Δυάδα από Μουντομπάσκετ

Gazzetta team
Δυάδα από Μουντομπάσκετ

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G». Διαβάστε τις εκτιμήσεις του Γιάννη Αλυσανδράτου από το bxpbet.com.
Ενα καλάθι στην αναμέτρηση ΗΠΑ – Τουρκία μας χώρισε χθες από το απόλυτο. Σε αντίθεση με την πρεμιέρα, χθες είχαμε λιγότερες εκπλήξεις, με μεγαλύτερη τη νίκη της Γαλλίας επί της Σερβίας με ανατροπή στα τελευταία δευτερόλεπτα. Από τα σημερινά ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Πουέρτο Ρίκο – Ελλάδα και Βραζιλία – Ισπανία.
Οσον αφορά τον όμιλο της Εθνικής μας ομάδας και πάλι θα επιλέξω σημείο από ημίχρονο. Συγκεκριμένα, δεν περιμένω μεγάλες διαφοροποιήσεις στο παιχνίδι μας, που θα εξαρτηθεί από την δύναμη στην άμυνα και την ευστοχία στα περιφερειακά σουτ (έλειψε χθες αφού είχαμε 5/22). Η αντίπαλος μας δεν έχει δείξει καθόλου καλό πρόσωπο στα δύο πρώτα ματς (μετράει ισάριθμες ήττες), ωστόσο παραμένει πάντα επικίνδυνη, ειδικά από τα 6.75. Βέβαια αυτό που θα κρίνει κατά πολύ την απόδοση των αντιπάλων μας, θα είναι η παρουσία ή μη του Κάρλος Αρόγιο (παίκτης βαρόμετρο) που χτύπησε και είναι αμφίβολος. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα και με τις υπάρχουσες αποδόσεις και line, θεωρώ πολλούς του 77,5 πόντους στο ημίχρονο, όριο το οποίο δύσκολα θα ξεπεραστεί μιας και το σύνολο του Φώτη Κατσικάρη παίζει σκληρή άμυνα, ενώ το Πουέρτο Ρίκο ακόμα και με τον Αρόγιο, χωλαίνει...
Κάντε LIKE στη σελίδα του bxpbet.com στο Facebook και ενταχθείτε για στοιχηματική... κουβέντα και στο γκρουπ στο Facebook!
Γαλλία – Αίγυπτος ο επόμενος σταθμός. Επιμένω πως η Γαλλία βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και δεν είναι σε θέση να παίρνει νίκες με τεράστιες διαφορές. Τρανό παράδειγμα τα δύο πρώτα παιχνίδι με Βραζιλία (ήττα, 65-63) και Σερβία (νίκη, 74-73). Οι τρικολόρ μετά τις απώλειες των Πάρκερ και Νόα ψάχνουν τον παίκτη που θα τους πάρει από το... χεράκι και μέχρι στιγμής ούτε ο Μπατούμ ούτε ο «γερόλυκος» Ντιό έχουν δείξει τέτοιες τάσεις. Οι Αιγύπτιοι όπως αναμενόταν μετρούν δύο ήττες στα πρώτα ματς – κάτι ανάλογο περιμένουμε και απόψε – παρ' όλα αυτά δεν έχουν παρατήσει κανένα ματς ακόμα και όταν έχαναν με 30 πόντους. «Τσιμπημένο» το χάντικαπ για τους Γάλλους που ακόμα ψάχνονται, λογική επιλογή (κατ' εμέ) το διπλό με 21 πόντους υπέρ των Αιγύπτιων.
(μονά ή δυάδα)
Πουέρτο Ρίκο – Ελλάδα: under 77,5 α' ημίχρονο (1.90)
Γαλλία – Αίγυπτος (+20,5): 2 (1.95)
(μονό αποδεκτό)
Τζέι Τζέι Μπαρέα: under 17 πόντοι (1.87)
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.
 

Τελευταία Νέα