τελευταία και αντίστοιχα οι «λατσιάλι» 6 over στα 7 τελευταία, θεωρώ ότι το over σε αποδόσεις αουτσάιντερ (στο 1.99) αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή.
Αντίστοιχα είναι τα πράγματα και στον αγώνα της Αταλάντα με την Κάλιαρι στο Μπέργκαμο, που σίγουρα έχει πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία στη μάχη της παραμονής. Οι «μπεργκαμάσκι» είναι αισθητά βελτιωμένοι το τελευταίο διάστημα, σκοράρουν εύκολα στην έδρα τους και ο Κολαντουόνο επιμένει στην ταυτόχρονη χρησιμοποίηση στην ενδεκάδα των Μάξι Μοράλες, Ντένις, Πινίγια. Φυσικά μόνο τυχαίο δεν είναι ότι η Αταλάντα έχει φέρει τρία over στους τελευταίους πέντε εντός έδρας αγώνες της, ενώ και οι δύο που έμειναν στο under ήταν με σκορ 1-1 με Νάπολι και Κιέβο. Η Κάλιαρι από την άλλη έφτασε τα πέντε διαδοχικά over. Τα τέσσερα τελευταία ήταν με τον Τζιανφράνκο Τζόλα στην τεχνική ηγεσία της, ο οποίος δεν διστάζει να παίρνει ρίσκα και εσχάτως τουλάχιστον δικαιώνεται, έχοντας τρία σερί θετικά αποτελέσματα. Περιμένω να κάνει το ίδιο σήμερα και στο Μπέργκαμο, αφού στο DNA της Κάλιαρι και του προπονητή της δεν είναι το «βόλεμα» με την ισοπαλία και η προσήλωση στην άμυνα. Θεωρώ ότι η απόδοση του over είναι πολύ υψηλή (στο 2.15), σε τέτοιο σημείο μάλιστα που μπορεί να πονταριστεί ακόμα και στο 2.25 στο ασιατικό χάντικαπ σε απόδοση 1.89 (χάνουμε το μισό στοίχημα, αν σημειωθούν ακριβώς δύο γκολ).
Παραδοσιακά οι ομάδες του Ράφα Μπενίτεθ διακρίνονταν για την πολύ καλή αμυντική λειτουργία τους. Οταν ο Ισπανός τεχνικός ανέλαβε το τιμόνι της Νάπολι, αποφάσισε να επενδύσει στην επίθεση, φέρνοντας στο «Σαν Πάολο» τους Ιγουαΐν, Μέρτενς, Καγεχόν. Αυτό είχε ως συνέπεια η άμυνα να «μπάζει» και να αποτελεί την αιτία που οι «παρτενοπέι» δεν μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο. Σήμερα η ομάδα της Καμπανίας ταξιδεύει στη Βερόνα για να αντιμετωπίσει την Κιέβο, που διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Αυτός είναι προφανώς ο λόγος που το goal/goal προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ (στο 1.94). Η άμυνα της Νάπολι όμως από την οποία θα λείψουν σήμερα συνολικά οι Κουλιμπαλί, Ενρίκε, Μέστο, Γκουλάμ, Ζούνιγκα μου εμπνέει σιγουριά. Ξέρω ότι την γκέλα της θα την κάνει και ελπίζω οι παίκτες του Ρολάντο Μαράν να την εκμεταλλευτούν.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net.
ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ Over 2.15
ΚΙΕΒΟ – ΝΑΠΟΛΙ G/G 1.94
ΤΣΕΖΕΝΑ – ΛΑΤΣΙΟ Over 1.99
Ενημερωθείτε από το www.kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του www.kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα