Στο κυνήγι των αποδόσεων

Gazzetta team
Στο κυνήγι των αποδόσεων

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Χρήστου Στεργίου από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Πρώτη επιλογή στο στοίχημα ποδόσφαιρo είναι η Αζαξιό. Αξιολογώντας την αγωνιστική πριν δω τις αποδόσεις περίμενα το διπλό της κάπου στο 2.80, έχοντας ήδη σκεφτεί πως το κείμενο μου θα πήγαινε κάπως έτσι «από τις τελευταίες φορές που η Αζαξιό θα μας δοθεί σε αυτές τις αποδόσεις καθώς με τον Πανταλονί στον πάγκο δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της και να αποδίδει σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητες της». Ανοίγοντας τα σετ, με έκπληξη διαπίστωσα πως έχω πέσει τελείως έξω, και η Αζαξιό βρίσκεται μέχρι και στο 3,80! Δεν το κρύβω πως εξεπλάγην και χαράμισα πολύ χρόνο ψάχνοντας τι μου έχει ξεφύγει. Δεν μπορεί, σκεφτόμουν, κάτι έχει γίνει και το ξέρουν οι μπουκ και όχι εγώ. Τελικά, μετά από πολύωρη ενασχόληση αποκλειστικά με αυτό το παιχνίδι, δε βρήκα κάτι τόσο τρομερό που να δικαιολογεί το σετ. Μόνη δικαιολογία που μπορώ να δώσω είναι η μέχρι στιγμής κακή εικόνα των φιλοξενούμενων μακριά από το νησί τους. Επανερχόμαστε όμως στα όσα έγραψα στην αρχή. Αλλη ομάδα η Αζαξιό με τον άπειρο Μπρακονί και άλλη με τον ικανότατο Πανταλονί στον πάγκο. Οσο για τον αντίπαλο, η Ορλεάν! Ομάδα που αγαπάμε να …κοντράρουμε, και παρότι η «μικρούλα» είναι συμπαθέστατη και οι ποδοσφαιριστές της πραγματική οικογένεια, οι δυνατότητες της είναι περιορισμένες και μέχρι τέλους θα παλέψει για την παραμονή της. Για να δούμε και λίγο το φρέσκο ρεπορτάζ, το γεγονός πως θα είναι τελικά στην αποστολή της Ορλεάν ο Πουγιό, ενώ θα λείπει ο Καβαλί από την Αζαξιό, με προβλημάτισε κάπως, αλλά το 3.60 εξακολουθώ να το θεωρώ τεράστιο για να μην το συμπεριλάβω στο παιχνίδι μου.
Πέρα από την Κορσικανή, η β’ κατηγορία έχει και ακόμη δύο αξιόλογα αουτσάιντερ. Εν αρχή η Οσέρ που είναι φορμαρισμένη, με τρείς σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Εκτός έδρας έχει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση με τρία διπλά, και φιλοξενείται από μια Λαβάλ που έφυγε πληγωμένη από το παιχνίδι με την Γκαζελέκ. Οι αποβολές των Σαφίκ και Κονατέ, αποδυναμώνουν την αμυντική της γραμμή, η οποία ούτως ή άλλως εμφανίζει προβλήματα (τέσσερα σερί εντός δέχεται γκολ).
Από εκεί και πέρα, υπάρχει και η Σατορού. Οχι τόσο λόγω της εμπιστοσύνης σε αυτή, όσο για τους υπόλοιπους τρείς παράγοντες του παιχνιδιού. Πρώτον ο αντίπαλος. Η Νιόρ είναι για κόντρα. Χωρίς νίκη εκτός έδρας από την αρχή της σεζόν, και με τελευταίο τρίποντο το 2-1 επί της Ανζέ το Σεπτέμβριο. Δεύτερον η παράδοση, κοντογειτονιά είναι, μετράνε αυτά, και η Σατορού έχει κερδίσει τις εννιά τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Νιόρ (τα άλλα δύο ισόπαλα). Τρίτον και σημαντικότερον, ο Γκαστιέν. Ο πολύπειρος τεχνικός της Σατορού ξέρει σαν την παλάμη του τη Νιόρ, έχοντας περάσει πέντε χρόνια στον πάγκο της.
Ο τρόπος παιχνιδιού σε τέτοιες αποδόσεις είναι, κατά βάση, τα μονά αποδεκτά.
Ορλεάν – Αζαξιό 2 (3.60)
Λαβαλ – Οσέρ 2 (3.00)
Σατορού – Νιορ 1 (3.25)
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net.

Ενημερωθείτε από το www.kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του www.kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα