Προγνωστικά στοιχήματος | Πιθανός άσος η Θέλτα

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Πιθανός άσος η Θέλτα

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Επιθετικά πρόκειται για ικανότατη ομάδα, αμυντικά όμως βγάζει προβλήματα και ως αυτού η Θέλτα παραμένει στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα (2 νίκες, 4 ισοπαλίες, 2 ήττες συνολικός απολογισμός) στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Δεδομένα πάντως, η Θέλτα είναι μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα στα εντός έδρας ματς.

Οπως επιβεβαιώνουν και τα στατιστικά, παραμένει αήττητη φέτος στη La Liga (1 νίκη, 3 ισοπαλίες) αλλά και συνολικά σε επίπεδο πρωταθλήματος σε όλο το 2018. Η τελευταία εντός έδρας ήττα σημειώθηκε τον Δεκέμβριο του 2017, από τη Βιγιαρεάλ. Εκτοτε, το ρεκόρ της Θέλτα στο «Μπαλαΐδος» και σε επίπεδο πρωταθλήματος είναι 6 νίκες και 9 ισοπαλίες.

Η Αλαβές προέρχεται από ιστορική νίκη απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (1-0, η πρώτη επί της «βασίλισσας» μετά το 1931 στο γήπεδό της), ωστόσο χάνει το ευνοϊκό για αυτή τάιμινγκ, αφού υπήρξε η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Συνυπολογίζοντας και την παράδοση, καταλήγουμε στον άσο του 1.91 στη Vistabet.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά στοιχήματος από τη Β Ολλανδίας και την αναμέτρηση Νέοι Αγιαξ – Βάαλβαϊκ. Οι μικροί του Αγιαξ ήταν πέρσι πρωταθλητές, παίζουν ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου επιθετικά και χαρακτηρίζονται από την ικανότητα στο σκοράρισμα αλλά και τα κενά στην άμυνα. Συνήθως, ως γηπεδούχοι, επιλέγουν να παίξουν επιθετικά από τα πρώτα λεπτά. Περιμένουμε ματς με γρήγορο ρυθμό από νωρίς και λόγω της αγωνιστικής φιλοσοφίας του Αγιαξ, επιλέγουμε το Over 1.5 γκολ στο ημίχρονο.

Το σημερινό κουπόνι, πλην του ποδοσφαίρου, περιλαμβάνει και αναμετρήσεις για το μπάσκετ. Τα ματς για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα, με τον Ολυμπιακό, να είναι η ελληνική ομάδα που αγωνίζεται σήμερα. Από τον αγώνα της Ζαλγκίρις με τη Φενέρ προκύπτει όμως πρόταση, με το Over στους 153,5 πόντους να έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης. Η Φενέρ φέτος παίζει πιο επιθετικά, έχει σημειώσει περισσότερους από 90 πόντους στα 2 από τα 3 πιο πρόσφατα ματς και είναι πιθανό να παρασύρει στο γρήγορο ρυθμό και τη Ζαλγκίρις.

 

Τελευταία Νέα