Προγνωστικά στοιχήματος | Παιχνίδι με άσο στο Τσάμπιονς Λιγκ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Παιχνίδι με άσο στο Τσάμπιονς Λιγκ

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Οι αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διοργάνωσης συλλόγων ξεχωρίζουν από το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Και τα οκτώ ματς της ημέρας περιλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Από το πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, μεταξύ Μονακό – Κλαμπ Μπριζ, προκύπτει και επιλογή.

Η Μονακό εδώ και λίγο καιρό έχει στην τεχνική ηγεσία τον Τιερί Ανρί, με τον οποίο δεν έχει σημειώσει σε 4 ματς. Περισσότερο ψυχολογικό μοιάζει το πρόβλημα, με την ομάδα από το Πριγκιπάτο να ψάχνει ένα αποτέλεσμα που θα συμβάλλει στην τόνωση του ηθικού και η ομάδα θα αρχίσει να παίρνει τα πάνω της.

Από το 2015 και την επικράτηση επί του Παναθηναϊκού (3-0) εντός έδρας, έχει να σημειώσει νίκη σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ η Κλαμπ Μπριζ, σημερινή αντίπαλος της Μονακό. Μία νίκη, 2 ισοπαλίες και 12 ήττες μετρούν οι Βέλγοι την τελευταία 3ετία στο κορυφαίο επίπεδο και μοιάζουν ως ο κατάλληλος αντίπαλος για τους Μονεγάσκους τη δεδομένη στιγμή. Η Μονακό σαφώς υπερτερεί και μπορεί αξιοποιώντας τον παράγοντα έδρα, αλλά και την ποιότητα των παικτών που διαθέτει στην επίθεση, να επιβεβαιώσει τον άσο του 2.25 στη Novibet.

Προϋποθέσεις άσου και για τη Νοτς Κάουντι, η οποία σε αναμέτρηση για τη Β Αγγλίας φιλοξενεί την Ολνταμ. Η γηπεδούχος βρίσκεται σε δύσκολη θέση βαθμολογικά αναφορά με την παραμονή της και στο σημερινό ματς υπάρχει μόνο η νίκη.

Δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα η Ολνταμ, στην οποία το κλίμα μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα είναι βαρύ. Μάλιστα, από τον κόσμο ασκούνται πιέσεις στον προπονητή της (Φράνκι Μπαν) ώστε να παραιτηθεί. Οπως φαίνεται και από τα στατιστικά, η Ολτναμ είναι μία από τις πιο ντεφορμέ ομάδες της κατηγορίας. Η γηπεδούχος μπορεί να αξιοποιήσει το ευνοϊκό για αυτήν τάιμινγκ και να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Με τα δύο αυτά σημεία, τους άσους των Μονακό και Νοτς Κάουντι, ολοκληρώνουμε για σήμερα τα προγνωστικά στοιχήματος.

 

Τελευταία Νέα