Προγνωστικά στοιχήματος | Ασοι στο Γιουρόπα Λιγκ, ειδικό στοίχημα στην Ευρωλίγκα

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ασοι στο Γιουρόπα Λιγκ, ειδικό στοίχημα στην Ευρωλίγκα

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Με διπλή ελληνική συμμετοχή, ολοκληρώνεται σήμερα το τριήμερο των αγώνων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Υποχρεώσεις για το Γιουρόπα Λιγκ υπάρχουν σήμερα, με 24 συνολικά ματς να περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα από τη δεύτερη τη τάξει Ευρωπαϊκή διοργάνωση και όλα να βρίσκονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.

Ο παράγοντας έδρα αποτελεί σημαντικό κομμάτι για αυτό θέλει να αξιοποιήσει η Ρέιντζερς στην αναμέτρηση με την Σπαρτάκ Μόσχας. Εννέα νίκες και 1 ισοπαλία μετράει φέτος ως γηπεδούχος η ομάδα της Σκωτίας σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει στα 9 από αυτά τα ματς τουλάχιστον από 2 γκολ. Μάλιστα, στα 5 πιο πρόσφατα εντός έδρας έχει απολογισμό τερμάτων 19 υπέρ και 3 κατά. Ιδιαιτερότητα για τη Σπαρτάκ αποτελεί το γεγονός πως θα έχει υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο και λογικά ανεβασμένο ηθικό, ωστόσο, έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες με κυριότερες του βασικού στόπερ Ζιγκό και του ποιοτικού επιθετικού Λουίζ Αντριάνο.

Οι εντός έδρας επιδόσεις της Ρέιντζερς και τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν στην Σπαρτάκ, δίνουν τον πρώτο λόγο στον άσο του 2.00 στη Sportingbet.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά στοιχήματος από το Γιουρόπα Λιγκ και το ματς Μπεσίκτας – Γκενκ. Το ματς είναι κομβικό για αμφότερες, όπως φαίνεται και από τα στατιστικά, δεδομένα όμως, λόγω έδρας, η Μπεσίκτας είναι αυτή που «καίγεται» περισσότερο για το αποτέλεσμα. Τουλάχιστον εντός έδρας, οι Τούρκοι παρουσιάζονται σε πολύ καλή κατάσταση, σε αντίθεση δηλαδή με ότι ισχύει μακριά από αυτή. Από την ομάδα του Βελγίου υπάρχει μία σημαντικότατη απουσία στην επίθεση, του εξτρέμ Τροσάρ, σκόρερ 15 γκολ φέτος (σε συνολικά 17 συμμετοχές). Λογικός άσος.

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές από την Ευρωλίγκα και τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Όπως έχει φανεί στις μέχρι στιγμής υποχρεώσεις τους, οι Πειραιώτες είναι μία ομάδα που θέλουν να τρέξουν στο γήπεδο ενώ η μπάλα περνάει πολλές φορές μέσα στη ρακέτα, με αποδέκτη τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ έχει αρχίσει πολύ καλά στη σεζόν και το ενδεχόμενο να ξεπεράσει σήμερα τους 11.5 πόντους, σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό, έχει λογική και μπορεί να επιβεβαιωθεί.

 

Τελευταία Νέα