Ενα over και δυο σκοράκια

Gazzetta team
Ενα over και δυο σκοράκια

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Θανάση Κυλώνη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Για τις λανθασμένες αποδόσεις, ειδικά στα ματς Κυπέλλων, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου. Οποιος σέβεται τα λεφτά του κι όποιος θέλει να τα έχει καλά την συνείδησή του ξέροντας πως έχει παίξει σωστά ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος, τέτοιες ευκαιρίες σαν τις χθεσινές που είχαμε στο Κύπελλο Ελλάδας δεν τις αφήνει να περάσουν ανεκμετάλλευτες. 6.00 πλήρωνε ο Απόλλωνας Σμύρνης στη Λιβαδειά και 7.00+ ο Ηρακλής στην Τρίπολη. Στη Λιβαδειά και στην Τρίπολη, επαναλαμβάνω. Δεν έπαιζαν ούτε στο «Καραϊσκάκη», ούτε στην Τούμπα, ούτε στη Λεωφόρο. Και για να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου, η Λίβερπουλ δεν κέρδισε, ούτε η Αλκμααρ, στα άλλα δύο ζευγάρια για τα οποία έγραψα χθες ότι υπήρχε λάθος. Κέρδισε μήπως η Τσέλσι του 1.50, που "έφαγε" φόρτωμα; Εγώ ξέρω ότι όποιος έπαιξε το 2.30 του Χ2 της Λίβερπουλ υπερδιπλασίασε τα λεφτά του ποντάροντας σε δύο σημεία. Για να μην το κουράζουμε το θέμα, δεν λέω ότι παίζουμε κόντρα όλα τα φαβορί στα κουτουρού. Όταν όμως υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες (φόρμα, κίνητρο, φανέλα, δυναμική, ρεπορτάζ, λάθος αποδόσεις), είμαστε υποχρεωμένοι να παίρνουμε τα ρίσκα μας. Αλλιώς, πηγαίνουμε για ψάρεμα, δεν παίζουμε στοίχημα. Γκέγκε;
Για να περάσουμε στο… παρασύνθημα, αξία στην κόντρα του φαβορί θεωρώ πως υπάρχει και στον αποψινό ημιτελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας στο Σέφιλντ, αφού το 1.80 στο διπλό της αφερέγγυας και κουρασμένης Τότεναμ, που ούτως ή άλλως δεν χρειάζεται νίκη για να προκριθεί, είναι προς αποφυγή. Την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο, η ομάδα του Νάιτζελ Κλαφ έχασε δύσκολα, 1-0 με πέναλτι στο 75’, ενώ και στο εκτός έδρας ματς Κυπέλλου με την ανώτερη θεωρητικά Πρέστον το Σάββατο (1-1), απέδειξε για πολλοστή φορά ότι στους θεσμούς Κυπέλλων είναι πάρα πολύ σκληρό καρύδι. Την ίδια ώρα η Τότεναμ έχανε με το… λατρεμένο της σκορ, 1-2 από την ουραγό της Πρέμιερ Λιγκ, Λέστερ, και αποχαιρετούσε πρόωρα το FA Cup. Για το 2-1 στα ματς της Τότεναμ έχω μιλήσει και γράψει πολλές φορές φέτος. Θυμάστε τι σας έλεγα στο φύλλο της προηγούμενης Τρίτης; Αυτός ο γνωστός μου που ποντάρει φέτος σε όλα τα παιχνίδια της τα δύο αυτά ακριβή σκορ (2-1 και 1-2), άρχισε πλέον να καταστρώνει πλάνα διακοπών σε εξωτικούς προορισμούς. Μετά τα πρώτα του πονταρίσματα ξεκίνησε να ψάχνει για Σαντορίνη, στη συνέχεια το «γύρισε» σε Ιμπιζα και πλέον ψάχνεται για Μαλδίβες και Καραϊβική. Χωρίς πλάκα τώρα, το 4.50+ που κυκλοφορεί στον άσο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με βάζει σε σκέψεις. Προτιμώ όμως να ρισκάρω στο ακριβές σκορ, ποντάροντας λιγότερα λεφτά, ισόποσα, τόσο στο 2-1 των «λεπίδων» (15.00), όσο και στο 1-2 των «σπιρουνιών» (8.00). Αλλωστε, «βοηθάει» και το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0) για την εμφάνισή του. Μην ξεχνάτε ότι στην Αγγλία δεν μετράνε τα εκτός έδρας γκολ στο 90λεπτο των ρεβάνς. Για παράδειγμα, αν κερδίζει 2-1 η Σέφιλντ στα τελευταία λεπτά, ενόψει παράτασης ούτε οι γηπεδούχοι, ούτε οι Λονδρέζοι λογικά θα πάρουν πολλά ρίσκα.
Το άλλο ματς με το οποίο θα ασχοληθώ σήμερα, είναι το Ατλέτικο-Μπάρσα. Την περασμένη εβδομάδα είχα προτείνει-ποντάρει το under στον πρώτο προημιτελικό, το οποίο προσφερόταν σε τιμές αουτσάιντερ (2.30). Οσο και αν κάποιοι φοβούνται τα under, ειδικά όταν μιλάμε για παιχνίδια της Μπάρτσα ή της Ρεάλ, στα πρώτα ματς Κυπέλλων όταν υπάρχει ρεβάνς, το under πάντα «παίζει» δυνατά και σε τέτοιες αποδόσεις αξίζει προτίμησης. Στην αποψινή ρεβάνς της Μαδρίτης, θα ποντάρω στο over, αφού τώρα αυτό είναι που προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ, στο 2.00. Και δεν θα το κάνω μόνο λόγω απόδοσης. Η Ατλέτικο δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν εντός έδρας φέτος, η απουσία του Γοδίν από το κέντρο της άμυνάς της είναι τεράστια, γενικά έχει «ξεσφίξει» αρκετά σαν ομάδα τους τελευταίους μήνες, και είμαι σχεδόν σίγουρος πως η Μπάρτσα θα σκοράρει απόψε, βασιζόμενος στον επιθετικό οίστρο των Μέσι και Νεϊμάρ το τελευταίο διάστημα. Ένα γκολ των Καταλανών θα «ανοίξει» εντελώς το παιχνίδι, αφού η Ατλέτικο θα χρειάζεται τουλάχιστον 3 γκολ σ’ αυτήν την περίπτωση, οπότε το 2.00 στο over με καλύπτει.
Παίζω κάτι ψιλά στα δύο σκοράκια της Τότεναμ, ισόποσα, και διπλασιάζω το ποσό στο ισπανικό over, έτσι ώστε αν εμφανιστεί να μου επιστρέψει όλο το σημερινό μου ποντάρισμα. Κάτι ψιλά σε ρισκαδόρικες επιλογές θα παίξω και αύριο, άρα θα ανεβάσω εκ νέου άρθρο. Καλή τύχη…
Το πλήρες άρθρο στο Kingbet.net.
Ενημερωθείτε από το www.kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του www.kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα