Προγνωστικά στοιχήματος | Σημεία από Σούπερ Λίγκα

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Σημεία από Σούπερ Λίγκα

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Την αγωνιστική περίοδο 2011-12 ήταν η τελευταία φορά που ηττήθηκε ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη σε επίπεδο πρωταθλήματος. Εξι σερί νίκες και μία ισοπαλία (η περσινή με 1-1 σκορ) μετρούν έκτοτε οι «ερυθρόλευκοι» που λίγες μέρες πριν το κρίσιμο βαθμολογικά ματς με τη Μίλαν για το Γιουρόπα Λιγκ, αγωνίζονται σήμερα το μεσημέρι στην πόλη της Θράκης.

Η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται σε ανοδική αγωνιστική κατάσταση, προερχόμενη από δύο σερί νίκες και αήττητο πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα (4 νίκες, 1 ισοπαλία) και δείχνει να έχει βρει λύση στο επιθετικό πρόβλημα (δημιουργία φάσεων και τελειώματα) που ήταν έντονο το περασμένο διάστημα. Σαφές φαβορί σήμερα ο Ολυμπιακός, μπορεί να φτάσει στη νίκη και να επιβεβαιώσει το διπλό σε απόδοση 1.63 στη Novibet, απέναντι σε μία ομάδα που δυσκολεύεται στο γκολ εσχάτως, όπως επιβεβαιώνουν τα στατιστικά (έχει τα λιγότερα γκολ από τις ομάδες της πρώτης 10άδας στην κατάταξη).

Το παραπάνω ματς είναι και το πρώτο χρονικά της ημέρας στη Σούπερ Λίγκα και ένα από τα πολλά ματς που προσφέρονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα, όπου ξεχωρίζει ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες μεταξύ Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς (2-2 το πρώτο ματς, δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ).

Από τη Σούπερ Λίγκα πάντως προέρχεται και η δεύτερη επιλογή της ημέρας αναφορικά με τα προγνωστικά στοιχήματος. Στάση στο Περιστέρι και τον αγώνα Ατρόμητος – Αρης. Αξιόπιστος εντός έδρας ο Ατρόμητος, σε ανοδική αγωνιστική κατάσταση ο Αρης μετά την αλλαγή προπονητή και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Σάββα Παντελίδη, προέρχεται από δύο νίκες και μία ισοπαλία (1-1 με ΠΑΟ), έχοντας ως στοιχείο το G/G.

Το ματς μοιάζει απόλυτα ισορροπημένο και ενδέχεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Με το ανάλογο ρίσκο, η ισοπαλία μπορεί να αποτελέσει επιλογή, που θα είναι και η πρώτη φέτος για τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης μακριά από την έδρα τους στη φετινή Σούπερ Λίγκα (3 νίκες, 3 ήττες ο απολογισμός τους μέχρι στιγμής).

 

Τελευταία Νέα