Θα κριθεί στο... νήμα

Gazzetta team
Θα κριθεί στο... νήμα

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του «Ημιχρονάκια» από το bxpbet.com
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Τρεις επιλογές με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον στη στήλη από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Καλημέρα σε όλους! Τελευταία πράξη των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, όπου αρκετές ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους και κάποιες άλλες ρίχνουν την... τελευταία ζαριά για το εισιτήριο των «32» του θεσμού.
Αρκετά ενδιαφέρον όμιλος είναι ο 10ος, εκεί που ο ΠΑΟΚ δίνει τη δική του μάχη για πρόκριση στην επόμενη φάση. Πολλά θα κριθούν Στα τελευταία λεπτά, στο... νήμα των δύο αγώνων, ανάμεσα στον «Δικέφαλο του Βορρά» κόντρα στη Λίμπερετς και στο ματς Καραμπάγκ - Φιορεντίνα. Μόνο νίκη θέλει η Λίμπερετς και ταυχρόνα ήττα της Καραμπάγκ, μόνο νίκη θέλει ο ΠΑΟΚ, όπως και η Κάραμπαγκ, ενώ η Φιορεντίνα «συμβιβάζεται» και με το βαθμό της ισοπαλίας. Αρκετά... σφιχτές αναμένονται να μπουν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας το αυτί και στο άλλο ματς του ομίλου. Εκτιμώ, να είναι προσεκτικές και το να λήξουν και οι δύο αναμετρήσεις του 10ου ομίλου με ισόπαλο αποτέλεσμα στο πρώτο μέρος θα μπει στο παιχνίδι μου.
Η Ρόμα δεν έχει εξασφαλίσει μόνο την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και την πρώτη θέση του 5ου ομίλου. Ταξιδεύει με αρκετές αλλαγές στη Ρουμανία, που θα αντιμετωπίσει μία Αστρα -σαφώς- με το μυαλό μόνο και μόνο στη νίκη.
Η συνέχεια στο bxpbet.com
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα