Χάνει βαθμούς η Μπάγερν;

Gazzetta team
Χάνει βαθμούς η Μπάγερν;

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γεράσιμου Μανωλίδη από το kingbet.net.
Εξ’ ορισμού μια αναμέτρηση στην επανεκκίνηση της Μπουντεσλίγκα έχει πολλές συνθήκες που μπαίνουν στην κουβέντα. Πολλά ερωτήματα, μπόλικη συζήτηση για το τι θα δούμε και για το αν οι τιμές στο σετ αποδόσεων είναι σωστές, δίκαιες, όπως θέλετε πείτε το. Από το να αρχίσω να αναρωτιέμαι και να μπούμε σε ένα φαύλο κύκλο θα πάρω μερικά ζητήματα ως δεδομένα.
-Και οι δύο ομάδες είναι εκτός ρυθμού μετά από περισσότερες από 35 μέρες χωρίς επίσημο παιχνίδι. Συνήθως, το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει η πιο καλή από τις δύο, αυτή που θα κάνει παιχνίδι, δηλαδή η Μπάγερν.
-Δεν γίνεται να μην είναι επηρεασμένοι οι παίκτες της Βόλφσμπουργκ από τον χαμό του φίλου/συναδέλφου/συμπαίκτη τους, Ζούνιορ Μαλαντά. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει σώνει και ντε πως θα του βγει σε αρνητική απόδοση στο γήπεδο. Μπορεί να γίνει και το αντίθετο.
-Στην έδρα της δεύτερης καλύτερης (βάσει βαθμολογίας και όχι μόνο) ομάδας αυτή τη στιγμή στην Μπουντεσλίγκα, δεν νοείται το «διπλό» της Μπάγερν μετά από διακοπή και χωρίς ένα σωρό σημαντικούς ποδοσφαιριστές (Ριμπερί, Λαμ, Ραφίνια, Μαρτίνεθ) να δίνεται στο 1.50. Λάθος απόδοση.
Εχοντας αυτά σαν δεδομένα το συμπέρασμα που βγαίνει να πάμε στην κόντρα. Δεν είμαι όμως «ζεστός». Διότι η Μπάγερν δεν κάνει γκέλες όταν την περιμένεις. Εκεί που δεν το φαντάζεται κανείς πάει και χάνει βαθμούς. Στην θεωρία της κόντρας όμως θα κινηθώ. Δεδομένα αξίζει το ρίσκο στο ασιατικό χάντικαπ +1.00 της Βόλφσμπουργκ, όπου σε περίπτωση που χάσει η Βόλφσμπουργκ με ακριβώς ένα γκολ, παίρνουμε πίσω το ποντάρισμα.
Από εκεί και πέρα. Χάνει βαθμούς η Μπάγερν; Θα τους χάσει μένοντας στο 0-0; Δύσκολο. Γκολ θα βάλει, όπως και γκολ θα δεχτεί. Γι’ αυτό και στις αναλύσεις η πρόταση είναι το αμφίσκορο. Θέλοντας όμως να βγάλω από τη μύγα ξίγκι, θα πάω ένα βήμα παραπάνω. Όχι στο over, αλλά στο over & g/g που έκανε την εμφάνισή του και στο παιχνίδι των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net.
Στήριγμα
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ G/G 1.61
Συμπλήρωμα
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ OVER & G/G 1.95
Αξίζει το ρίσκο
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ Βόλφσμπουργκ Ασιατικό +1.00 2.05
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Ενημερωθείτε από το www.kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του www.kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα