Outrights για τίτλο από 1.36 ως 4.50

Νίκος Μποζιονέλος
Outrights για τίτλο από 1.36 ως 4.50

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G». Διαβάστε τις εκτιμήσεις του Νίκου Μποζιονέλου από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Σας είχα υποσχεθεί ως και την παρέλαση, που θα έχουμε δει κάποια πράγματα από τις διεκδικήτριες των τίτλων, να μιλήσουμε για στοιχήματα διαρκείας. Κυρίως πρωταθλητών αλλά και τετράδας.
Ενταχθείτε για στοιχηματική... κουβέντα και στο γκρουπ του bxpbet.com στο Facebook.
Premier League: η Τσέλσι έχει δείξει πιο σταθερή, έχει μεγαλύτερο «βάθος» στον πάγκο φέτος που τη βοηθά και στην Ευρώπη. Αν είναι πρώτη κατά τις αρχές Φεβρουαρίου, δύσκολα θα το χάσει από τη Σίτι που είναι στο 4.20 έναντι 1.36 των Λονδρέζων. Τρίτο φαβορί η Αρσεναλ με 23.00 (κατάντια).
Καλύτερο bet δείχνει το πλασάρισμα στην τετράδα, όπου Τσέλσι και Σίτι δεν προσφέρονται καν. Η Γιουνάιτεντ είναι στο 1.70, η Λίβερπουλ στο 2.20, αν θεωρήσουμε δεδομένη την Αρσεναλ (στο 1.50) τότε θα παιχτεί ανάμεσά τους. Αν και με πονάει, ως «κόκκινο» στο Νησί (και μόνο!), θα πω Γιουνάιτεντ…
Ligue 1: η Μαρσέιγ έχει πάρει «κεφάλι» στη βαθμολογία αλλά στο τέλος νομίζω πως θα παραμείνει στο Παρίσι ο τίτλος, δεν έχει το απαιτούμενο ρόστερ η Μαρσέιγ για να βγάλει τόσο ανταγωνιστικά τη σεζόν κι ας μην παίζει στην Ευρώπη. Στο 1.22 η Παρί από 1.10 που ήταν πριν κάνα μήνα.
Bundesliga: Ουδείς ασχολείται… (1.03 η Μπάγερν).
Ενδιαφέρον κι εδώ έχει η τετράδα: 1.25 η Λεβερκούζεν, 1.60 η Ντόρτμουντ (ανέβηκε από το αρχικό 1.25), 2.10 η Βόλφσμπουργκ (μπα…), 2.50 η Γκλάντμπαχ και 3.00 η Σάλκε. Το τελευταίο δείχνει θελκτικό.
Primera Division: η Ρεάλ ψαλίδισε τη διαφορά από την Μπαρτσελόνα το Σάββατο με τη μεγαλειώδη νίκη της, ο Ρονάλντο δείχνει πιο ομαδικός κι αποτελεσματικός από ποτέ αλλά το τι θα γίνει, την άνοιξη, στο Champions League δεν είναι… αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Θα επηρεάσει. Ρεάλ ή Μπάρτσα θα πάει ο τίτλος φέτος, κρατάω το πρώτο που έπεσε στο 1.83 μετά το 3-1 του clasico έναντι 2.10 των Καταλανών. Η Ατλέτικο έχει… εκτιναχθεί πια στο 19.00.
Οσο για την τετράδα; Ατλέτικο στο 1.05 οπότε ψάχνουμε την τέταρτη. Βαλένθια (1.65), Σεβίλλη (2.50) και Βιγιαρεάλ (7.00) οι ακόλουθες στη λίστα, μεταξύ Λεβαντίνων και Ανδαλουσιάνων, προτιμώ τους δεύτερους.
Serie A: μπερδεμένο πολύ. Ηρθε, λέτε, η ώρα της Ρόμα; Με το που βγει από την Ευρώπη, αργά ή γρήγορα, θα ηρεμήσει και θα τα δώσει όλα αλλά η Γιουβέντους είναι κατεστημένο στη χώρα. Fun bet στους «τζιαλορόσι», για το ονόρε… 2.80 πληρώνουν.
Eredivisie: δεν δείχνει να έχει αντίπαλο φέτος η PSV Αϊντχόφεν (1.70) αλλά ο Αγιαξ (2.35) έχει δείξει ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και η τιμή αουτσάιντερ αποτελεί επιλογή μου.
SuperLig: «scripta manent» (σ.σ. τα γραπτά μένουν), από την ημέρα του αφιερώματος στην «King Bet», τέλη Αυγούστου, είχα γράψει για το 6.50 που πλήρωνε τότε η Μπεσίκτας. Και με δικαιώνει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Θα επιμείνω ότι φέτος είναι η ώρα της, με την απόδοσή της να έχει πέσει στο 4.50 αν και πρωτοπόρος, ενώ πρώτη βάσει τιμών είναι η Φενέρ (2.40) και δεύτερη η Γαλατά (2.60).
Champions League: από 4.33 Ρεάλ και Μπάγερν, 6.50 η Μπάρτσα και 7.00 η Τσέλσι. Δύσκολα θα εμφανιστεί νέα… Ατλέτικο φέτος. Να πω την αμαρτία μου; Κι εδώ Τσέλσι βλέπω, κι ας είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμη.

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθεί για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα