Διπλό να… του το τρίψει στη μούρη

Gazzetta team
Διπλό να… του το τρίψει στη μούρη

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Χρήστου Στεργίου από το kingbet.net
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Με ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο η Γιουνγκ Μπόις επιβεβαίωσε το over απέναντι στην Αστάνα. Καλές τύχες είχε και το διπλό της Κράσνονταρ, μέχρι την αποβολή και πέναλτι, που άλλαξε τη ροή της αναμέτρησης.
Τέλος η Ευρώπη μέχρι τον Φεβρουάριο, στροφή αποκλειστικά στα πρωταθλήματα και τις τελευταίες αγωνιστικές του 2016. Η Β’ Γαλλίας, μετά τους αγώνες κυπέλλου της προηγούμενης εβδομάδας, επιστρέφει και ελπίζω να αφήσαμε πίσω το κακό σερί μαζί της.
Απόψε δεν ξέρω πόσους άσους θα έχουμε, αλλά προσωπικά δεν μου κάνει κανένας. Συνδιασμός φόρμας, απόδοσης και ρεπορτάζ που να προκύπτει στοιχηματική ευκαιρία σε νίκη γηπεδούχο δεν βρίσκω.
Αντίθετα κρατάω δύο καλοπληρωμένα διπλά, με αρχή στο ντέρμπι της Κορσικής. Γκαζελέκ και Αζαξιό εδρεύουν στην ίδια πόλη, δίχως όμως την πολύ μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ τους. Η φιλοξενούμενη «χάνει» μεγάλο μέρος της δυναμικής της εκτός έδρας, αλλά αυτό συμβαίνει όταν καλείται να αφήσει το νησί της, κάνοντας αρκετά χιλιόμετρα προς την ηπειρωτική Γαλλία. Σήμερα θα… βολτάρει λίγα χιλιόμετρα δίπλα, στο γήπεδο της συμπολίτισσας. Από εκεί που πέρασε με διπλό πριν δύο χρόνια, στην καλύτερη σεζόν στην ιστορία της Γκαζελέκ. Είχαμε ποντάρει σε εκείνο το διπλό, που πλήρωνε περίπου 4 μονάδες. Σε ίδια απόδοση πάνω κάτω και τώρα, με τη φετινή Γκαζελέκ να μην έχει καμία σχέση με εκείνη την ομάδα. Μπορεί να ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες τη σεζόν, μπορεί το ρόστερ της να είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία, αλλά καθρέπτης είναι το γήπεδο και εκεί παρουσιάζει πολύ λίγα πράγματα. Η Αζαξιό μοιάζει σε πολύ καλύτερη κατάσταση, έρχεται από έναν Νοέμβριο που ήταν ο καλύτερος φετινός της μήνας και το σετ την αδικεί.
Καλό αουτσάιντερ και η Λαβάλ, στην επιστροφή του Σιμόνε στο γήπεδο της Τουρ. Εκεί όπου οδήγησε την τοπική ομάδα σε μια εξαιρετική σεζόν πέρσι. Μπορεί να αγαπήθηκε από κόσμο και παίκτες, έχει όμως κάκιστες σχέσεις με τον πρόεδρο (στη φώτο μαζί σε μια… περσινή διαφωνία!). Πέρσι φαγωνόταν σε όλη τη σεζόν, μέχρι που τον έδιωξε. Και τι δεν θα έδινε για να του μπει στο μάτι με ένα διπλό με τη νέα του ομάδα εκεί μέσα. Ηδη μια μπηχτή την πέταξε. «Φέτος δουλεύω σε έναν σοβαρό και οργανωμένο σύλλογο», δήλωσε πριν λίγες μέρες. Και αν τον συγκρίνουμε με τον Μερκαντάλ, είναι μια κλάση, προπονητικά, πάνω. Και να το πιάσουμε και αγωνιστικά, η Λαβάλ είναι ποιοτικότερο σύνολο από την Τουρ.
Η συνέχεια στο kingbet.net
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.

 

Τελευταία Νέα