Ό,τι αρχίζει ωραίο, τελειώνει με δύο μισά διπλά

Gazzetta team
Ό,τι αρχίζει ωραίο, τελειώνει με δύο μισά διπλά

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Μίλτου Ζωγράφου από το kingbet.net.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!

Ιδιαίτερα καλή η χθεσινή μέρα, δεύτερη στη σειρά, επιβεβαίωσε τον τίτλο, αφού ναι μεν έλειψε η αιτιολόγηση στα προτεινόμενα ματς, η επιλογή όμως δεν έγινε βιαστικά, αλλά μετά από ενδελεχή σκέψη και εξέταση όλων των απαιτούμενων παραμέτρων. Πάρτι έκανε η Νις (1.85), ζορίστηκε λίγο, τελικά όμως κέρδισε η Γαλατά (1.90), πανδαισία γκολ στο ματς της Μπόκα, βγήκε από νωρίς το Over (2.15), χαλαρά κέρδισε και η Γκρασχόπερς (2.10), ενώ το μόνο που χάθηκε ήταν η Νόρντζελαντ στο πλέον αψυχολόγητο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Σούμα, +3.00 units ή yield +60%...
Πάμε στα σημερινά…
Ηρακλής – ΠΑΣ Γιάννινα
Με Ελλάδα ασχολούμαι πολύ σπάνια, εντούτοις σήμερα βλέπω πως υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις. Ο Ηρακλής είναι σε φάση αναταραχής, υπάρχει γκρίνια και όλοι τα βάζουν με όλους. Ο ΠΑΣ, από την άλλη, διάγει ίσως την καλύτερη περίοδο της ιστορίας του. Με νίκη σήμερα θα βρεθεί και πάλι στη δεύτερη θέση, πέντε πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό, κάτι που για μια ομάδα αυτού του βεληνεκούς σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος είναι τεράστια επιτυχία. Οι Γιαννιώτες έχουν καλή ομάδα, δουλεύουν αθόρυβα, δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και μπορούν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς. Επειδή όμως παίζουμε χρήματα, καλό είναι να τα διαφυλάσσουμε όσο περισσότερο γίνεται, οπότε θα πάρω το ασιατικό διπλό -0.25 σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού…
Η συνέχεια στο kingbet.net
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 

Τελευταία Νέα