Προγνωστικά στοιχήματος | Ασοι σε Ισπανία, Ολλανδία

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ασοι σε Ισπανία, Ολλανδία

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Φινάλε στη φάση των ομίλων του UEFA Nations League για την εθνική μας ομάδα σήμερα και την αναμέτρηση με την Εσθονία, στο ΟΑΚΑ. Πιθανότατα και το τελευταίο ματς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην Αθήνα, για το άμεσο τουλάχιστον διάστημα, αφού έπειτα θα τεθεί το θέμα της αλλαγής έδρας και με τα τωρινά δεδομένα δείχνουν πως θα μετακομίσει στο Ηράκλειο της Κρήτης και το Παγκρήτιο. Βαθμολογικά, η πρωτιά έχει κριθεί στον όμιλο και το αποτέλεσμα θα παίξει πρωτίστως ρόλο στο ψυχολογικό κομμάτι και έπειτα θα επιτρέψει στην εθνική να έχει μία δεύτερη ευκαιρία για τα πλέι οφ του Nations League, εφόσον η Φινλανδία περάσει στα τελικά του Euro μέσω της προκριματικής φάσης.

Το εν λόγω ματς, όπως και το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μπάσκετ, είναι τα δύο ματς που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς. Και οι δύο αυτοί αγώνες, όπως και πλήθος άλλων, περιλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.

Σε ότι αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος, θα πορευτούμε με τις δεύτερες κατηγορίες των πρωταθλημάτων Ισπανίας και Ολλανδίας. Για τη Β Ισπανίας, η Αλκορκόν υποδέχεται την Ελτσε. Οπως φανερώνουν και τα στατιστικά, η Ελτσε δεν έχει νίκη μακριά από το γήπεδό της φέτος σε επίπεδο πρωταθλήματος (3 ισοπαλίες, 3 ήττες), τη στιγμή που η Αλκορκόν μετράει 5 νίκες και 1 ισοπαλία ως γηπεδούχος. Επιπροσθέτως, οι φιλοξενούμενοι θα κληθούν να αγωνιστούν σήμερα χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους, Καμπά (7 γκολ σε 11 συμμετοχές). Λογική επιλογή ο άσος του 1.70 στη Sportingbet.

Για την Β Ολλανδίας τώρα, η Ναϊμέγκεν φιλοξενεί την Σπάρτα Ρότερνταμ. Κοινός στόχος και για τις δύο ομάδες είναι η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία και η Ναϊμέγκεν είναι η ομάδα που έχει χάσει σημαντικό έδαφος στη βαθμολογία μέχρι στιγμής και είναι αυτή που «καίγεται» σήμερα. Στη Σπάρτα έχουν προκύψει απουσίες σημαντικών παικτών από όλες τις γραμμές. Η γηπεδούχος μπορεί να το αξιοποιήσει και να επιβεβαιώσει τον άσο που προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ.

 

Τελευταία Νέα