Τα σενάρια πρόκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ

Gazzetta team
Τα σενάρια πρόκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ

bet365

Διαβάστε στο Helpbet.gr τα σενάρια πρόκρισης στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το Champions League παίζει στη Novibet με προσφορά* για τα μέλη! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και σε αρκετούς ομίλους η κατάσταση είναι ακόμα ανοιχτά και όσον αφορά την πρόκριση, αλλά και την τελική κατάταξη.

Στον 1ο όμιλο Ατλέτικο Μαδρίτης και Ντόρτμουντ έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση και η Κλαμπ Μπριζ είναι σίγουρα τρίτη. Σε περίπτωση ισοβαθμίας Ατλέτικο Μαδρίτης και Ντόρτμουντ ευνοούνται οι Γερμανοί. Συνεπώς οι Ισπανοί θέλουν οπωσδήποτε νίκη στο Μπριζ για να τερματίσουν στην πρώτη θέση.

Στον 2ο όμιλο, η Μπαρτσελόνα είναι σίγουρα πρώτη και η Αϊντχόφεν τελευταία. Σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ Τότεναμ και Ιντερ ευνοείται η πρώτη. Συνεπώς η Τότεναμ προκρίνεται με ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Ιντερ, ενώ οι Ιταλοί θέλουν καλύτερο αποτέλεσμα από τους Λονδρέζους.

Χαμός στο «Ανφιλντ»

Στον 3ο όμιλο, όλοι είναι ενδιαφερόμενοι. Aκόμα και ο Ερυθρός Αστέρας που θέλει νίκη κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν και ήττα της Λίβερπουλ για να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ (σε ισοβαθμία, η Λίβερπουλ τερματίζει 3η). Η Παρί με διπλό στο Βελιγράδι προκρίνεται ό,τι κι αν γίνει στο «Ανφιλντ». H Νάπολι περνά και με Χ, ακόμα κι αν χάσει εφόσον χάσει και η Παρί. Η Λίβερπουλ θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με οποιαδήποτε νίκη με 2+ γκολ διαφορά, η Λίβερπουλ αφήνει πίσω της τη Νάπολι. Σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας στους 9 πόντους (νίκη Λίβερπουλ, ισοπαλία στο Βελιγράδι) η Λίβερπουλ τερματίζει πρώτη και η Παρί δεύτερη.

Στον 4ο όμιλο, η Πόρτο είναι σίγουρα πρώτη και η Σάλκε δεύτερη. Το μόνο που παίζεται είναι η 3η θέση, με τη Γαλατασαράι να έχει σαφές προβάδισμα, αφενός γιατί παίζει εντός έδρας με την Πόρτο, αφετέρου γιατί ακόμα και σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τη Λοκομοτίβ Μόσχας υπερτερεί.

Στον 5ο όμιλο, ενδιαφέρον υπάρχει μόνο στο παιχνίδι του Αμστερνταμ, όπου παίζεται η πρωτιά. Ο Αγιαξ θέλει μόνο νίκη, η Μπάγερν βολεύεται και με το Χ. Η Μπενφίκα είναι σίγουρα τρίτη και η ΑΕΚ τέταρτη.

«Τελικός» πρόκρισης

Στον 6ο όμιλο, η Μάντσεστερ Σίτι έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και καπαρώνει την πρωτιά με Χ. Η Χόφενχαϊμ θέλει μόνο νίκη, ελπίζοντας σε ήττα της Σαχτάρ για να τερματίσει 3η και να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Με Χ περνά και η Λυών που έχει ελπίδες ακόμα και για την πρωτιά, αφού υπερτερεί σε ισοβαθμία με τη Μάντσεστερ Σίτι. Η Σαχτάρ θέλει μόνο νίκη κόντρα στους Γάλλους για να ακολουθήσει τους Αγγλους στους «16».

Στον 7ο όμιλο, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σίγουρα πρώτη και η Ρόμα δεύτερη. Παίζεται μόνο η 3η θέση, με τη Πλζεν να έχει ισχυρό προβάδισμα απ’ τη στιγμή που παίζει εντός έδρας με τη Ρόμα. Yπερτερεί σε ισοβαθμία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία παίζει στο «Μπερναμπέου».

Στον 8ο όμιλο, η Γιουβέντους με νίκη στην Ελβετία εξασφαλίζει την πρωτιά ανεξαρτήτως αποτελέσματος στη Βαλένθια, αλλά σε ισοβαθμία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περνά ως 2η. Η Βαλένθια θα είναι τρίτη και η Γιουνγκ Μπόις τέταρτη.

 

Τελευταία Νέα