Η Λέγκια των γκολ

Gazzetta team
Η Λέγκια των γκολ

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Λευτέρη Ντανοβασίλη από το kingbet.net .
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Ο Ροστόφ έκανε το αναμενόμενο, ενώ το ματς στο Κίεβο δεν είναι για σχολιασμό. Έτσι όπως πήγε, λογικό να χαθεί το ειδικό.
Τελευταία ημέρα της φάσης των ομίλων, λοιπόν, για το Τσάμπιονς Λιγκ και στα περισσότερα παιχνίδια είναι αλήθεια ότι δεν μπορείς να βγάλεις εύκολα σημείο. Στις περισσότερες περιπτώσεις απλά γιατί δεν αξίζει. Στη Βαρσοβία η Λέγκια υποδέχεται την Σπόρτινγκ και οι γηπεδούχοι γνωρίζουν ότι πρέπει να ανοιχτούν, ψάχνοντας τη νίκη που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν στην Ευρώπη. Μέχρι τώρα έχουν δεχθεί 24 γκολ, ισοφαρίζοντας την επίδοση της ΜΠΑΤΕ από τη σεζόν 2014-15, ενώ στα 5 παιχνίδια τους είχαμε 32 γκολ!
Οι Πορτογάλοι από την άλλη δεν έχουν σκοράρει μόλις σε 1 από τα 12 τελευταία τους παιχνίδια εκτός έδρας. Αυτό συνέβη στο Ντόρτμουντ, όπου και πάλι το άξιζαν το γκολ. Στο 1,70 το G/G και μπορεί να μην πληρώνει τόσο καλά, αλλά μέρα που είναι μου κάνει. Εδώ θα ρισκάρω και με το over 1,5 στο πρώτο ημίχρονο, που στο 2,45 είναι μια χαρά. Ήρθε στο μεταξύ τους παιχνίδι στον πρώτο γύρο, ενώ έχει έρθει σε όλα τα ματς της Λέγκια.
Η συνέχεια στο kingbet.net
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 

Τελευταία Νέα