Προγνωστικά στοιχήματος | Με τον άσο της Παρί

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Με τον άσο της Παρί

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Τα τελευταία χρόνια η Παρί Σεν Ζερμέν έχει δαπανήσει πολλά εκατομμύρια ευρώ, με στόχο το βήμα παραπάνω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μέχρι στιγμής, δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί. Φέτος μάλιστα, είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να μείνει εκτός από τη φάση των ομίλων. Για το τρίτο γκρουπ, σήμερα υποδέχεται σε ένα κρίσιμο βαθμολογικό ματς τη Λίβερπουλ. Ουσιαστικά λοιπόν, όπως φαίνεται και από τα στατιστικά, ακόμα και η ισοπαλία ίσως να μην της αρκεί, σε συνδυασμό και με το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής.

Καθαρά λόγω της ποιότητας των παικτών που διαθέτει η Παρί Ζεν Ζερμέν, όπως τους τρεις από τους κορυφαίους επιθετικούς στην υφήλιο, Νεϊμάρ, Μ’Μπαπέ, Καβάνι, αλλά και της ανάγκης για το αποτέλεσμα, ρισκάρουμε με τον άσο του 2.09 στη Novibet. Το παραπάνω ματς είναι το ένα από τα οκτώ της ημέρας στο Τσάμπιονς Λιγκ και ένα από τα πολλά που περιλαμβάνει στη σύνθεσή του το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.

Σαν επιλογή ρίσκου από την αναμέτρηση της Παρί με τη Λίβερπουλ, μπορούμε να επιλέξουμε τον Εντίνσον Καβάνι να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα, καθώς ο Ουρουγουανός έχει τον πιο καθαρό ρόλο στην επίθεση από τους τρεις.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά στοιχήματος από την αναμέτρηση Αϊντχόφεν – Μπαρτσελόνα για τον δεύτερο όμιλο. Οι Καταλανοί έχουν προκριθεί μαθηματικά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και, σίγουρα, για αυτό που χαρακτηρίζεται το στυλ παιχνιδιού τους, είναι η ικανότητα στην επίθεση. Βέβαια, φέτος η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε εμφανίζει πολλά κενά στο αμυντικό κομμάτι. Αυτά είναι σε θέση να αξιοποιήσει η εξίσου επιθετική πρωταθλήτρια της Ολλανδίας. Αρα, λογική επιλογή δείχνει το ενδεχόμενο να βρουν και οι δύο ομάδες δίχτυα στο μεταξύ τους.

Κλείνουμε τις επιλογές μας από Ισπανία και την αναμέτρηση Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ουέσκα, στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους ματς για τη φάση των 32 του Κυπέλλου. Λόγω έδρας αλλά και επειδή η Μπιλμπάο αναμένεται να παρατάξει πιο ανταγωνιστική 11άδα από την αντίπαλό της, μας οδηγεί στον άσο.

 

Τελευταία Νέα