Η «King Bet» της Παρασκευής!

Gazzetta team
Η «King Bet» της Παρασκευής!

bet365

Προτάσεις για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ στην κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα! Αναλύουν και προτείνουν οι καλύτεροι του χώρου.
Σούπερ Λίγκα, Πριμέρα και Μπουντεσλίγκα ξεκινούν αυτό το τετραήμερο και το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα έχει πλέον «υλικό» για όλους. Ακόμα και για τους «Ιταλούς», αφού το Κύπελλο βρίσκεται στον δεύτερο γύρο του. Από κοντά και η Β’ Ισπανίας, που μας ταλαιπώρησε για το αν ή όχι θα ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω του υποβιβασμού της Μούρθια, την ανάκληση της απόφασης, και ακολούθως την επικύρωσή της (;).
Το DNA του Κοσμά Παπαϊωάννου (σελ. 6) συγκέντρωσε τις πληροφορίες για τα τρία μεγάλα πρωταθλήματα που κάνουν πρεμιέρα και μας πληροφορεί ποιες αποδόσεις «βγαίνουν» και ποιες «σπάνε», ένας οδηγός για όλη τη σεζόν.
Η πλήρης Ρεάλ Μαδρίτης, η σταθερά δημιουργική Μπαρτσελόνα, η υπερηχητική Μπάγερν και η αξιοθαύμαστη Ντόρτμουντ είναι έτοιμες να μας χαρίσουν στιγμές απόλαυσης, την ίδια ώρα που οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπιλμπάο, Λεβερκούζεν και άλλοι καταξιωμένοι και διψασμένοι «κυνηγοί» θα προσπαθούν να γεμίσουν το πορτοφόλι μας, κοντράροντας τις μεγάλες δυνάμεις που παίρνουν τις χαμηλές αποδόσεις. Αναλύει ο Βαγγέλης Λυκάκης.
Το στοίχημα όμως δεν είναι ποτέ καλύτερο να το ποντάρεις, από ό,τι όταν το παρακολουθείς από κοντά. Και καλώς ή κακώς, το εκτός καναπέ πρωτάθλημα που μπορούμε να δούμε είναι η ξακουστή Σούπερ Λίγκα. Που μιζεριάζει στον ιερό σκοπό του αποτελέσματος, που φτωχαίνει μπροστά στην -πάντοτε- άμεση ανάγκη για τους βαθμούς, αλλά που έχει και αυτό τη χάρη του, έχει τα Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα 0-3 εκεί που δεν τα περιμένεις. Και έχει και σιγουράκια, εκεί στις 10 τελευταίες αγωνιστικές, αρκεί να έχεις ποντάρει στον αγώνα του Σαββατοκύριακου από την… Τρίτη. Διαβάστε τις εκτιμήσεις του Γιάννη Μακρατζάκη.
Στην «Κing Bet» που κυκλοφορεί κατατοπιστείτε για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τα νέα πρωταθλήματα. Για την ταλαίπωρη Β’ Ισπανίας ξεκινήστε με το αφιέρωμα που ετοίμασε ο Γιώργος Ραπτάκης - θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι… γίνεται. Συνεχίστε με τα ρεπορτάζ και τις εκτιμήσεις στις σελίδες.
Η πρώτη μεγάλη έκδοση του καλοκαιριού είναι λοιπόν γεγονός, με όλα τα πρωταθλήματα να έχουν ξεκινήσει - μας απομένουν η Τουρκία και οι Ιταλίες (κάνουν προθέρμανση οι Νίκος Μποζιονέλος και Πάνος Γαρίδης), τα αφιερώματα των οποίων θα βρείτε στο τεύχος της Τρίτης. Καλή τύχη με τις επιλογές σας, ραντεβού σε τέσσερα εικοσιτετράωρα με τις ρεβάνς των ευρωπαϊκών αγώνων που θα διαμορφώσουν τη φάση των ομίλων σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Στηρίγματα από Σαουθάμπτον, Σουόνσι
Billaras: Ασκήσεις επί... χάρτου
Φώντας Τσούνης: Απόβαση στο… νησί
Σταύρος Κολίλας: Πρωτάθλημα… δικαστηρίων
Αντώνης Καρπετόπουλος: Ραντεβού στα τυφλά
Θανάσης Κυλώνης: Ιδανικό «θύμα» για τη Ρεμς
Γιώργος Δήμητσας: Η ευκαιρία της Μουσκρόν
Νίκος Μποζιονέλος: Κάποτε με Τριστάν, πλέον με Τοτσέ…
Γιάννης Καρατζαφέρης: Κύκνος ή ασχημόπαπο;
Πάνος Παπατσώρης: Οι Γερμανοί ξανάρχονται
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Υψηλή η επαλήθευση των άσων στη Σούπερ Λίγκα
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Αγωνιστική που «σηκώνει» κόντρες
Γιώργος Χαϊκάλης: Στα όρια του περίεργου
Πάνος Κραψίτης: Απειλείται στην πρωτεύουσα
Bαγγέλης Λυκάκης: Tο φαινόμενο Εϊμπάρ
Πάνος Γαρίδης: Στο Κύπελλο και η... Σέριε Α
Γεράσιμος Μανωλίδης: Παναγία μου, μια Μπόχουμ!
Νίκος Μπέλτσος: Δυάδα υψηλού ρίσκου
Γιάννης Μακρατζάκης: Λεπτές ισορροπίες…
Μάρκος Xάννα: Διπλό από… ζελέ
Χρήστος Στεργίου: Οσο επιμένεις, επιμένω!
Αχιλλέας Κρόκος: Σύγκρουση… προβληματικών
Δημήτρης Καραμφυλίδης: Νοσοκομείο η Νιούελς
Πάνος Κοτσιμπός: Ινβερνές, όπως... κάθε χρόνο
Σταμάτης Δημάκης: Τεστάρουν δυνάμεις στο «Μπάλμουρ»
Σάββας Σπανούδης: Εσωσε τη χρονιά η Ιντερ
Μίλτος Ζωγράφος: Ουδείς αδιάφορος
Γιώργος Ραπτάκης: Ενα πρωτάθλημα στο έλεος της Μούρθια
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Με νέο προπονητή η Πούμας
Γιάννης Αλυσανδράτος: Στο βάθος... Ευρώπη
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα