Η ώρα της ανταπόδοσης

Gazzetta team
Η ώρα της ανταπόδοσης

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G». Διαβάστε τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το kingbet.net.
Βρισκόμαστε οκτώ στροφές πριν από το φινάλε στη Σέριε Β και ουσιαστικά το μόνο που έχει κριθεί είναι η πρώτη και η τελευταία θέση. Από εκεί και πέρα τα πάντα είναι ρευστά.
Η ομάδα που εντυπωσιάζει στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος είναι η Μόντενα. Την έχω επιλέξει κι άλλες φορές στο μπλογκ μου και τις περισσότερες με έχει δικαιώσει. Τελευταία ήταν την περασμένη εβδομάδα στο άνετο over με τη Γιούβε Στάμπια. Μία φορά που δεν με δικαίωσε και την θυμάμαι ακόμα ήταν στο ντέρμπι του πρώτου γύρου με την Κάρπι. Θυμάμαι ότι το ματς διεξαγόταν στη 1.30 το μεσημέρι της Κυριακής. Τα πάντα έδειχναν άσο. Μέχρι που μία ώρα πριν από την έναρξη ήρθαν τα πάνω κάτω. Ο άσος έφτασε στα ύψη, το «διπλό» υποχώρησε πάρα πολύ. Σχεδόν τα δύο σημεία έφτασαν στην ίδια απόδοση. Από εκεί κατάλαβα ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Ακόμη κι όταν η Μόντενα προηγήθηκε, το «Χ» και το «2» στο live ήταν σε εντελώς διαφορετικές αποδόσεις από αυτές που θα έπρεπε να είναι, κρίνοντας από τα δεδομένα της αναμέτρησης. Σε λίγο ήρθε η ισοφάριση, με το «διπλό» να παίζει σε «εξευτελιστικές» αποδόσεις. Λίγο μετά ήρθε και το 1-2 κι εκεί τα πάντα τελείωσαν. Το μόνο που άλλαξε ήταν το τελικό σκορ (2-3). Δεν μπορώ να ξέρω με βεβαιότητα ποια ήταν η αιτία όλων αυτών, όμως για Σέριε Β μιλάμε. Δεν χρειάζεται να έχει κανείς γνώσεις… πυρηνικής φυσικής για να καταλάβει.
Σήμερα λοιπόν έφτασε η ώρα της ρεβάνς στο «Σάντρο Καμπάσι». Θα μπορούσε να υποστηρίξει κανείς ότι ήρθε η ώρα της ανταπόδοσης. Θα ήταν μία απλοϊκή σκέψη, που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εκ των προτέρων, αν έχει βάση ή όχι. Τα στοιχεία όμως που έχω στα χέρια μου λένε ότι η Μόντενα (2η καλύτερη επίθεση στη Σέριε Β) είναι η ομάδα που έχει το δεύτερο καλύτερο απολογισμό στην κατηγορία στο δεύτερο γύρο (7-5-1 έναντι 8-5-0 της Παλέρμο). Η σημερινή αντίπαλός της, Κάρπι, έχει ρεκόρ 2-5-5 στα 12 τελευταία παιχνίδια της και 1-3-3 στα 7 τελευταία εντός. Ακόμα και αυτή η μοναδική νίκη της ήρθε με γκολ στο 90’ κόντρα στην Τράπανι (3-2). Συν τοις άλλοις οι φιλοξενούμενοι ενισχύονται σημαντικά με την επιστροφή του αρχισκόρερ τους, Μπαμπακάρ (16 γκολ), που ξεκουράστηκε το Σάββατο κόντρα στη Γιούβε Στάμπια. Συνεπώς κρίνοντας από όλα τα προαναφερθέντα, αλλά και χωρίς να αμελήσω τον χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι που έχει η αναμέτρηση, δεν μπορώ παρά να επιλέξω το «διπλό», ειδικά από τη στιγμή που προσφέρεται σε αποδόσεις λίγο πάνω από το 3.00.
Κρατάω επίσης το «διπλό» της Εμπολι, κυρίως λόγω της συγκομιδής της Βίρτους Λαντσιάνο (1 βαθμός στα 5 τελευταία) το τελευταίο διάστημα. Οι Αμπρουτσέζοι μου δίνουν την εντύπωση ότι πέτυχαν το στόχο τους που ήταν η άνετη παραμονή και από τη στιγμή που συνειδητοποίησαν ότι δεν βρίσκονται σε αντίστοιχο επίπεδο με τις ομάδες που κυνηγούν την απευθείας άνοδο, τα… ψιλοπαράτησαν. Υπενθυμίζω την «πεντάρα» στην Πάντοβα, το 1-3 εντός έδρας από τη Μόντενα, την εντός έδρας ήττα από την Κροτόνε. Κοιτάζω επίσης και το υπολειπόμενο πρόγραμμα της Εμπολι που βρίσκεται στο +2 από τη Λατίνα και στο +4 από την Τσεζένα στη μάχη για την απευθείας άνοδο και βλέπω ότι τα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια της είναι σε Μπρέσια, Τσεζένα, Τσιταντέλα. Στην Μπρέσια έχει κάκιστη παράδοση και η αντίπαλός της έχει κίνητρο, η Τσεζένα κυνηγά την απευθείας άνοδο, η Τσιταντέλα ίσως τότε να παίζει τον νυν υπέρ πάντων αγώνα της για την παραμονή. Συνεπώς το σημερινό ίσως να είναι το πιο βατό από όλα όσα έχει να δώσει μακριά από το «Κάρλο Καστελάνι» μέχρι το φινάλε. Γι’ αυτό και θα την στηρίξω.
Από εκεί και πέρα λόγω της μεγάλης βαθμολογικής κρισιμότητας της αναμέτρησης και της τάσης των ομάδων για No Goal (7 σερί η Τσεζένα, 6 στα 7 τελευταία η Τσιταντέλα), θα κρατήσω αυτή την επιλογή και στο ματς στο «Τομπολάτο». Θεωρώ ότι όποια από τις δύο προηγηθεί, αν φυσικά αυτό συμβεί και δεν μείνει το 0-0 μέχρι το φινάλε, θα έχει ως αποκλειστικό μέλημά της να «κλειδώσει» το προβάδισμά της και μαζί το πολύτιμο «τρίποντο».
Τέλος ένα ειδικό στοίχημα που βλέπω με μεγάλη συμπάθεια είναι τα πολλά γκολ της Παλέρμο (καλύτερη επίθεση στην κατηγορία) στην αναμέτρησή της με τη Ρετζίνα (δεύτερη χειρότερη άμυνα στη Σέριε Β) στο «Ρέντσο Μπαρμπέρα». Ενισχυτικό αυτής της επιλογής οι δύο σημαντικές απουσίες των φιλοξενούμενων στα χαφ (Μαϊκόν, Παμπού), που σίγουρα τους αποδυναμώνουν αισθητά στον ανασταλτικό κομμάτι. Από το να παίξω τον άσο σε αυτές τις αποδόσεις, προτιμώ το over 1,5 ή και το over 2,5 στα τέρματα των Σικελών.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΠΑΠ
ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ – ΕΜΠΟΛΙ 2 2.16
ΚΑΡΠΙ – ΜΟΝΤΕΝΑ 2 3.03
ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ – ΤΣΕΖΕΝΑ N/G 1.79
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ – ΕΜΠΟΛΙ (-0.25) 2 1.83
ΚΑΡΠΙ – ΜΟΝΤΕΝΑ 2 DNB 2.09
ΠΑΛΕΡΜΟ – ΡΕΤΖΙΝΑ Over 1,5 γκολ Παλέρμο 1.72 / Over 2,5 γκολ Παλέρμο 3.40
Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.
 

Τελευταία Νέα