Παιδότοπος «Μπορούσια Παρκ»

Gazzetta team
Παιδότοπος «Μπορούσια Παρκ»

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Κουλιανού από το betshow.com.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Τον τελευταίο μήνα η Γκλάντμπαχ δέχεται γκολ με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Με καραμπόλα, με φαουλ από τα 40 μετρα ,με γυριστά εντυπωσιακά σουτ, επιβεβαιώνοντας ότι εκτός από την κακή αμυντική λειτουργία της , δεν την θέλει και η μπάλα. Το «Μπορούσια Παρκ» , είναι η χαρά για κάθε αντίπαλο πλέον , πόσο μάλλον όταν αυτός είναι η Σίτι. Περιμένω ακόμα μια ποδοσφαιρική φιέστα σ ένα ματς που και οι δύο θα ψάξουν την νίκη για διαφορετικούς λόγους, over 3,5…
ΡΟΣΤΟΦ – ΜΠΑΓΕΡΝ: Στην Ροστόφ, συνεχίζουν να ελπίζουν στην μάχη της 3ης θέσης, καθώς την ίδια ώρα η Αιντχόφεν μετρά κι αυτή μόλις έναν βαθμό. Χάνει πολύ δύσκολα στην έδρα της και θα επιδιώξει να κλέψει κάτι και από την Μπάγερν , που δεν τρομάζει από την αρχή της χρονιάς. Αυτός είναι και ο λόγος που ακούγονται μουρμούρες στην Βαυαρία για τον Αντσελότι. Πιθανό 2-3 γκολ.
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Το ματς έχει χαρακτήρα τελικού, παρότι μιλάμε για την προτελευταία αγωνιστική. Η Μπεσίκτας θέλει ουσιαστικά μόνο την νίκη για να ελέγχει αυτή την κατάσταση και όχι η Μπενφίκα, που θα υποδεχτεί την τελευταία αγωνιστική λογικά την βολεμένη και πρώτη Νάπολι Θα ρισκάρουμε με την έδρα , την ομάδα που διψά για διάκριση και πείθει περισσότερο την δεδομενη στιγμή, άσος για την Μπεσίκτας.
ΑΡΣΕΝΑΛ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ:Μεγάλο ματς που θα κρίνει ουσιαστικά την πρωτιά στον όμιλο, καθώς έχουν περάσει και οι δύο. Θυμίζουμε το ματς στο Παρίσι είχε λήξει ισόπαλο 1-1. Η Παρί δείχνει σε φάση που ανεβάζει στροφές , ενώ η Άρσεναλ δείχνει να… ξαποσταίνει. Ξεκινάω με το αμφίσκορο και μετά όλα ανοιχτά.
Η συνέχεια στο betshow.com
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 

Τελευταία Νέα