Ισορροπία στο πρώτο 45λεπτο

Gazzetta team
Ισορροπία στο πρώτο 45λεπτο

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G». Διαβάστε τις εκτιμήσεις του strangebet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Αμφίρροπο παιχνίδι αναμένεται στο Σαν Σεμπαστιάν μεταξύ της Ρεάλ Σοσιεδάδ και της Χετάφε. Απωθεί ο άσος ειδικά από τη στιγμή που η Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν είναι και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Δεν έχει τον ανάλογο ρυθμό στα παιχνίδια της ενώ δυσκολεύεται στο να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα καρέ. Δεν είναι όμως και για να την κοντράρουμε, αντιμετωπίζει τη Χετάφε που ναι μεν προέρχεται από δυο παιχνίδια δίχως ήττα ωστόσο μακριά από την έδρα της δεν είναι άξια εμπιστοσύνης.
Παίζει αρκετά συντηρητικά η Χετάφε ενώ δεν έχει κερδίσει στους 6 πιο πρόσφατες εκτός έδρας αγώνες της (επίσημα και φιλικά). Εκτιμώ πως θα σημειωθούν λίγα γκολ στην αναμέτρηση καθώς παρατηρείται αφλογιστία στο σκοράρισμα, προσμένω να μπουν συντηρητικά οι φιλοξενούμενοι ώστε να χτυπήσουν στην κόντρα. Βάσιμες πιθανότητες έχει το Χ ημίχρονο καθώς και η Ρεάλ Σοσιεδάδ δυσκολεύεται στο να δημιουργήσει φάσεις. 2/3 εντός έδρας αγώνες της Ρεάλ Σοσιεδάδ εμφάνισαν την ισοπαλία στο πρώτο 45λεπτο.
Πρόταση
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Χετάφε: Χ ημίχρονο (2.15)
Το πλήρες άρθρο στο strangebet.net.
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθεί για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα