Προγνωστικά στοιχήματος | Το μομέντουμ δείχνει διπλό

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Το μομέντουμ δείχνει διπλό

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Ο Αλμπέρτο Μοντεαγούδο, ο οποίος βρέθηκε για ένα μικρό διάστημα φέτος στην τεχνική ηγεσία του Απόλλων Σμύρνης, είναι ο νέος προπονητής της Λούγκο και πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στο ματς Κυπέλλου με τη Λεβάντε. Ο Ισπανός προπονητής ανακοινώθηκε χθες Δευτέρα και σήμερα θα βρεθεί για πρώτη φορά στον πάγκο της νέας του ομάδας. Η αστάθεια στην απόδοση της ομάδας και η μέτρια παρουσία της στις πρώτες αγωνιστικές της Β Ισπανίας, έπαιξαν το ρόλο τους στην αλλαγή τεχνικής ηγεσίας. Παρά την αλλαγή προπονητή, που συνήθως λειτουργεί θετικά στον ψυχολογικό τομέα, η Λεβάντε, είναι σήμερα το φαβορί και το διπλό του 2.20 στη Vistabet έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Το παραπάνω ματς είναι ένα από τα τέσσερα που διεξάγονται σήμερα για το Κύπελλο Ισπανίας και ένα από τα πολλά ματς που περιλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Η Λεβάντε βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ, προερχόμενη από 4 σερί νίκες (όλες για την Πριμέρα Ντιβιζιόν). Μέσα σε αυτά τα αποτελέσματα και το διπλό στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1 πριν από δύο εβδομάδες.

Οπως φαίνεται και από τα στατιστικά, η Ντάρμσταντ είναι μία ομάδα που δεν έχει αξιοποιήσει στο βαθμό που θα ήθελε τον παράγοντα έδρα στο πρωτάθλημα της Β Γερμανίας. Γενικά, δεν βρίσκεται και στην καλύτερή της κατάσταση το τελευταίο διάστημα (1 νίκη, 1 ισοπαλία, 4 ήττες στα 6 πιο πρόσφατα ματς). Η Χέρτα είναι ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, είναι πολύ πιο αποτελεσματική από άποψη αποτελεσμάτων και φυσικά υπερέχει βάσει ρόστερ. Σε δίκαιη τιμή το διπλό, λίγο πιο κάτω από τον διπλασιασμό, μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Κλείνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με μπάσκετ και τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ναντέρ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο «δικέφαλος» του Βορρά, μετά από τρεις ήττες ψάχνει την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση. Στην έδρα του παρουσιάζεται γενικά βελτιωμένος και από τη στιγμή που η Ναντέρ δεν είναι κάποιο μεγαθήριο, παίζεται ο άσος.

 

Τελευταία Νέα