Προγνωστικά στοιχήματος | Λογικό G/G στο UEFA Nations League

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Λογικό G/G στο UEFA Nations League

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Οι δύο τελευταίες παγκόσμιες πρωταθλήτριες, Γαλλία και Γερμανία, τίθενται σήμερα αντιμέτωπες σε αναμέτρηση για το Α Γκρουπ του UEFA Nations League. Ενα από τα ματς που ξεχωρίζουν στο σημερινό πλούσιο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Η Γερμανία δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, σε καίρια για την εξέλιξη του αγώνα σημεία, στο ματς στην Ολλανδία και μοιραία ηττήθηκε 3-0 και παρέμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου με 1 βαθμό.

Μαθηματικά ελπίδες για την πρωτιά υπάρχουν μόνο σε περίπτωση που δεν ηττηθεί σήμερα, μία αναμέτρηση που έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα σε άμυνα και μεσαία γραμμή λόγω τραυματισμών. Τελευταίο... θύμα, ο βασικός στόπερ Μπόατεγκ που χτύπησε στο ματς που προηγήθηκε χρονικά. Η βαριά ήττα στην Ολλανδία πάντως έχει πεισμώσει τους διεθνείς, ενώ παραδοσιακά η Γερμανία είναι ομάδα που είναι συνυφασμένη με τον τομέα του σκοραρίσματος. Το πολύ λογικό Goal / Goal στο εκτός έδρας ματς με τη Γαλλία προσφέρεται στο 1.72 στη Sportingbet.

Οκτώ ακόμα αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα για το UEFA Nations League, σε ένα πρόγραμμα που την πλειονότητά του αποτελούν οι αγώνες για την τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2019, σε επίπεδο Ελπίδων (U21), με 24 ματς να είναι προγραμματισμένα.

Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια, αποτυπώνουν όμως σε μεγάλο βαθμό την εικόνα των ομάδων. Σύμφωνα λοιπόν με τα στατιστικά, η Δανία U21 είναι μία ομάδα που σκοράρει τον ίδιο αριθμό γκολ στο πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο (από 7). Με νίκη είναι σίγουρα στην τελική φάση, οπότε έχει κίνητρο απέναντι στους Νήσους Φερόε. Επιλογή ρίσκου το Over 1.5 γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Κλείνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας και την αναμέτρηση Κοριτίμπα - CSA Al (Σέντρο Σπορτίβο Αλαγκοάνο). Από τα μέσα Σεπτεμβρίου η Κοριτίμπα έχει βελτιωθεί υπό τις οδηγίες του νέου της προπονητή, Αρζελ Φουκς, όπου και παραμένει αήττητη με δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες σαν απολογισμό. Δεν διανύει και την καλύτερή της περίοδο η CSA (1 νίκη, 1 ισοπαλία, 3 ήττες στα 5 τελευταία) και ο άσος μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

 

Τελευταία Νέα