Τρίτη με δύο trixie!

Gazzetta team
Τρίτη με δύο trixie!

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G». Διαβάστε τις εκτιμήσεις του Μάκη Μηνδρινού από το betsellers.com.
Το... ψωμί σήμερα είναι στη Λιγκ 1. Αν βγάλουμε 2-3 παιχνίδια όλα τα υπόλοιπα έχουν λογική στο διπλό! Πέντε ήταν αυτά που ξεχώρισα: Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (στο 3.10 με Πίτερμπρο), Μπάρνσλεϊ (στο 3.00 με Κόβεντρι), Μπράντφορντ (στο 3.50 με Κρόουλι), Πορτ Βέιλ (στο 3.60 με Ολνταμ) και Φλίτγουντ (στο 2.87 με Σκάνθορπ). Πολλά και η διαλογή είναι δύσκολη. Αλλο να έχει 1-2 δυνατά σημεία από την κατηγορία, άλλο να σου βγαίνουν τόσα πολλά. Η χημεία – ξανά – το παν.
Αφησα Μπάρνσλεϊ, γιατί βλέπω κάτι διαφορετικό από Κόβεντρι ως τώρα. Τη βλέπω πιο μαζεμένη. Αν ήταν η περσινή Κόβεντρι, το διπλό θα είχε ήδη παιχτεί. Αφησα και Φλίτγουντ, αποφασίζοντας να πάω σε λίγο μεγαλύτερα σημεία.
Θα ρισκάρω, κοντράροντας για δεύτερη σερί αγωνιστική την Πίτερμπρο. Με τα γνωστά αμυντικά προβλήματα (λόγω απουσιών), οι Ντονς δεν το πίστεψαν το Σάββατο, αλλά η Σέφιλντ δεν είναι το ίδιο. Εχει όνομα, φανέλα, ειδικό βάρος και φυσικά ρόστερ. Το μόνο που δεν έχει προς το παρόν είναι φόρμα. Στο δικό μου το μυαλό, είναι θέμα χρόνου να τη βρει κι αυτή!
Η Κρόουλι μπήκε με 2 στα 2, 1-0 κέρδισε και την Μπάρνσλεϊ και τη Σουίντον. Κοινό χαρακτηριστικό ότι πήρε και στα δύο ματς περισσότερα από αυτά που άξιζε. Η Μπράντφορντ, όμως, έχει ψυχολογία, ξέρει να κλέβει αποτελέσματα και παίζοντας στο ίδιο στυλ με την Κρόουλι, για μένα έχει περισσότερες ελπίδες από αυτό που λένε οι μπουκ.
Το διπλό στο Ολνταμ - Πορτ Βέιλ είναι – θεωρητικά – το σημείο που έχει όλο το πακέτο: φόρμα, απόδοση, μομέντουμ. Η Πορτ Βέιλ έρχεται από άνετο διπλό στην Ντόνκαστερ, σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία και απέναντί της είναι μια ομάδα που στις δύο πρώτες αγωνιστικές δέχθηκε συνολικά 5 γκολ. Είναι αυτό που λέμε «το παίζω και ας μην έρθει».
Στη Λιγκ 2, επίσης έχει επιλογές. Οχι τόσες πολλές όσες στη Λιγκ 1, αλλά έχει. Τρία κύκλωσα αρχικά, εννοείται όλα διπλά: Λούτον – Μπέρι (3.00), Σάουθεντ – Γουίμπλεντον (4.20) και Πόρτσμουθ – Νορθάμπτον (3.75). Αφήνω την Μπέρι με... βαριά καρδιά (δεν γίνεται να παίξω όλα!), αφήνω τη Γουίμπλεντον αν και η απόδοση είναι τεράστια (απλά σέβομαι και την Σάουθεντ) και κρατάω μόνο τη Νορθάμπτον. Οσο η ομάδα του Γουάιλντερ παίζει εκτός έδρας και η απόδοση είναι στο 3.50+ απλά δεν γίνεται να το προσπεράσεις εύκολα.
Στην Τσάμπιονσιπ, η αγωνιστική είναι κακή. Για να σας βάλω στην... πρίζα, όμως, η αγωνιστική του Σαββάτου, που ακολουθεί, φαίνεται πως έχει πολύ ψωμί. Αν βοηθήσουν λίγο και τα σημερινά αποτελέσματα... Τι έχουμε σήμερα; Μια Λιντς και μια Νότιγχαμ. Η Λιντς άνοιξε αουτσάιντερ (!) στο εντός έδρας ματς με την Μπράιτον, τώρα γύρισε ελαφρώς φαβορί (2.70). Και ακολουθώ Λιντς που έρχεται από την πρώτη νίκη της σεζόν και κοντράρω Μπράιτον που είναι φανερά ανέτοιμη. Οσο για το Μπόρνμουθ – Νότιγχαμ; Είναι σημείο έμπνευσης και απόδοσης. Και οι δύο μπήκαν καλά, το περίμενα πιο ισορροπημένο, αλλά το 3.60 προκαλεί. Εξάλλου, είναι η πρώτη φορά φέτος που η Μπόρνμουθ θα παίξει κόντρα σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο.
Στη σούμα. Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Πως θα «παντρέψω» τα 6 ματς; Ισως αν ήταν μεσούσης της σεζόν αυτή η αγωνιστική, να ανοιγόμουν περισσότερο. Τώρα, θα πάω απλά σε δύο trixie: το ένα με Λιντς, Νότιγχαμ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και το άλλο με Μπράντφορντ, Πορτ Βέιλ και Νορθάμπτον. Σκέφτηκα μήπως έβαζα μόνη της την Πορτ Βέιλ, πετούσα και ένα από τα υπόλοιπα, και πήγαινα με γιανκί (σύστημα 2-3-4) με τα άλλα. Ομως, όπως ενδεχομένως να θυμάστε από τον απολογισμό της προηγούμενης σεζόν, τα γιανκί δεν με πάνε! Οπότε πάω σε δύο trixie... Εννοείται, πως έστω με μία δυάδα από το ένα trixie, θα έχω μικρό κέρδος. Δεν το συζητάμε αν έρθουν περισσότερα... Οποιος θέλει να ρισκάρει λιγότερο, μπορεί να διαλέξει ένα-δύο και να τα βάλει μονά αποδεκτά.
Το πλήρες άρθρο στο betsellers.com.
Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.
 

Τελευταία Νέα