Τους Ταύρους από τα κέρατα

Gazzetta team
Τους Ταύρους από τα κέρατα

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Λευτέρη Ντανοβασίλη από το kingbet.net
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Οι καλές αποδόσεις στο G/G της Τόσνο και στο over 1,5 από το α’ ημίχρονο της Κίμκι μετρίασαν κάπως τα πράγματα (συν το over της Ντιναμό Κιέβου).
Τα βασικά σημεία, όμως, δεν βγήκαν, οπότε εξ’ ορισμού υπάρχει χασούρα, κάτι το οποίο σήμερα θα προσπαθήσω να διορθώσω. Άλλωστε, σας έχω συμβουλεύσει ξανά να διαλέγετε τα σημεία που σας κάνουν κλικ και να τα παίζετε σε δελτία με ματς από άλλα πρωταθλήματα. Πάμε λοιπόν.
Τρία ματς στη Ρωσία και το σημαντικότερο διεξάγεται στο Κρασνοντάρ, όπου οι ταύροι υποδέχονται την Ζενίτ. Ο Σμόλοβ έχει επιστρέψει με δύο γκολ σε δύο ματς για τους γηπεδούχους, όμως η ομάδα του Σαλίμοβ όσο πλησιάζουμε στη διακοπή δεν βλέπεται. Ο πρόεδρος Γκάλιτσκι ζήτησε συγνώμη για την εικόνα της στο ματς με την Σάλτσμπουργκ (1-1), ενώ το μόνο που είπε ο τεχνικός είναι ότι χρειάζεται χρόνος και σκληρή προπόνηση. Φυσικά, εδώ που φτάσαμε τέτοιες πολυτέλειες δεν υπάρχουν, οπότε αυτά τα νεκρά διαστήματα θα συνοδεύουν τους ταύρους μέχρι τις αρχές του Δεκέμβρη.
Έτσι, λοιπόν, η Ζενίτ έχει τον πρώτο λόγο. Εκτός έδρας η τακτική του Λουτσέσκου παραδοσιακά αποδίδει καλύτερα, ενώ κάποιοι από τους σημαντικότερους παίκτες του (Βίτσελ, Τζιούμπα, Γκαρθία) για διάφορους λόγους δεν έβγαλαν όλα τα ματς τελευταία και είναι κάπως πιο φρέσκοι. Τα προβλήματα δεν λείπουν για τους φιλοξενούμενους, όμως εδώ θα ποντάρω αποκλειστικά με βάση τη φόρμα. Και θα πάω στο διπλό του 2,40.
Δεύτερο σημείο από την Ουκρανία, όπου η Ντνιεπρ υποδέχεται την Σαχτάρ. Μία ματιά να ρίξετε στη βαθμολογία, θα καταλάβετε πόσο μεγάλες αλλαγές έχουν γίνει στο ρόστερ των γηπεδούχων, που παίζουν κυρίως με πιτσιρίκια από τις ακαδημίες (έχουν, πάντως, ποιότητα, όμως πηγαίνει πακέτο με την απειρία). Την προηγούμενη εβδομάδα, όμως, ο Λουτσκέβιτς επέστρεψε μετά από τρεις μήνες, σκόραρε αμέσως και η Ντνιεπρ κέρδισε εκτός έδρας την Βόρσκλα με 2-1 και, μάλιστα, με ανατροπή. Σύντομα, θα της αφαιρεθούν άλλοι 9 βαθμοί για χρέη και θα είναι ξανά στο χείλος της καταστροφής. Για έκπληξη δεν το βλέπω αν οι φιλοξενούμενοι είναι σοβαροί. Αλλά το G/G έχω διάθεση να το κυνηγήσω. Τελευταία οι γηπεδούχοι βρίσκουν το γκολ, ενώ η Σαχτάρ απέναντι σε ομάδες με το στυλ της Ντνιεπρ δεν μπορούν να κρατήσουν το μηδέν. Στο 2,35 νομίζω ότι αξίζει το ρίσκο.
Η συνέχεια του κειμένου στο kingbet.net
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 

Τελευταία Νέα