Ελα όμως που μπορεί...

Gazzetta team
Ελα όμως που μπορεί...

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G». Διαβάστε τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το kingbet.net.
Τα πολλά σπασίματα των φαβορί στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ (Τσέλσι, Παρί Σεν Ζερμέν, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Γαλατασαράι, Μπενφίκα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπιλμπάο, Λεβερκούζεν, ενώ και Λίβερπουλ, Μπάγερν νίκησαν με γκολ στο 90’) απέδειξαν για μία ακόμη φορά πόσο δύσκολο είναι το άθλημα και πόσο λανθασμένη είναι η αντίληψη ότι το «σεντόνι» είναι μία καλή ευκαιρία για να βγουν πίσω τα... σπασμένα από τις απώλειες στα πρωταθλήματα, αφού «δεν μπορεί η Τσέλσι να μην νικήσει τη Σάλκε που παίζει με μισή άμυνα ή η Παρί Σεν Ζερμέν τον αποδυναμωμένο Αγιαξ». Ελα όμως που μπορεί...
Στο «ΓΣΠ» ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί τον Αγιαξ. Δεν χρειάζεται να αναφέρω πόσο μεγάλα βήματα προόδου έχουν κάνει οι πρωταθλητές Κύπρου τα τελευταία χρόνια. Το γνωρίζουμε όλοι. Τη σεζόν 2011-12 έκαναν το θαύμα φτάνοντας στα προημιτελικά της διοργάνωσης αποκλείοντας στους «16» τη Λυών, ενώ στα τελευταία 12 εντός έδρας παιχνίδια τους στον θεσμό έχουν γνωρίσει μόλις δύο ήττες (2-0 από τη Σαχτάρ και 3-0 από τη Ρεάλ στον προημιτελικό το 2012). Φέτος η ομάδα του Γιώργου Δώνη, που έχασε δύσκολα 1-0 στην πρεμιέρα στο «Καμπ Νόου» από την Μπαρτσελόνα, δεν έχει δεχτεί γκολ στα πέντε επίσημα εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει. Απέναντί της σήμερα ο Αγιαξ, ο οποίος φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα των παλαιότερων ετών. Εμφανείς οι αδυναμίες του «Αίαντα» μακριά από την έδρα του. Ηττήθηκε φέτος στο Γκρόνιγκεν, νίκησε με μεγάλη δόση τύχης στο Ρότερνταμ τη Φέγενορντ, ενώ και οι δύο νίκες που σημείωσε επί των Αλκμααρ, Μπρέντα δεν πρέπει να θεωρούνται και μεγάλες επιτυχίες, γιατί επιτεύχθηκαν επί πολύ κατώτερων αντιπάλων. Ακόμα και στο πιο δύσκολο ματς που έδωσε φέτος εντός έδρας στην Ολλανδία ηττήθηκε 3-1 από την Αϊντχόφεν. Περιμένω ένα ματς που ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει χώρο στον Αγιαξ και θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει είτε από κάποια στημένη φάση είτε από αντεπίθεση. Δεν αποκλείω πάντως στο τέλος να συμβιβαστεί και με την ισοπαλία, αν δει ότι δεν μπορεί να πάρει τη νίκη. Θα κρατήσω τον άσο στο 0.25 στο ασιατικό χάντικαπ στο 1.81 (το μισό κέρδος σε περίπτωση ισοπαλίας).
Η Τσέλσι έχει την ατυχία έπειτα από κάθε αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ να δίνει ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ. Μετά το 1-1 με τη Σάλκε πήρε ισοπαλία εκτός έδρας με το ίδιο σκορ από τη Μάντσεστερ Σίτι. Επειτα από το σημερινό ματς στη Λισαβόνα με τη Σπόρτινγκ υποδέχεται την Αρσεναλ, ενώ μετά το εντός έδρας ματς της 3ης αγωνιστικής με τη Μάριμπορ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι δεδομένο ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο θα θελήσει να πάρει η ομάδα του την 1η θέση στον όμιλο με τον λιγότερο δυνατό κόπο και στη συνέχεια να αφοσιωθεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Στην πρεμιέρα το πλήρωσε παραχωρώντας ισοπαλία στη Σάλκε. Σήμερα ο Πορτογάλος επιστρέφει στην πατρίδα του για να αντιμετωπίσει μία ομάδα από την οποία παραμένει αήττητος (4 νίκες, 2 ισοπαλίες). Η Σπόρτινγκ αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα στο σκοράρισμα (στα 6 από τα 7 φετινά παιχνίδια της σημείωσε ακριβώς ένα γκολ) κι έστω κι αν οι Λονδρέζοι αγωνιστούν χωρίς τον Ντρογκμπά και με τον Ντιέγκο Κόστα πιθανότατα όχι και στα 90 λεπτά, θα βρουν τον τρόπο να κάνουν το διπλό και να αποκαταστήσουν την τάξη στον όμιλο.
Οταν έγινε η κλήρωση των ομίλων και κληρώθηκαν μαζί η Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρόμα, προσπαθούσα να σκεφτώ την εικόνα των δύο μεταξύ τους αναμετρήσεων και δυσκολευόμουν να φανταστώ ότι δεν θα υπάρξουν πολλά γκολ και στις δύο. Οι «σίτιζενς» δίνουν πάντα υψηλό ρυθμό στα εντός έδρας ματς τους. Σήμερα θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το ότι ο Μαϊκόν δεν φημίζεται για την ικανότητά του στα ανασταλτικά του καθήκοντα, αλλά και το ότι ο Γιάνγκα-Μπίουα σίγουρα δεν είναι του επιπέδου του Καστάν ή ακόμα και του Αστόρι. Η Ρόμα έχει στο DNA της την επίθεση. Αυτό έχει φανεί φυσικά και σε όλα τα παιχνίδια της εντός συνόρων, αλλά και στην πρεμιέρα της στο Τσάμπιονς Λιγκ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ελπίζω αυτό να επαληθευτεί και σήμερα και να μην θυμηθεί ξαφνικά ο Γκαρσιά ότι είναι προπονητής ιταλικής ομάδας...
Τελευταία επιλογή το σύνολο τερμάτων 2-3 στο ματς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Μπάγερν. Και εξηγούμαι. Οι Βαυαροί δεν έχουν δεχτεί γκολ στους τελευταίους πέντε αγώνες τους εντός κι εκτός συνόρων. Τελευταίος που βρήκε δίχτυα εναντίον τους ο Χέβεντες στις 30 Αυγούστου στο εκτός έδρας 1-1 με τη Σάλκε. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θα έχει σήμερα την κατοχή της μπάλας, ενώ οι Ρώσοι στο κεκλεισμένων των θυρών «Χίμκι Αρένα» θα περιοριστούν σε παθητικό ρόλο. Με εξαίρεση το 4-0 επί της Πάντερμπορν πριν από μία εβδομάδα η Μπάγερν δεν δείχνει φέτος διάθεση ή απλώς δεν μπορεί να «σκοτώσει» τον αντίπαλό της. Κάπως έτσι περιμένω να εξελιχθεί και η σημερινή αναμέτρηση. Ποντάρω στα 2-3 γκολ βλέποντας νίκη των Βαυαρών με σκορ 2-0, 3-0.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net.
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ: 2-3 γκολ (2.05)
ΑΠΟΕΛ (0.25) – ΑΓΙΑΞ: 1 (1.81)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΡΟΜΑ: Over (1.66)
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. – ΤΣΕΛΣΙ: 2 (1.70)
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθεί για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα